שלום.האם התעדכן למישהו הסטטוס בטכניון?? האם בכלל הם עובדים היום??
M mmm wondering New member 24/7/06 #1 שלום.האם התעדכן למישהו הסטטוס בטכניון?? האם בכלל הם עובדים היום??
R rosa4 New member 24/7/06 #2 לא התעדכן שום דבר אצלי ורק עכשיו התעוררתי לא ניסיתי להתקשר אבל לפי ההודעה שלהם הם אכן עובדים. אולי מישהו ניסה ויכול לעדכן אותנו בבקשה. בהצלחה לכולנו
לא התעדכן שום דבר אצלי ורק עכשיו התעוררתי לא ניסיתי להתקשר אבל לפי ההודעה שלהם הם אכן עובדים. אולי מישהו ניסה ויכול לעדכן אותנו בבקשה. בהצלחה לכולנו
R rosa4 New member 24/7/06 #4 למה להתאכזב?? עדיין יש סיכוי הכל יהיה בסדר אנשאללה זאת הפעם הראשונה שאת נמסה להתקבל לרפואה??
R rosa4 New member 24/7/06 #7 זאת הפעם הראשונה התקשרתי עכשיו לטכניון למרכז רישום וקבלה אבל לצערי הרב אין קליטה כל כך והקו התנתק..ואין לי טלפון נורמלי אולי תתקשרי!
זאת הפעם הראשונה התקשרתי עכשיו לטכניון למרכז רישום וקבלה אבל לצערי הרב אין קליטה כל כך והקו התנתק..ואין לי טלפון נורמלי אולי תתקשרי!
M mmm wondering New member 24/7/06 #8 באמת אין לי כוח להתקשר אני פוחדת שאתכזב או משהו כזה..אז עדיף שלא אדע