שלום גם לכן...

שרוני1ש

New member
שלום גם לכן...

מה קרה לפורום?
מה קרה לאייקונים?
מה קורה פה?
איך מצרפים תמונה?
אהה, מצאתי את האייקונים. אבל עם תמונה לא הסתדרתי...
מה שלום כולן?...
(אוי, איזה אייקון חמוד...)
אני נמסה בחום ובלחות האיומה הזו, מסוגלת להרוג בעינויים כל מי שטס מכאן, לא משנה לאן, ומטפסת על קירות עם הילדים בחופש... (שלהם!!!!!!!!!!!!
) אין לי חופש ולא היה לי אפילו יום אחד... אני מסכנה ואומללה, והדבר האחרון שבא לי זה להתלבש כמו בנאדם.
סטאגדיש!!!!!!!
איי רסט מיי קייס.
1 לספטמבר... היר איי קם!!!!!
עד סוף הקיץ
אדע את התשובה,
את פשר הקולות אלמד,
את כל החלומות,
אפתור את הפחדים
בסוף הקיץ שוב אשב בין ידידים.
מקווה לחזור מתישהו בקרוב...

חהחה

מה קרה לפורום באיזה מובן? העיצוב? תפוז שינו עיצוב.
&nbsp
שינו גם את האייקונים.
&nbsp
בהוספת תגובה יש לך למטה אופציות לצירוף קבצים.
&nbsp
אני גם נמסה, שונאת את הקיץ שיש פה, כ"כ מחכה לסתיו!!

Happy Goth

New member
הפורום השתדרג! אבל עדין יש באגים

בחלק התחתון של ההודעה אין לך צרף תמונה?
יוווו איזה קשה זה בטח עם הילדים בחופש

עוד מעט נגמר אוגוסט

Rosie52

New member
שלום גם לך "גברת זליוונסקי" חסרת לנו מאוד

מצפים לשובך הקרוב.

איחלתי לחיילת בהצלחה בהמשך מילוי תפקידה.
החיילת תזומן להמשך ראיון עם סיום תפקידה בקייטנת הקיץ.

רוזי

שרוני1ש

New member
חחח... תודה!

הפורום חסר לי מאד, חייבת לציין שאני ממשיכה להצטלם וזה ממשיך לעזור לי מאד, אבל אני בחוסרים איומים בגלל שאין לי את חוות דעתכן...
לגבי תמונה - אני לא מצליחה! כל פעם שמנסה, נפתחת לי הודעה - נראה לי שיש בעיה עם הגודל של התמונות שלי. מישהי מוכנה להסביר למאותגרת מה עליה לעשות כדי להעלות תמונה? (חייבת להראות לכן חצאית שקניתי לפני שבועיים בסוף עונה ברנואר ב - 70 שקל. וגם את המכנסיים הבהירות שלי שעברו סשן התאמה אצל התופרת...)

Rosie52

New member
מדריך איך להעלות תמונה בפורום

כתבתי משהו קצרצר.
זאת לא כתיבה טכנית ובטח לא ברמת מדריך למשתמש step by step אבל מניחה שזה אמור להספיק.

להוספת תמונה להודעה לחצי על הטקסט "צירוף תמונות להודעה".
יש לנו שתי אופציות לצרף תמונות:
1. לגרור תמונה/ות אל חלון ההודעה (לאזור שמתחת להודעה)
2. ללחוץ על הטקסט "או לחץ כאן" ואז לבחור תמונה/ות מהמחשב
משקל מקסימלי 1024k לכל תמונה.
תמונות שמצולמות מהסמארטפון בדר"כ (אם לא שינית הגדרות בטלפון) יצולמו ברזולציה גבוהה מאוד מה שיגרום למשקל התמונה להיות גדול (כמה מגה שזה יותר ממה שהפורום מאפשר).
תוכלי בקלות לשנות את הגדרות המצלמה בסמארטפון לצלם ברזולוציה נמוכה יותר ואז התמונות ישקלו בדיפולט הרבה פחות וניתן להגדיר שמשקל תמונה לא יעלה על 1024k
דרך אגב, שינוי ההגדרה הזאת תאפשר לכן גם לצלם ולשמור הרבה יותר תמונות בטלפון ולאורך זמן גם תשמור על ביצועים טובים יותר של המכשיר (כששטח האכסון בטלפון וגם במחשב מצומצם הביצועים פחות טובים)
אם בכל זאת משקל התמונה שתרצי לצרף גדול מ 1024k תוכלי לפתוח אותה בעורך תמונות (אני משתמשת ב paint.net שהיא תוכנה חינמית מעולה) ולהקטין אותה בגודל (יש לשמור על היחס שבין אורך ורוחב התמונה המקורית).
ניתן לשמור את התמונה בתוכנה בכמה וכמה פורמטים ולכל פורמט ניתן גם לבחור את רמת ואיכות הצבעים בתמונה ככה שניתן להקטין את משקלה אפילו יותר.
הפורמטים הכי מומלצים לתמונות שנעלה לפורום הם jpg ואני מעדיפה png
כששומרים תמונה בפורמט jpg ניתן להגדיר ב % את איכות הצבעים בתמונה.
שינוי מאיכות של 100% ל 90% או לעיתים אפילו פחות מכך יכול להקטין את משקל התמונה משמעותית ולצורך צפייה במסך מחשב היא תהיה באיכות מספיק טובה.
כששומרים תמונה בפורמט png ניתן לבחור את איכות קידוד הצבעים בתמונה (8 ביט, 24 ביט, 32 ביט או לתת לתוכנה לבחור אוטומטית).

חוץ ממשקל תמונה המערכת אינה מאפשרת צירוף קבצים מכל סוג (פורמט) ולכן מומלץ לזכור שעדיף תמיד שהפורמט יהיה jpg png gif
מאוד לא מומלץ (ואני לא בטוחה שהפורום מאפשר בכלל) לצרף קובצי תמונה בפורמט bmp מאחר וקבצי bmp משקלם ענק יחסית לפורמטים אחרים.

דרך אגב אם פעם תרצו אז אכתוב לכן מאמר שמסביר את הסיכון הקיים באופציה להוספת תמונות בפורום (בכל אתר וגם באי מייל) אבל במשפט אחד - בכל קובץ תמונה ישנם ביטים ריקים מתוכן.
ניתן להשתמש בביטים הריקים האלו ע"מ לצרף זכויות יוצרים/תגי זיהוי לתמונה אבל אפשר (די בקלות) להסתיר/להוסיף קבצים (וגם וירוסים או תוכנות ריגול ואיסוף מידע) בביטים הריקים הללו בכמה פקודות פשוטות.

רוזי

שרוני1ש

New member
רוזי...!

ראשית אני מודה על הרצון הטוב כל כך, הנכונות וההשקעה. באמת שאין כמוך.
באמת

אבל אני... באמת מאותגרת. זה מה יש. אני באה מתחום כל כך אחר, בלי נגיעה בכלל לטכנולוגיה או מחשבים או וואטאבר.
מה שכתבת ניסיתי להבין בהגיון הפשוט שאני יודעת שיש לי. ההצלחה חלקית בלבד...
אני מבינה שאני צריכה לשנות את הגדרות הצילום בנייד שלי. בסדר, אני אבקש מהמתבגר שלי לעשות את זה בשבילי. אבל מה עם תמונות שכבר נמצאות לי בנייד ואותן אני מנסה להעלות? העברתי את התמונות מהנייד למחשב. שמרתי אותן בתיקיה הרגילה שבה אני שומרת תמונות. אבל כשאני מנסה להעלות לפי ההוראות שלך, נפתחת לי הודעה, שלפי מה שאני מבינה - מתייחסת לגודל של התמונות. הבנתי שזה צריך להיות 1024 משהו.
אין לי מושג איך מקטינים תמונות במחשב, למרות מה שכתבת לי, יקירה.
ברור לי שכנראה שזהו ההסבר הברור ביותר שמישהו יכל לכתוב אי פעם...
זו אני שלא מבינה, הבעיה היא בי...
מה עושים?...

Rosie52

New member
שרון יקירה

תלחצי על הלינק הזה Paint.net 4.06
לחיצה על הלינק הזה תתחיל להוריד אלייך למחשב אוטומטית את קובץ ההתקנה של תוכנת העריכה לתמונות שאני אוהבת.
בתחתית חלון ה browser תראי שקובץ בשם paint.net.4.0.6.install.zip n מתחיל לרדת לתקיית downloads במחשב שלך.

כשזה יסיים לחצי על קובץ ההתקנה ותתקיני את התוכנה.

האמת התייאשתי להמשיך לכתוב את התהליך ונראה לי שבהזדמנות (אם תרצי) אתחבר למחשב שלך מרחוק ואתקין לך את התוכנה.
בינתיים שולחת לך בפרטי את כתובת המייל שלי.
שלחי אלי את התמונה במייל, אקטין לך אותה ואחזיר אותה אלייך במייל.
עכשיו תוכלי לשתף את כולן.

רוזי

shmickey

New member
Picture tray!!

התוכנה הכי קלילה והכי ידידותית להקטנת תמונות שאני מכירה!
פשוט גוררים לתוכה את התמונה והיא מקטינה. יש לך אופציה להקטין בכמה שתרצי לפי הבחירה באמצע המסך.
רק להוריד למחשב ולהשתמש.
נורא נוחה כי אפשר להעביר לשם גם במסות.
http://picturetray.com/
&nbsp

שרוני1ש

New member
ממש לא דאגתי!

ממך?... לדאוג?...

אעלה כשאצליח תמונה עם המכנסיים הבהירות שאז המלצת לי בחום להצר קצת במותן כי הן לא ישבו כ"כ יפה...
מצאתי תופרת ליגה בנתניה, ומסרתי לה כמה תיקונים כולל את המכנסיים ולדעתי יצא מוצלח! (איזה שיחוק זה תופרת... נתתי לה לתקן לי 4 שמלות ומכנסיים, ויצאתי מזה ב"נזק" של... 135 ש"ח!
איזה כיף!)

haych

New member
בואי קצת להתקרר אצלי

אח שלי וילדיו הנורבגים הגיעו לחופשה בארץ.
הבית של ההורים שלי הוא תא קירור.
במשך שלושה ימים הסתובבתי עם מכנס ארוך וכירבולית.
הגוף שלי אגר כ"כ הרבה קור, שכשעשיתי שנ"צ בקומה העליונה, ישנתי ב-40 מעלות, בלי מזגן, עם טרנינג ארוך ו...שמיכת צמר. והיה לי ממש נעים!
אני רק חושבת על זה ונעשה לי קר...
והילדים מסתובבים עם קצר בקיפאון הזה, וזה הכי טבעי בשבילם...
אני שונאת קיץ, אבל בימים האלה ממש הערכתי את העובדה שאפשר לצאת החוצה ולהפשיר קצת...

למעלה