שלום, הגעתי בהמלצה של חברות לעבודה

שלום, הגעתי בהמלצה של חברות לעבודה

יש לי שאלה בנושא זוגיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפרש את הפריסה הזאת: פריסת שאלה של 5 קלפים + קלף סיכום הניבה את התוצאה הזאת: מה הסיכוי - שטן שלי - שלוש חרבות לקשר - מלך המטות עם איקס - כוח בחצי שנה הקרובה? - העולם קלף סיכום: שישה מטבעות. כרקע, אציין שמדובר בקשר מורכב ומבחינה מוסרית אסור. אנחנו אוהבים להיות יחד ואפשר לומר שאפילו מאוהבים אבל יודעים שאין אפשרות למסד את הקשר בינינו אבל כרגע מרוצים מהמצב כמו שהוא. אני פשוט מסקרנות רוצה לדעת מה הקלפים יכולים לומר לי על הקשר עם איקס בחצי שנה הקרובה. בינתיים ההווה נראה מתוק מתמיד.

batgalim

New member
שלום אדמונית ../images/Emo68.gif

מה הסיכוי - שטן שלי - שלוש חרבות לקשר - מלך המטות עם איקס - כוח בחצי שנה הקרובה? - העולם קלף סיכום: שישה מטבעות הקשר במהותו מתבסס על יצריות ומיניות רבה, כשהבחור בעצם מושך בחוטים ולא את... את נמצאת בשברון לב מתמשך, רואה את הסוף אך משום מה קשה לך לוותר. הקשר עם איקס מיוצג ע"י מלך המטות - קשר אימפולסיבי חסר עכבות ולא מתחשב באחרים ובסביבה שיכולה להפגע. בחצי שנה הקרובה הקשר ישאר כפי שהוא ולא יתקדם, את תוכלי לראות את מה שאת מפסידה בעצם היותך איתו, יחד עם חוסר היכולת שלכם לממש את הקשר עד סופו הטוב. העולם הוא מראה המשקפת את הרצונות והשאיפות, והיכולת לממש שאיפות אלו נתונה לבודדים המסוגלים לעבור דרכה מבלי להתחשב בקשיים, ברצונות ובדרישות הסביבה. כך שעצם המימוש תלוי בכם ולא באף אחד אחר. ממה שכתבת אני נוטה להבין שאיקס נשוי ולכן לא תוכלו להיות יחד... 6 מטבעות כסיכום מחזק את העובדה שאחד מכם מושך בחוטים והשני מקבל את מה שיש להציע... ה"גביר" שנותן מחסדיו לעניי עירו...

אני המומה מהדיוק וכמה זה נכון

רק טעות אחת - אני זאת הנשואה. הבחור רווק ומעט צעיר ממני. זה ממש כך, שהוא זה שמושך בחוטים. כשאנחנו יחד לא אכפת לנו מכלום ומאף אחד. אני חושבת שאני יודעת טוב מאוד מה יהיה הסוף למרות שהפתעות יש בחיים בלי סוף. אני ואיקס יודעים שעדיף לנו להמשיך ככה כמו עכשיו מאשר לנסות למסד את הקשר שלנו. ההורים שלו די נגד והמשפחה שלי תפגע. לשנינו יהיה הרבה מה להפסיד למרות שהפיצוי יהיה שנהיה ביחד אבל אולי אז הריגוש יעלם ויחד איתו גם הקשר. אולי זה כל סוד הקשר שלנו. כרגע אף אחד לא נפגע וטוב לכולם. כתבתי עוד כמה דברים ומחקתי וכתבתי, כי זה פשוט לא נראה לי מתאים לפורום הזה. את התיאור של הקשר הסבוך שלי עם איקס אני אציג בפורומים אחרים ואולי יוכלו לתת לי עצות
הפריסה פשוט מדהימה בנכונותה ונותנת לי את האומץ והרצון להמשיך לבינתיים בקשר עם איקס. ולמי שמרגיש/

למעלה