שלום. האם חברות הסלולר העלו מחירים?

Critical Thinking

Well-known member
שלום. האם חברות הסלולר העלו מחירים?
התחרות ממשיכה להיות קשה ולכן מחירי התכניות אינם עולים, אך מנסים להגדיל תקבול באמצעות תמחור נפרד של שרותים נלווים כמו תיבה קולית.
אין משמעות ל- 5G ולא כדאי לשלם בעבורו תוספת.
לא יושג כסוי מניח דעת של 5G אלא בעוד כמה שנים...

התחרות ממשיכה להיות קשה ולכן מחירי התכניות אינם עולים, אך מנסים להגדיל תקבול באמצעות תמחור נפרד של שרותים נלווים כמו תיבה קולית.
אין משמעות ל- 5G ולא כדאי לשלם בעבורו תוספת.
לא יושג כסוי מניח דעת של 5G אלא בעוד כמה שנים...
סליחה אתה טועה. העלו לי מ- 19 ש 10 ג'יגה ל-25 ש 30 ג'יגה. מסתפקת בראשון

סליחה אתה טועה. העלו לי מ- 19 ש 10 ג'יגה ל-25 ש 30 ג'יגה. מסתפקת בראשון
נסי את טלזר 019.
19.80 לחודש ("לכל החיים") ומקבלים 12 גיגה (יש גם ב21.90 לחודש עבור 30 גיגה, גם כן "לכל החיים").
סים 10 ש"ח.
לגבי we4g שהעלו מחיר, אני מניח שפשוט היית בחבילה למשך שנתיים ובתום השנתיים אכן המחיר עולה.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגות בהתאם).

נסי את טלזר 019.
19.80 לחודש ("לכל החיים") ומקבלים 12 גיגה (יש גם ב21.90 לחודש עבור 30 גיגה, גם כן "לכל החיים").
סים 10 ש"ח.
לגבי we4g שהעלו מחיר, אני מניח שפשוט היית בחבילה למשך שנתיים ובתום השנתיים אכן המחיר עולה.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגה

נסי את טלזר 019.
סים 10 ש"ח.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגות בהתאם).
צודק ותודה. בwe הורידו לי מ-30 ל-25 לא בטוחה שכמה שקלים שווים את הטירחה לעבור..

WHAAAT

Active member
נסי את טלזר 019.
סים 10 ש"ח.
עד לפני שנתיים התשתית של טלזר איתה אחת הגרועות בארץ. כנ''ל גולן טלקום. היה קורה נס אם היה ניתן להשתמש באינטרנט בשביל נווט, חנייה.

JEK12345JEK

Well-known member
עד לפני שנתיים התשתית של טלזר איתה אחת הגרועות בארץ. כנ''ל גולן טלקום. היה קורה נס אם היה ניתן להשתמש באינטרנט בשביל נווט, חנייה.

טלזר יושבת על התשתית של רשת פרטנר
גולן טלקום יושבת על התשתית של רשת סלקום

נ.ב.

אפרופו טלזר
היא החברה היחידה שאין אצלה שירות של MMS
ולא תא-קולי

WHAAAT

Active member
טלזר יושבת על התשתית של רשת פרטנר
גולן טלקום יושבת על התשתית של רשת סלקום

נ.ב.

אפרופו טלזר
היא החברה היחידה שאין אצלה שירות של MMS
ולא תא-קולי
זה הניסיון האחרון שלי עם טלזר וגולן מלפני שנתיים פלוס. תשתיות על הפנים מבחינת חיבור לאינטרנט.
עכשיו התחילו לגבות בנפרד על תא קולי. לפחות בpmobile.

JEK12345JEK

Well-known member
זה הניסיון האחרון שלי עם טלזר וגולן מלפני שנתיים פלוס. תשתיות על הפנים מבחינת חיבור לאינטרנט.
עכשיו התחילו לגבות בנפרד על תא קולי. לפחות בpmobile.

Pמובייל זה בעצם רשת פלאפון

frankthe2

Active member
אם את רוצה חבילה של 5g- אז התשובה היא כן כי מדובר במסלול חדש ולכן במחיר גבוה יותר.

JEK12345JEK

Well-known member
לא צריכה 5g ולא ביקשתי. ככה זה כשמספר כרטיס האשראי אצלם ונותן להם שליטה בגבייה
גם ככה אין לWE4G חבילות של 5G
היא עוד לא קיבלה רשיון ממשרד התקשורת לשווק חבילות של 5G

כנסי לשרשור הזה ותביני את הכל

למעלה