עוגייה קטנה
Active member
שלום. האם חברות הסלולר העלו מחירים?
התחרות ממשיכה להיות קשה ולכן מחירי התכניות אינם עולים, אך מנסים להגדיל תקבול באמצעות תמחור נפרד של שרותים נלווים כמו תיבה קולית.שלום. האם חברות הסלולר העלו מחירים?
סליחה אתה טועה. העלו לי מ- 19 ש 10 ג'יגה ל-25 ש 30 ג'יגה. מסתפקת בראשוןהתחרות ממשיכה להיות קשה ולכן מחירי התכניות אינם עולים, אך מנסים להגדיל תקבול באמצעות תמחור נפרד של שרותים נלווים כמו תיבה קולית.
אין משמעות ל- 5G ולא כדאי לשלם בעבורו תוספת.
לא יושג כסוי מניח דעת של 5G אלא בעוד כמה שנים...
נסי את טלזר 019.סליחה אתה טועה. העלו לי מ- 19 ש 10 ג'יגה ל-25 ש 30 ג'יגה. מסתפקת בראשון
נסי את טלזר 019.
19.80 לחודש ("לכל החיים") ומקבלים 12 גיגה (יש גם ב21.90 לחודש עבור 30 גיגה, גם כן "לכל החיים").
סים 10 ש"ח.
לגבי we4g שהעלו מחיר, אני מניח שפשוט היית בחבילה למשך שנתיים ובתום השנתיים אכן המחיר עולה.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגה
צודק ותודה. בwe הורידו לי מ-30 ל-25 לא בטוחה שכמה שקלים שווים את הטירחה לעבור..נסי את טלזר 019.
19.80 לחודש ("לכל החיים") ומקבלים 12 גיגה (יש גם ב21.90 לחודש עבור 30 גיגה, גם כן "לכל החיים").
סים 10 ש"ח.
לגבי we4g שהעלו מחיר, אני מניח שפשוט היית בחבילה למשך שנתיים ובתום השנתיים אכן המחיר עולה.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגות בהתאם).
עד לפני שנתיים התשתית של טלזר איתה אחת הגרועות בארץ. כנ''ל גולן טלקום. היה קורה נס אם היה ניתן להשתמש באינטרנט בשביל נווט, חנייה.נסי את טלזר 019.
סים 10 ש"ח.
ספציפית we אכן העלתה מחירים (בכל החבילות להערכתי, גם אם הגדילה את כמות הגיגות בהתאם).
עד לפני שנתיים התשתית של טלזר איתה אחת הגרועות בארץ. כנ''ל גולן טלקום. היה קורה נס אם היה ניתן להשתמש באינטרנט בשביל נווט, חנייה.
זה הניסיון האחרון שלי עם טלזר וגולן מלפני שנתיים פלוס. תשתיות על הפנים מבחינת חיבור לאינטרנט.טלזר יושבת על התשתית של רשת פרטנר
גולן טלקום יושבת על התשתית של רשת סלקום
נ.ב.
אפרופו טלזר
היא החברה היחידה שאין אצלה שירות של MMS
ולא תא-קולי
זה הניסיון האחרון שלי עם טלזר וגולן מלפני שנתיים פלוס. תשתיות על הפנים מבחינת חיבור לאינטרנט.
עכשיו התחילו לגבות בנפרד על תא קולי. לפחות בpmobile.
ידועPמובייל זה בעצם רשת פלאפון
בתחרות בדכ מורידים מחירים..סליחה אתה טועה. העלו לי מ- 19 ש 10 ג'יגה ל-25 ש 30 ג'יגה. מסתפקת בראשון
אם את רוצה חבילה של 5g- אז התשובה היא כן כי מדובר במסלול חדש ולכן במחיר גבוה יותר.
גם ככה אין לWE4G חבילות של 5Gלא צריכה 5g ולא ביקשתי. ככה זה כשמספר כרטיס האשראי אצלם ונותן להם שליטה בגבייה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.