שיעור גוף וציפיות הגברים...
שלומלום לך, "מה גברים מצפים??" שאלה פשוטה אהה, ממש לא, זו שאלה בעייתית, למה? כי הציפיות של גברים שונים יכולות להיות מאוד שונות זו מזו. יש שאוהבים גבוהות, יש שנמוכות. יש רזות, יש שמנות, יש ככה ויש ככה... בקיצור ברדק. אם את צריכה לספק את ציפיות כולם את בבעיה. אז מה עושים? מה שהכי חשוב שתאהבי את עצמך, הרי את תמיד נמצאת עם עצמך. לגביי הגברים בחייך אני מקווה שמי שיאהב אותך לא יעשה זאת לפי המדד של האם יש לה שערות בתחת או לא, אלא לפי איזה אדם את. כאן אני אשתף אותך במשהו אישי, אני אמנם גבר אבל גם אני שעיר ויש היום אופנה בעולם שגברים אמורים להיות חלקים, למרות שמי שברא אותנו לא בדיוק עשה לנו שעווה טבעית... אבל בפרסומות, כולם חלקים כמו תחת של תינוק. הייתה תקופה בחיי שזה הפריע לי ועצר אותי. עד לאיזה שהוא זמן שהגעתי בו לאהבה עצמית שלי אותי, מאז הנושא ירד מסדר היום שלי וההתיחסות שלי הייתה שמי שתאהב אותי תקבל אותי איך שאני ומי שלא, ההפסד שלה!. ותשמעי מתברר שאני אדם מאוד אהוב למרות שיער גופי.... ואחרי כל זאת במידה וזה עדיין מפריע לך יש היום פתרונות שונים ומגוונים ברמה הקוסמטית אבל זה כבר ממש לא תחום שאני מבין בו משהו. שלומלום