שלום- דור שני לשואה.

שלום- דור שני לשואה.

אני עוקבת בעניין רב אחרי הפורום אני דור שני לניצולי שואה. הורי נולדו בטרנסילבניה והיו בשואה שם אבי היה KAROL GELB והיות ואבי נפטר ונותרנו ללא משפחה אני תוהה אם מישהו מכיר או יודע ויכול לספר או למצוא קרובי משפחה נוספים שאינם מוכרים לנו.

ברוכה הבאה לפורום

ראשית את צריכה לתת יותר פרטים מה שאת יודעת על אביו, מקום מגורי אביו, מחנות בשואה האם ידוע לך משהו. אולי חבר אחר בפורום יוכל לזהות או למצוא דברים משותפים. יש עוד פורום שכן "שורשים משפחתיים" 325 ששם עוסקים בחיפושי משפחה. בכל אופן את מוזמנת אלינו תמיד.

עצה

לפתוח האתר של יד ושם, ובמאגר של "דפי עד", לכתוב רק את שם המשפחה GELB, ואת שם העיירה או המקום, כך תוכלי לראות אם אנשים נוספים מילאו דפי עד שקשורים למשפחתו של אביך. אני נהגתי כך כדי למצוא מי מילא "דפי עד" למשפחתה של סבתי שניספתה. אני מאחלת לך הצלחה וכל טוב.

תודה על הברכות

אבי היה באושוויץ ושם נספתה כל משפחתו למעט אח אחד ששרד שם אביו היה איזידור ושם אמו ברטה . הם שרדו את השואה שני אחים בלבד אבי ואחיו וויליאם ואנו גרנו בעיר בשם אורדיה בטרנסילבניה ברומניה. מילאתי דפי עד אבל לא הצלחתילמצוא קישורים משמעותיים אולי באמת כל המשפחה נספתה אבל לשם התקווה אני אחפש תודה על הפורום השני אחפש גם שם

deebeebee

New member
עצה נוספת---

להכנס לאתר WWW.JEWISHGEN.ORG וגם שם לחפש לפי שם משפחה- בנוסף למידע על המשפחה יתכן שתמצאי שמות של אנשים שמתעניינים באותו שם המשפחה ומאותה העיר ושם גם קיימת אפשרות ליצור איתם קשר. בהצלחה!

למעלה