שלום גרין דייסטים!!!!

Shraga182

New member
שלום גרין דייסטים!!!!

תמיד אמרתי שפאנק רוק שולט!!!! מה דעתכם על הרעיון להתאחד עם כל המטאליסטים , ורוקרים. דיי להריב על שטויות!!!! כולנו שומעים רוק וזה הכי חשוב!!! SUM41 RULES BLINK 182 RULES OFFSPRING RULES NOFX RULES GREEN DAY RULES FOREVER

Sexy me

New member
צודקת, צודקת!

בואו נתאחד כולנו, כל הפריקים! סאם לא פאנק-רוק... אני לא בטוחה שהם בכלל מוגדרים כפאנק... ..::טיש::..

pikitup

New member
סאם41 יותר פאנק מבלינק

ויש להם קליפ באיזה עליית גג ויש שם פוסטרים של ראנסיד ושל המייטי-מייטי בוסטונס. שמטאל יעלם מהעולם! לכל סוגיו, לכל מיניו!

HandsomeDevil

New member
צודק...

אממ... חוץ מניו-מטאל- זאת המוזיקה המועדפת עליי(כן, כן, כן- יותר מפאנק-רוק- אבל לא כ"כ בהרבה...) fuck hard-metal, black, doom, death, power metal... new-metal&punk rock rulz!

ּpine appleּ

New member
whats the fuckin (sorry) connection

נכון שיש קשר מאיזה להקות הלהקה מושפעת (והאמת בלינק מושפעים מלהקות יותר טובות בהרבה מאשר הם בעצמם), אבל מה שקובע בסופו של דבר את הסגנון של הלהקה זה הסגנון שלה!!! לא של להקות אחרות!!! אם להקת פאנק שומעת גם מוסיקה קלאסית לדוגמה, זה אומר שהם מנגנים קלאסי??? ממש אבל ממש לא

pikitup

New member
אין קשר, סתם ציינתי לידע כללי

ועדיין.. הם יותר פאנק מבלינק. אמנם רוב הזמן הם פאנק-פופ למדי, אבל הם עדיין טובים. עם ברייקים לפאנקרוק (ואפילו מטאל, בכמה שירים, אבל קטעים קצרים)

ּpine appleּ

New member
נכון.....

אבל המוסיקה הישנה של בלינק לדעתי יותר פאנק רוק מסאם 41..... הסגנון החדש שלהם מעפאן ביותר

סאמ ובלינק גרועים, סליחה אבל

זו דעתי, הם אפילו לא מגיעים לרגליים של גרין דיי!!!!!!!!!!
Dפנה

אוקיי מה זה משנה מה הסגנון שלהם????

מה שמשנה אם הם טובים או לא... לא רק בגלל שאני אוהבת פאנק רוק אני אבוא ואגיד שסאם טובים בגלל שהם קצת פאנק רוק, אוך.. Dפנה

למעלה