מוזר שההודעה הקודמת שלך
לא מופיעה בפורום, אבל כן קיימת בכרטיס האישי. אז הנה היא (וברוכה הבאה
) : "שלום וקצת מהגיגי לצהריים אלו שלום, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. אם תהיו טובים, בוודאי שתזכו לעוד הרבה כאלה. אני אפילו לא ממש יודעת למה אני כותבת דווקא כאן. אני הרבה זמן קוראת את הפורומים כאן. לא כותבת מילה. לפעמים מזדהה עם הדברים שנכתבים, לפעמים לא. אני קצת מודאגת. מעצמי. לפני כמעט שנה סיימנו אני ואקסי שיבדל לחיים ארוכים, מערכת יחסים מאוד ארוכה. מאז, יצאתי עם כמה וכמה בחורים. לפני יותר מחודש מישהו שדווקא די חיבבתי זרק אותי, כי אני לא האחת. ומאז.. לא יודעת. כאילו משהו השתנה בי. נעשתי הרבה יותר אדישה. אני לא יודעת אם זה לחיוב או לשלילה. פתאום אני מגיעה למצב שאני מעדיפה להיות לבד מאשר להיות עם מישהו. הייתי בקשר עם מישהו שהיה מאוד מאוד בקטע שלי. התאמצתי, אבל לא יכולתי להביא את עצמי לראות אותו שוב. אתמול, יצאתי עם מישהו. ממש חמוד, אבל ממש לא בשבילי. פעם, עוד הייתי נותנת לזה צאנס. היום? לא רוצה להתעסק עם מישהו שלא ממש מצוי בתבנית שאני רוצה. לא בא לי עכשיו לעזור למישהו לבנות את החיים שלו. החיים שלי כבר בנויים. אני רוצה לבנות חיים עם מישהו, ולא חיים למישהו. ולמה זה מדאיג אותי? כי תמיד ששמעתי שלבנות 30 ומעלה קשה למצוא מישהו כי הן כבר לא רוצות להתפשר. אני אמנם יש לי עוד יותר מ - 4 שנים עד ה - 30, אבל בקצב הזה, אני חוששת שאני אעדיף להשאר לבד, כל עוד נפשי בי. בברכת המשך יום טוב, הדודונית"