אז ככה...../images/Emo180.gif ../images/Emo181.gif
היה לי אחלה יום, באמת. בעבודה הלך לי לא רע (טפו טפו טפו חמסה חמסה). אחר כך נפגשתי בתל אביב עם אחותי (שלא ראיתי כבר כחודש). הלכנו יחדיו לרופא השיניים המקסים שהחליט להעיף אותי משם לפני שיתחרט (לא הייתי צריכה שום טיפול ברוך השם, והוא אפילו לא לקח ממני כסף למרות שבדק אותי ועשה לי צילומים!!! יש עוד מלאכים בעולם, מסתבר). אחותי, לעומת זאת, היתה צריכה חיזוק לטיפול שלה... אחר כך סחבתי את אחותי בחום הנורא והשמש הקופחת אל עבר הטיילת ונשמתי אוויר של ים!!! סוף כל סוף ים!!! חופש! מחזוריות! זרימה! טורקיז! אח איזה יופייייייייייייי רק חבל שהיה כל כך חם - נזלנו ממש, כמעט התאדינו... הלכנו המון ברגל (כואב, כואב) והתאפקתי מלזלול (למרות הפיתויים בדרך). אחר כך נסענו הביתה יחד באוטובוס (היא נפרדה ממני באמצע הדרך - היתה צריכה לקחת אוטובוס נוסף). בקיצור - היה טוב. אבל מה שאני צריכה זה לשבת איזה יום בים לבד, עם עצמי, לנשום אותו לקירבי, לנשום את השקט, לנקות את הראש... וזה לא היה לי היום. אבל היה ממש כיף להיות לשם שינוי באויר הפתוח, להרגיש את טעם המלח על הלשון, ולא להיות סגורה כל היום בחדר דחוס ומלא מחשבות קשות... תודה לאל על היום היפה שהיה לי!