שלום גם אני חדשה כאן

שרונה13

New member
שלום גם אני חדשה כאן ../images/Emo13.gif

בהצלחה עדי מהשמיים בניהול הפורום כל הכבוד

הי שרונה וברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

קודם כל - זה "בשמיים", כי אני, מה לעשות, קצת מרחפת בימים אלה
(מרחפת וגם מחליקה על הקרח...
) שנית, ספרי לנו קצת על עצמך, מאיפה את, כמה זמן, מה את עושה, וכו´. נשמח לשמוע ממך!

שרונה13

New member
קצת פרטים ...

אז ככה אני אמא לענבר בת השנתיים וחמש... והגענו שלושתינו (ענבר, ירון בעלי ואנוכי) למינסוטה לפני קרוב לארבעה חודשים בעיקבות (כן כן) זכיה בגרין כארד. כרגע שנינו עדיין לא עובדים ירון עדיין לא מצא ואני טרם החלטתי מה אני רוצה לעשות כאן
ומינסוטה מדינה מדהימה אבל קקקקקררררהההה (הטמפרטורה כאן כבר בטח ירדה למינוס שלושים... צלסיוס.... בעיקרון כרגע אנחנו כאן אבל בהחלט רוצים לראות אפשרויות במקומות אחרים בארה"ב.

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

פעם ראשונה ששמעתי שמשהו באמת זוכה בהגרלה! מזל טוב על הזכייה
תחזיקו מעמד. ההתחלה קשה תמיד. למה בחרתם את מיניסוטה???

שרונה13

New member
בחרנו את מינסוטה כי...

חיפשנו מקום שיוקר המחיה בו לא בשמים ושרמת האבטלה נמוכה יחסית. מינסוטה עפ"י הטבלאות עמדה בקריטריונים רק שלא ידעתי עד כמה באמת קר כאן
וכן את צודקת ההתחלה מאוד קשה, בעיקר לאור העובדה שבאנו בלי עבודה, בלית ברירה כי אחרת הויזה היתה פגה תוקף.

יורי CA

New member
בהצלחה...

אני מכיר עוד משפחה ישראלית אחת שבאה בדיוק כמוכם בלי תכניות רק כדי לא לאבד את הזכות. אני חייב להגיד שהיה להם מאד קשה יחסית לישראלים אחרים בגלל הקטע של תעסוקה. בסוף הם הסתדרו, אבל לקח להם קרוב לשנה. אני מאמין שאם לא היה כל כך חרא בארץ הם היו חוזרים, אבל גם בארץ לא חיכתה להם עבודה. עשיתם מאד בשכל שהלכתם לאיזור עם יוקר מחיה נמוך, כי שריפת מזומנים זו בעיה מספר אחת.

למעלה