שלום, גם אני כותבת יומן מקוון

Mיקי_

New member
שלום, גם אני כותבת יומן מקוון

באתר שנקרא ביפ ומפרסם עוד הרבה יומני און-ליין אני כותבת שם כשנה, ומאד מאד נהנת מהכתיבה מהחשיפה ובעיקר מהתגובות... אני לא חושבת שארצה לכתוב בלוג במידה והאתר יסגר (וזה משהו שאני מרגישה מאויימת ממנו מאד מאד, מאז סגירת mooma אפילו שיש לו ערוץ טלוויזיה ותמיכת גב מאד גדולה כ"קשת קומיוניקיט") אני לא מתחברת לשילוב גלישתי ברשת בחיבור עם חיי האישיים, לא שחסרים לי לינקים ותמונות להראות לעולם, אבל את המלצותיי, אני לא רואה כמשהו שמתחשק לי להקים בגללו משהו, לעומת זאת יומן מקוון, ובכלל כתיבה זה משהו שאני מאד מתחברת אליו ומעוד נהנת ממנו... ויודעת שאני רוצה להמשיך אותו משך הרבה מאד זמן. אני מזמינה אותכם לבקר ביומן שלי, ולהמליץ לי על עוד אתרים ברשת, שמפרסמים יומנים בעברית (התמיכה והכתיבה לצד עוד יומנאים, יוצרת בעיני הרבה מהכיף, גם כי יש עוד מה לקרוא, וגם כי יש עוד קוראים... תמיד) אני לא רואה את עצמי מצטרפת לאתרי בלוג, כבעלת בלוג, מהסיבות שציינתי לעי"ל, ולכן אשמח לעזרתכם, למידה ויום אחד חלילה אצטרך אותה... שימחו הרבה, החיים מלאי הרפתקאות לתאר ביומן

איה@

New member
Mיקי - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קראתי אותך והתרגשתי. כמו שהגבתי אצלך - הפתיחות שלך מדהימה. יש לי רק הצעה/בקשה - אנא רווחי יותר שורות ופיסקאות, קצת קשה לקרוא כאשר הכל מוגש בבלוק אחד צפוף. לגבי שאלתך - ישראבלוג נראה בטוח ויציב
וגם......אין מניעה לבנות ולעצב אתר, גם אם הוא יומן מקוון. שמחה שאת כאן, ומקווה לראות אותך הרבה.
איה. נ.ב. - תעדכני אותנו לגבי עידכונים אצלך

Mיקי_

New member
אעדכן גם אעדכן ../images/Emo171.gif

יש מה שנקרא "פרקים קודמים" ויש שם לא מעט לקרוא... אם תרצו, הפרק השני (אי שם באוגוסט, נדמה לי ה9) מכיל את תחילת היומן (החל מ11 ליוני שנה שעברה, כיוון שהיומן נפתח מחדש אחרי זמן שלא יכולתי לעדכן) וההמשך הוא מהפרק הראשון והלאה רציף עד ימנו אנו... אני מעדכנת אחת לשבוע בערך, ואשמח לעדכן גם אותכם... ושוב, תודה על המחמאות

למעלה