שלום. האם יש כאן מישהו מניו יורק?
G Guy Schlesnar New member 11/3/04 #3 אתה יכול בבקשה לתאר לי את אוירת הרסלמניה ששוררת בימים אלה על העיר? אני מניח שלא ממש איכפת לך מזה,אבל מתמונות שראיתי,אי אפשר להתעלם מזה.
אתה יכול בבקשה לתאר לי את אוירת הרסלמניה ששוררת בימים אלה על העיר? אני מניח שלא ממש איכפת לך מזה,אבל מתמונות שראיתי,אי אפשר להתעלם מזה.
J jethro1 New member 13/3/04 #4 אווירת רסלמניה? אתה מתכוון להצגת ההיאבקות של WWF? ראיתי כמה מודעות בעיר ובעיתון וזהו. חשבת שכל העיר תעצור את נשימתה בשביל המוקיונים האלה?
אווירת רסלמניה? אתה מתכוון להצגת ההיאבקות של WWF? ראיתי כמה מודעות בעיר ובעיתון וזהו. חשבת שכל העיר תעצור את נשימתה בשביל המוקיונים האלה?
G Guy Schlesnar New member 13/3/04 #5 ממש לא מוקיונים חוץ מזה,לפי תמונות שראיתי,על כל פח אשפה בעיר יש מודעה של רסלמניה,טויס אר אס מלא בתצוגה של כל מיני דברים,יש מלא גרפיטי של הWWE לכבוד האירוע (כן,זה WWE,לא WWF),ובכלל יש בלאגן גדול לכבוד זה. שוב פעם,ממש לא מוקיונים,וזה לא WWF.
ממש לא מוקיונים חוץ מזה,לפי תמונות שראיתי,על כל פח אשפה בעיר יש מודעה של רסלמניה,טויס אר אס מלא בתצוגה של כל מיני דברים,יש מלא גרפיטי של הWWE לכבוד האירוע (כן,זה WWE,לא WWF),ובכלל יש בלאגן גדול לכבוד זה. שוב פעם,ממש לא מוקיונים,וזה לא WWF.