שלום גם לכם,זואי מקווה כי טוב לך

עמילני

New member
שלום גם לכם,זואי מקווה כי טוב לך

מה שלומכם? הכל בסדר? עבר עליי שבוע לא קל ,שבוע עם המון מחשבות מה איתי עכשיו ומה איתי הלאה איך הרשתי לעצמי להשמין למרות שנשבעתי שלי זה לא יקרה. והגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות להמשיך לרזות אבל כל פעם שאני אומר את זה לעצמי אני עדיין לא מצליח להתגבר על המחשבה כאשר יש אוכל ביידי האוכל יותר חזק ממני כמו מהין סם הרגעה וכל פעם כאשר אני אוכל אני אומר לא נורא אני יתחיל ממחר ולמעשה אני לא מתחיל אני פשוט לא מצליח לעמוד בפיתויים. יש לכם עצה?

RomiVais

New member
היי עמי ../images/Emo13.gif

אני כל כך מבינה אותך, ואני בטוחה שיש הרבה שעוברים או עברו את הנקודה בה אתה נמצא כרגע. זה באמת קשה, אף אחד לא אמר שזה קל, אך הרצון חייב לגבור על האוכל. חייב. הרי זה משהו שכנראה ניאלץ להילחם בו כל חיינו, ואנחנו צעירים אז זה המון זמן. אין לי עיצה לתת לך, כי אני בעצמי לא מצליחה לעמוד במה שאני מבטיחה לעצמי, אך אני לא מתייאשת, אני לא מוותרת וזה בעצם מה שאני מציעה לך לעשות. אל תוותר לעצמך, תמשיך להגיד לך את הדברים כל יום, ובסוף זה בטח יחלחל ותמשיך לשמור ולרדת במשקל. צר לי אם אני לא עוזרת אבל אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. תהיה חזק, אני בטוחה שתצליח!!! תשמור על עצמך ושיהיה לך סוף שבוע מקסים רומי

ורד *

New member
היי עמי,

גם לי אין שום פתרון פלאים, אבל כשאני "חוטאת" אני תמיד אומרת לעצמי שתמיד יש מחר, שתמיד יש יום חדש, שמש חדשה, תקווה חדשה, ושהפתוי שהפיל אותי היום לא יגרר אחרי מחר. נסה לחשוב בצורה כזו, להיות אופטימי, לחשוב על המחר ולא על הנפילה של האתמול ובעיקר לא להמשיך איתה, כי זה מכניס אותך למעין מעגל קסמים שאתה לא יכול לצאת ממנו. ורד.

sure16

New member
הי עמילני ../images/Emo13.gif

מותר לקרוא לך בקיצור עמילן? אני כבר 30 שנה בקירוב בעיסקי ההשמנה ,הרזיה ,השמנה ,הרזיה ..... צבא זו תקופה באסית להתמיד בדיאטה, השקם נהפך למין מקום של בילוי ומפגש וקר ולבד ובקיצור קשה... הבן שלי החייל לא לוקח הרבה כסף בכוונה לא להתפתות והוא משתדל לשמור גם בצבא וחוץ מזה כשעיסקי הלב מלאים אז הבטן ריקה... אז להתחיל לשדך? הכל ברוח טובה ואני מאחלת לך שלמות הנפש ורגיעת הגוף.שרה

עמילני

New member
תודה לכן ידידותיי אני בהחלט ישתדל

ליישם את דיברותיכם ובנוגע לשידוך?????!!!!!!!!

RomiVais

New member
שרה, את מציעה שידוכים?? ../images/Emo8.gif

אולי זה באמת הפיתרון עבור כולנו. למלא את הלב באהבה ושהקיבה לא תרצה כלום והראש יהיה עסוק בדברים טובים שלא קשורים באוכל... רעיון מצויין, רק חבל שאין מתנדבים

RomiVais

New member
אתה בטוח חמודון??? ../images/Emo8.gif

כי נראה לי שאתה טועה........ ואני תמיד אמרתי שבני משפחה לא אובייקטיביים
בכל מקרה, מה שלומך? איך אתה מרגיש???? מקווה שהרבה יותר טוב. שיהיה לך לילה טוב ושבוע נפלא ומקסים ביותר המון
רומי

ronnymp

New member
אני מצטרף לדבריו של החמודון ../images/Emo140.gif

איזה יופי - הוסיפו עוד כמה אייקונים נחמדים .... - או שרק נעדרתי שוב יותר מדי זמן מכאן אני לא מבני משפחתך , אבל כן טוען את אותו הדבר . אז קבלי חיזוק לדבריו של חמודון - ולדברי משפחתך הבלתי אובייקטיבית . שבוע נפלא לכוווווולם מרוני

RomiVais

New member
תודה רוני!!!! ../images/Emo24.gif

מודה לך ולחמודון מקרב לב אולי תגידו את זה גם לבחורים האילתים???

sure16

New member
הי רומי ובקר טוב לכולם../images/Emo143.gif

זה מה זה בסיסי,באהבה כמו באהבה אין מקום בבטן לאוכל! המגירה מלאה! וחוץ מזה אמרו חזלינו שכשהולכים למיטה רואים מה שאין אז הולכים למקרר....

gal33

New member
אתם לא שמנים אמיתיים!! כי אם כן

הייתם שמנים אמיתיים, אז לא היה קשר בין שמיטה להר סיני. אצל שמן אמיתי (
), כל רגש בעוצמה מביא לאכילה. רע לי
אכילה, שמח לי
אכילה, חרא לי
אכילה, כיף לי
אכילה, וכו´ וכו´ וכו´

RomiVais

New member
בהחלט יש בזה משהו גלי...... ../images/Emo4.gif

ותגידי מזמן לא שמעתי ממך עידכונים.... מה שלומך? איך המרגש? מה חדש? שיהיה לך שבוע נפלא, רומי

gal33

New member
no news, good news

אני בסדר גמור, תודה, נישטו חדש. אכן שינסה להיות שבוע טוב לכולנו. גל

רוייקו

New member
גלי יקרה .. ../images/Emo141.gif

אם היה אפשר, הייתי משמיע את השיר שעכשיו מתנגן: גלי, גלי.. מדוע צחקת שלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון .. מדוע צחקת .. האם הוא סיפר לך דבר מצחיק.. גמני עוד רוצה לישון.. שמרי על קשר, רוייקו

zoei1

New member
היי עמי, מה איתך? טוב יותר?../images/Emo24.gif

אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. מרותקת לכבלים (הום סנימה) עם מים ותה ולא מאמינה שאין ליד זה משהו טעים.... לא להתייאש!!! אסור לנו! אני מאמינה שאהבה זה פתרון מצויין לזה... לצערי החיצוניות היא תחילת הדרך לזוגיות ואפשרויות רבות.... אין מה לעשות זה עצוב אבל נכון!!!!! תשמור על עצמך ותתעודד.....

למעלה