שלום ד"ר קרני

שלום ד"ר קרני

הבנתי שהטיפול המסיבי בקורטיזון (דרך הוריד) שבני מקבל בזמן התקף מצמצם מאוד את פעילות המע' החיסונית שלו, ולכן עלול להידבק בקלות יתרה במחלות. אם הבנתי נכון, כמה זמן עלי לשמור עליו בסביבה נקיה יחסית אחרי הטיפול ב"פאלס סטרואידס" ? וכן, הוא מקבל המשך טיפול בפרנדיזון ,האם יש לזה אותה השפעה לגבי השאלה הנ"ל ? (40MG ליום) תודה רבה.

תגובה

כל עוד הוא מקבל פרדניזון (שגם הוא סטרואיד) קיים דיכוי חיסוי שעלול לאפשר זיהומים. לפיכך יש להיזהר מהדבקות.

raflezi

New member
מערכת חיסונית

שלום רב. שמי רפאל. אני יכול להמליץ לכם על מוצרים טבעיים של חברה ישראלית שמחזקים מערכת חיסונית ללא שום קשר מה וכמה תרופות או טיפולים אדם מקבל. אשמח לתת לכם את המידע יותר מדוייק. בכבוד רב רפאל.050-3034241 נ.ב. המוצרים מסוגלים גם לעקב את טרשת נפוצה .

m י כ ל

New member
על פי מיטב הבנתי, ואשמח אם מישהו

יתקן אותי אם אני טועה, מערכת החיסון של חולי טרשת נפוצה ומחלות אוטו-אימוניות אחרות, פועלת עם יתר תגובה חיסונית לרקמות מסוימות בגוף, (כל מחלה והקריזה שלה) שמחייב איזון מאוד עדין, ולא חלילה, חיזוק נוסף של מערכות ההגנה, שעלול להוות סכנה ממשית לחולה. מלבד העובדה המצערת שבחרת בפורום של "תפוז" לצורך פרסום עיסקי בחינם, דבר אסור בהחלט, (אנא עיין בתקנון תפוז, פרק "הצהרות והתחייבויות", להלן: "לא לערוך פרסום מסחרי באמצעות פורומים באתר תפוז;"), יש כאן חוסר אחריות ממשי בהמלצה על מוצרים לא ברורים, שאין כל הוכחות לגביהם, ואין עליהם כל פיקוח רפואי ופרמקולוגי. אני תוהה, לו חלילה לך, או למישהו מיקיריך, היתה חלילה טרשת נפוצה, האם היית בוחר בתכשירים המפוקפקים שאתה ממליץ עליהם, או שמא היית מעדיף את הטיפולים שנבדקו בידי רשויות הבריאות העולמיות ואושרו לשימוש, ואחוז נכבד של החולים נהנה מיתרונותיהם. (אגב, לעכב. לא ל"עקב"). למיטב ידיעתי, ויטמינים מותרים לשימוש על ידי חולי טרשת נפוצה, אולם לדעתי, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס למינונים ולסוגי הויטמינים.

raflezi

New member
מסכים

אתם צודקים בזה שפירסמתי למרות שזה אסור - אני חשבתי שכאן אתם מתייעצים בצורה כזו: חברי'ה , מי שמע על מוצר X או Y . לי הוא עשה ... . מה אתם חושבים ואלי מישהו ימליץ לי על משהו אחר.הרי אתם כן ממליצים על רופאים ... מומלץ לקרוא ספר" מה שרופא שלך אינו יודע על רפואה תזונתית עלול להרוג אותך " עמוד 61 . עוד דבר - אם למשהו מקרובים או לי היה ( ל"ע) את המחלה דבר הראשון שהייתי עושה הייתי משתמש במוצרים אלו. בכבוד רב רפאל זאורוב עד פעם מבקש סליחה על השורות שהירגיזו.

m י כ ל

New member
אנא שים לב שהפורום הוא רפואי בלבד

שייך לקבוצת קהילות המומחים של המרכז הרפואי איכילוב, ומנוהל ע"י ד"ר ארנון קרני, מנהל היחידה לטרשת נפוצה. זה בהחלט לא פורום חברתי של התייעצות בין החברים. קיים גם כזה, אבל גם בו, פרסומים מסחריים אינם מתקבלים בברכה.

raflezi

New member
פורם רפואי - מי מתווכח ?

מסכים. אבל איך תסבירי שחברים כן שואלים איזה תרופה למה גורמת ולא תמיד את הרופא. כי הוא אין לא ניסיון אישי של כל האנשים שתרופות כאלה ואחרות משפיעות בצורה שונה אליהם. וכל מה שהוא ממליץ זה לפי ספרים ונסיון אישי . ביחד עם זה שהוא אינו יודע את כל המידע על כל המוצרים . למשל האם הוא או את מכירים : מוצר ישראלי שעוצר שפעת וסטרפםוקוק תוך 48 שעות ? האם הוא מכיר מוצרים ישראלים שמסוגלים להכניס קרוהן לרמיסיה תוך חצי שנה ? האם הוא מכיר 2 מוצרים ישראלים שמסוגלים לשפר את מצב של חולי קוליטיס ב 80 % תוך 3-4 חוש=דשים ואת השיפור מרגישים תוך שבועיים ? נכון , אני מסכים שאף רופאה לא יכול לדעת את 100 % של המידע שקשורה לתחומו , משום כך הוא צריך להות פתוח ללמוד עוד משהו חדש שיכול לעזור לאנשים .הרי לשם כך הוא רופא- לעזור לענשים להיות יותר בריאים. בכבוד רב רפאל .

m י כ ל

New member
איזה מזל שיש כל כך הרבה מחלות ../images/Emo123.gif

כרוניות, קשות ובלתי ניתנות לריפוי (כמו קרוהן, קוליטיס וטרשת נפוצה - אלה רק כמה מהפורומים שפנית אליהם, וסביר להניח שאחרים מחקו את הודעותיך) וכל כך הרבה פריירים שחולים בהן!! הרי הבנאדם צריך להתפרנס ממשהו, ולמה שזו לא תהיה פרנסה קלה, ממכירת כל מיני תכשירים קסומים ומכושפים, בעלי תכונות ריפוי בלתי מוגבלות, לפריירים האלה, להבטיח להם כל מיני הבטחות חסרות בסיס ולרוקן אותם מכספם, שבדרך כלל הוא גם ככה די בצמצום?! אני עוסקת במסחר. אני מוכרת מוצר תמורת כסף ללקוח שמעונין לרכוש. אתה עוסק בניצול בזוי של מצוקותיהם של אנשים שחייהם התהפכו בעקבות מחלתם, ומסוגל להרחיק לכת עד כדי להמליץ להורה שילדו צריך לעבור ניתוח מעיים עקב קוליטיס, שיימנע מניתוח וינסה קודם את תכשיריך, כי הם מסייעים לספיגת המזון במעיים ובכך מסייעים לתהליך ההחלמה. אני מקווה שהילד עבר ניתוח והוא בסדר. אולי על מנת לקדם את תרופותיך, תוכל למסור לנו נתון: כמה אנשים נרפאו מטרשת נפוצה כתוצאה מהטיפולים שלך. בלי עובדות, נתונים, מחקרים וראיות, אין לנו על מה לדבר. במיוחד שאנו מבזבזים כאן את זמנו היקר מאוד של ד"ר קרני. ובזאת נודה לך על תרומתך לבריאותנו, רשמנו לפנינו את מספר הטלפון שלך, ומי שמעוניין יפנה אליך. אבקשך להימנע מלהגיב על מנת שלא אצטרך להתלונן בפני הנהלת תפוז, והנהלת המרכז הרפואי איכילוב שאחראי על הפורום הזה. תודה ושלום.

kukula5

New member
מה שאתה לא יודע על רפואה יכול להרוג

אותנו

../images/Emo79.gif"לך הביתה מוטי,שלום ותודה!"../images/Emo79.gif

ובכלל,קוראים לך רפא..אל. (שם מחייב בפני עצמו). בחיית ראבק רפאל, עזוב אותנו בשם האל! גם לי יש מוצר טיבעי עבורך. אם אתה מעוניין בו,שלח לי מסר! והוא בחינם,אין כסף! את מס' הטלפון שלי אינני מפרסם כאן, בכדי לא לזכות בפירסום חינם ועפ"י כללי וחוקי הנהלת פורומי "תפוז". ד.א. גם המוצר שלך הוא "חינמי" כזה?... שלי כן!

למעלה