~~~****~~~שלום!! דחוף דחוף דחוף!!!~~~~****~~~

ttrr1

New member
~~~****~~~שלום!! דחוף דחוף דחוף!!!~~~~****~~~

היי לכולם :]] תראו.... אני בן (זכר כאילו...) ואני ממש אוהב או טוקיו הוטל כבר המון זמן... אני רוצה לבוא להופעה אבל אמרו לי שכולם יהיהו בנות ויש מצב שירדו עליי וזה.. כאילו.. שאני ארגיש לא נעים שם. ( אני עוד שנייה בן 14..) :\ ואני לא יודע מה לעשות!!! אם לבוא להופעה או לא? כי אם אני אבוא אז או שאני אבוא לבד או עם שתי ידידות... מה אתם אומרים?!! פליזזזזזזז תענו לי מהר!!

McLeaFLY

New member
מה אכפת לך מה אומרים לך??

אל תקשיב לאפחד ותבוא!!!ולמה שבכלל מישו ירד עליך?שים זין על כולם!קיצור אל תקשיב לאפחד ותבוא להופעה =]]

כנס מאמי..

אנחנו ממש לא נירד עלייך.. להפך זה נורא נחמד.. שיש גם בנים שמעריצים את הלהקה.. ויש לי ידיד שמעריץ אותם ובא להופעה.. ובגלל זה אני אפילו יותר מתה עליייו

crazysapir

New member
יש לי 3 דברים להגיד לך:כנס...

1.הולכים להיות שם בנים..ואפילו מנהל הפורום הוא בן 2. לא יצחקו עלייך להפך כל המעריצות הכוסיוטט יקפצו עלייך [נו מכפת לך תהנה
]תחשוב מזה גם הופעה של טוקיו הוטל וגם להית מוקף בבנות[בתור בן]מה יותר טוב מזה
3.בוא בוא בוא אני מזמניה
יש מסן?**גבות**

animfanatic

New member
כן זה לא צריך להפריע לך...

למי יש את התמונה הזו ברורה יותר וגדולה יותר???? בבקשההההה

lid15

New member
תומר! זה אתה? :O

זו לידר חח אם זה אתה, נראה לי לא הבנת אותי נכון! תתחבר למסן ודבר איתי מחר

lid15

New member
אין לי סבלנות לדעת אם זה אתה תומר!

חח ואם אתה תומר אחר, עימך הסליחה. אני במצב כפית XD חח סתם סתם דיי לא נעים לי כי אם זה אתה נראה לי הבנת אותי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון. ושוב אם זה לא אתה, סליחה.

ttrr1

New member
חחחחחחחחחחחחח לידר!!! זה אני אבל....

חחחח זה לא בגלל מה שאת אמרת! אמרתי לך... יש לנו מן קהילת "אנטי ג'רמן" משו שמתאגדת ורוצה לדרוס את ביל עם קורקינט... ואחת מהם היא ידידה טובה שלי.. אז היא הכניסה לי שטויות למח.. חחחח ואני בסרטים מזה. דברי איתי במסן... ותגידי לי למה התכוונת!!! :]]

dolse

New member
הולכים להיות גם בנים..שאני אישית מכירה.תבוא.

../images/Emo191.gif שיגידו.

למה לחיות את החיים לפי איך שהחברה מתנהלת? טוב לך עם טוקיו הוטל? תלך להופעה שלך ושים זין על כולם. חבל לפספס הופעה רק כי כמה מטומטמים החליטו שטוקיו הוטל היא להקה של בנות.

בטח שתבוא!!

לא אמור להיות אכפת לך מה אחרים אומרים עלייך גם אם יש אחוזים יותר גדולים של בנות שמעריצות את טוקיו.. זאת מוסיקה שאתה אוהב, אל תתן לאף אחד אחר להשפיע על הדעה שלך, אל תתבייש בזה, ובטח שתבוא להופעה! זו הופעה חד פעמית כמעט וחבל שתפספס אותה בגלל אנשים שלא חושבים כמוך!אחר כך אתה תצטער כמו שבחיים לא הצטערת וחבל כי אתה רוצה את זה! ולבוא עם ידידות זה לא בעיה, הנה אתה אמרת את התשובה בעצמך (; נראה אותך שם!

dorkiflitz

New member
זובי על כולם! ידיד שלי בא ושם *** על כולם!

למה לו להפסיד הופעה של טוקיו בגלל מה שיגידו? למה אתה נותן לחברה להשפיע עלייך? בוא! תהנה! תלך! נגמר העניין!

ElinorLahav

New member
תבווווא תבוא תבוא ../images/Emo9.gif

תגיד אתה אימו ?! אני אוהבת אימויים !!!!
( לא קשור אל תתיחסו ) ועכשיו לעניין תקשיב תבווא יהיה פיצות למה שתפספס את זה חרא על כולם ! תשמע לי בתור אחת שחברות שלה לא כולן אוהבות אותם ומשכנעות אותי לא ללכת אני הולכת וללללללא אכפת לי
אם אין לך עם מי להיות אני יהיה איתך יחיח

LiHiLuSh

New member
מי אמר שלא היה ברור שהיו בנים

ועם לא אז מה מה אכפת לך תהיה עצמך ותעשה מה שאתה אוהב ותבוא! :]

למעלה