שלום, דלקת בחניכיים (?)זה פה?

לייזער

New member
שלום, דלקת בחניכיים (?)זה פה?

ממה נגרמת? יש טיפול מיוחד? תודה מראש.

דלקת בחניכיים

נגרמת מכמה סיבות. זה יכול להיות חוסר בווטמינים של קבוצה B או דלקת ווירלית. תבדוק קודם סיבה ואחר זה נדבר על ריפוי. מיכאל

בעיות חניכיים

לבעיות בחניכיים קיים פן ריגשי שמדבר על ספיקות, התלבטיות, היסוסים.....אם לגבי עצמך או לגבי הזולת הקרוב. טיפול קינסיולוגי יאבחן אותו בדיקנות ויטפל בו. ינטרל אותו.

דלקת חניכיים

לייזער שלום, דלקת חניכיים מתאפיינת בד"כ באדמומיות , דימומים, נסיגת חניכיים ועד למקרים חמורים של מוגלה .בדלקת חניכיים ישנו מעורבות של חיידקים הגורמים לזיהום אך מקור הבעיה מחולק למס´ גורמים: חולשה במע´ החיסון, מחסור בנוגדני חמצון, עישון,ואף חבלות כמו ציחצוח לא נכון ופגיעה של מברשת השיניים בחניכיים. ע"מ לטפל בבעיה הייתי ממליצה לך על מס´ פעולות, בתזונה הורד סוכרים פשוטים הם מחלישים את מע´ החיסון ומגבירים את הצטברות החיידקים בשן ובחך. אכול יותר מאכלים עשירים בסיבים - לעיסת מזון סיבי מעודד הפרשת רוק המנקה את אזור החך. מומלץ להתייעץ עם רופא שיניים לגבי סוג המברשת ואופן הציחצוח. מומלץ לעסות את האזור החך המדמם עם אצת כלורלה אצה זו עשירה בכלורופיל הידוע ביכולתו לזרז הגלדה של פצעים. ( פותח את הקפסולה ומפזר את האבקה על פד גזה ומעסה בעדינות). כמו כן מומלץ לקחת קו אנזים Q10 שהוא נוגד חימצון חזק והוכח כמטפל טוב לדלקות חניכיים אם הדלקות חוזרות ונשנות ו/או אם הם מופיעות ביחד עם צרבות, ריח רע מהפה, או בעיות עיכול שונות הייתי ממליצה לך לגשת למטפל משלים כיוון שהבעיה כנראה נובעת מחום בקיבה ויש מקום לטיפול מעמיק. הרבה בריאות יעל

דלקת חניכיים וטיפול בה

שלום ליעל ולכולם דלקת חניכיים היא בדרך כלל מחלה זיהומית אשר נגרמת ע"י פאתוגנים חיידקיים הנמצאים בחלל הפה. יש טיפול מוצלח ויעיל למדיי. הוא צמחי ואני בוחן אותו במרפאה של רופא שנייים בצפון. הטיפול הפחית את הדימום והביא לשיפור ניכר במצב החניכיים. אפשר לקבל פרטים באי מייל שלי . האי מייל : [email protected] בברכה רמי מור הומאופט ( הנהנה עד מאד לבקר בפורום )

gigish

New member
הקלה בדלקת חניכיים

על מברשת שיניים רכה ורטובה מניחים אבקת חוור (סוג של חרסית) ועליה 3-2 טיפות של שמן ציפורן וג´וניפר ומצחצחים – אנטיספטי, אנטידלקתי ואנטיבקטריאלי. עשוי להקל בצורה משמעותית!

למעלה