שלום , גוזלי יונים מה הם אוכלים???

שלום , גוזלי יונים מה הם אוכלים???

ניקינו את עליית הגג (הייתה לנו בעיית יונים) והעפנו את כל היונים הבוגרות ורק בסוף גילינו 2 גוזלים בודדים . אז עכשיו הם במין אדנייה מאובטחת כזאת נמצאת למעלה רחוק מחתולים ואני מקווה שאימא שלהם תבוא , זה די נוח (לפי דעתי) לטפל בהם ב"אדנייה" הזו אבל כבר ערב ואין אימא/אבא. אז מה אני אעשה כדי שישרדו עד הבוקר? אוכל , חימום? כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש

netbird

New member
טיפול בגוזלים

גוזלי יונים ניזונים מחלב יונים שההורים מקיאים לתוך מקורם. חשוב שתגן עליהם מרוח פרצים ומקרינת שמש ישירה. בקשר לחימום, נורת 60W יכולה לספק החימום הדרוש. השעות הקרות ביותר הן בסוף הלילה (3-5). נראה לי שהכי פשוט יהיה להכניס אותם הביתה למשך הלילה.

שובל09

New member
אם הגוזלים...

עדין אם פלומה אפשר לתת להם רק להיום לחם רטוב, צריך לתת קצת בכוח... אבל הוא לא מספיק מזין, אז לא על בסיס קבוע... אם יחזרו יונים סביר להניח שהם יהרגו את הגוזלים, כי כבר הפחדת אותם, ונגעת בגוזלים... בכל מקרה, בהצלחה.. ופעם הבאה לשים יותר לב לפני "שמנקים" מיונים...

עדכון - אחד היונים מת :( ,מבקש עזרה

היו שניהם בסדר בלילה ובבוקר אחד נפטר והשני נראה חולה אני מפחד שגם הוא ימות זה כל כך קשה למצוא מידע על איך להאכילם באינטרנט שמישהו יעזור לי היונים , היו שניים קטנים אבל גדולים פי שניים מדרורים (נראה לי) אבל עדיין לא מסוגלים לאכול לבד הם נראו בסדר בלילה וקפצו וצעקו והכל ועכשיו אני לא מבין איך פתאום אחד מת והשני חולה אולי משהו שהאכלנו אותם ? אנחנו מאכילים אותם קורנפלקס טחון ולחם רטוב וגם לפעמים שימורים של חתולים - מעורבב עם קורנפלקס . ככה 3-4 פעמים ביום זה טוב? זה מספיק או שיותר מדי? אני לא רוצה שהשני ימות גם

למעלה