שלום דליה ברכות ושאלה

beky1

New member
שלום דליה ברכות ושאלה

קודם כל ברכות לרגל הפורום החדש ולך כמנהלת החדשה שלו.
כגולשת פורומים ותיקה אני תמיד מתלהבת מפורומים חדשים ומועילים ומקווה שפורום זה יהיה אחד כזה.
ולשאלתי, אני מדרכה ויועצת מעל 13.5 שנים, בחודשיים האחרונים מצאתי את עצמי מחוץ למעגל העבודה.
אני מנסה לפרוץ לעצמי דרך חדשה, ושאלתי היא איך אפשר לפרוץ קדימה ולגרום לאיש או אשת משאבי אנשו לזכור אותך ולתת לך צ'אנס להתקבל
למשרה הנחשקת. היום יותר מתמיד קשה להתקבל לעבודה, מה סודות הקסם אשר יאפשרו לי להתקבל לעבודה הנחשקת באמצעותכם אנשי משאבי האנוש?
תודה
אגב, מוזמנת להציץ בבלוג שלי הכולל מגוון רחב של נושאים שהמכנה השותף לכולם הוא אני.

דליהשלו

New member
הי תודה על הברכות ,לשאלתך בנושא קבלה לעבודה

כמנהלת משאבי אנוש אני יכולה לספר לך שהלקוח העיקרי שלי הוא המנהל המגייס -קרי המנהל שהעלה אפיון משרה בשיתוף לאיוש בצוות שלו העלה צרכים שנידרש לעמוד בהם , כך שהשאלה האם אני אזכור אותך או לא היא פחות רלוונטית השאלה שנשאלת האם את תתאימי למשרה ע"ס כישורים ,ניסיון ,אבחון אישיותי ,ומוטיבציה לעבודה לטווח הארוך .חשוב לציין שגם מנהל מש"א נמדד על הצלחה האיוש ונידרש להסביר את החלטותיו (חו"ד)ולתת חו"ד מקצועית ומתפקידי להתאים את כישורי המועמד לצורכי התפקיד ,לדוגמה ,אם את אדם מדהים (ואני בטוחה בכך )ותגיעי לתפקיד שהכישורים שנידרשים בו הם שונים(שמורכבים ,מדרישת המנהל ,התייחסות למורכבות הצוות ,דרישות תפקיד בכל הרובדים ועוד ) ,גם אם ארצה לתת לך צאנס' הנושא מורכב .מה סודות הקסם ? שאלה מצויינת ,יש להתאים ברמת קו"ח את הכישורים למשרה (מראיין טלפוני עמוס בהרבה קו"ח לא תמיד יש זמן לקרוא "בין השורות " )להתאמן ולחדד בראיון את הכישורים שאת מביאה לתפקיד הכוללים את הניסיון ,אישיות ומוטיבציה . בהצלחה מקווה שעניתי על שאלתך :)

למעלה