שלום גיא

מיכל1754

New member
שלום גיא

גם לי יש אבא בן 76 שלפני 3 שנים בערך התגלתה אצלו המחלה. הכל כל כך קשה למרות שהוא במצב טוב היום. אבל אני יודעת לפי מה שאני קוראת כאן ובאינטרנט מה צפוי לי. אתה צודק המצב מאוד קשה וקורע לב. אני עצמי נכנסתי למשבר נוראי וממש לא תפקדתי עד שהרופא נתן לי כדורי הרגעה. ביקשתי להצטרף לבית הקשיש בעיר שלי לשם תמיכה ויש לי חודש הבא פגישה. תברר אצלכם בטח יש משהו כזה. מאוד חשוב תמיכה למשחפה כי המצב קשה מיום ליום. אתמול אמא שלי סיפרה לי שאבא הניח את השיניים שלו במתקן לכלים ולא מצאו אותם. הכל באמת קשה והיתה לי תקופה שלא ישנתי ורק בכיתי. חייבים אבל חייבים להתגבר. נכון שמה שאני אומרת קל במילים וקשה מבעשים במיוחד שרואים את האבא, סבא, או בן הזוג. אני חושבת שעזר לי לקרוא כאן את מה שכולם כותבים ולדעת מה מחכה לי. אני נכנסת הרבה לאינטרנט לקרוא ולברר מה עוד צפוי ולפעמים סוגרת באמצע כי לא מסוגלת להתמודד עם המצב. אני מקווה שהמצב אצל כולנו לא יתדרדר יותר. מקווה שיהיה רק טוב. אין לי הרבה מה להגיד לך רק מחזיקה לך ולכולנו אצבעות והלוואי ולא הייתה המחלה הנוראית הזאת בעולם. לכולם אני מאחלת המון כוח . מצטערת שאני לא נכנסת לכאן הרבה כי לפעמים קשה לי . תודה לכולם על התמיכה והעידוד.

למעלה