שלום.. האם יש מישהי מאיזור המרכז

chimni

New member
שלום.. האם יש מישהי מאיזור המרכז

שיודעת לקרוא דוגמאות מאנגלית ולהסביר את הסריגה (נחפשת אולי מישהי שתדריך ותקצר לי את הדרך..)

chimni

New member
ואם כבר בהדרכה עסקיננו

מה זה סריגה כפולה (DOUBLE KNITTING)

tatia

New member
אני לא בטוחה..

אבל נדמה לי שזה סוג של חוט שהוא מסובב משני חוטי סריגה דקים. הרבה פעמים ראיתי את זה על פיתקיות של כדור צמר

chimni

New member
כלומר שאם רשום לי כזה דבר על

התוכנייה של הסריגה זה אומר שאני צריכה לחפש בעצם צמר לסריגה כפולה? (תרגום חופשי
)

סתם מבקרת

Active member
בהחלט לא

תרדי בקישור המצורף עד שתמצאי את ה double knitting אם תלחצי על הוידאו תוכלי גם לראות הדגמה

סריגה כפולה זו דוגמא אנגלית

הכוונה שיש לך דוגמא שמשני הצדדים רואים אותה כל פעם בצבע שונה. בצד אחד לב אדום מצד שני לב לבן. אני עוד לא הצלחתי להבין איך עושים זאת בדיוק אבל נדמה לי שאם תדפדפי אחורה הרבה ותחפשי את השם של ג'ינגר 10 היא נתנה את זה על דוגמת פטנט שמכל צד יש צבע אחר, אבל אפשר לקחת את זה גם למקומות אחרים.

tatia

New member
את צודקת

פשוט לא ידעתי שככה נקראת הטכניקה הזהת באנגלית . תודה :)

בסריגה כפולה עובדים עם שני צבעים

וסורגים את העיניים לסירוגין, פעם את הזוגיות ופעם את הלא זוגיות, כאילו הן היו על שתי מסרגות נפרדות. נסי לחפש בגוגל או באתרים של הוראות סריגה. אני רק ניסיתי פעם אחת כדי לעשות על זה V. ולשאלתך השניה, זה לא בעיה לקרוא דוגמאות. את פשוט צריכה להכיר את השפה. אם את מעוניינת, אני מלמדת סריגה וגרה בגוש דן.

מסרגות

New member
סריגה כפולה

סריגה כפולה היא: עין ימין, מעבירים עין כאילו סרגנו שמאל, ושוב סורגים עין ימין ושוב מעבירים עין כאילו סרגנו שמאל בשורה הבאה אותו הדבר אך שימי לב אם סיימנו בעין סרוגה בשורה הבאה מתילים בהעברת עין כאילו סרוגה שמאל ואז סורגים עין ימין וממשיכים אם סיימת שורה בעין לא סרוגה היא העין הראשונה שסרוגה ימין וממשיכים

למעלה