שלום, הגעתי לחנות חרוזים?

קוֹבּ

New member
שלום, הגעתי לחנות חרוזים?

עד מתי אתם פתוחים? אמא שלך פתוחה, יא פעורה!
איזה יום כיף. אחרי ששתיתי אתמול קצת יותר מדי וודקה עם סחוג [זו הגרסה של רדבול עם וודקה בחינה מרוקאית מסורתית], וחזרתי הביתה כדי להחנק, קמתי עם קצת הנגאובר כדי למכור חרוזים לבנות השכונה. הממצאים: בנים קונים יותר חרוזים מבנות. תחת מסווה של "אישתי צריכה", או "יש לאחותי יומולדת וחשבתי לנסות", והאהוב עלי "זה באמת לא בשבילי. לא, כי אני רואה שיש לך חצי חיוך בזווית הפה. זה באמת לא בשבילי, אז מה אם אני לא מסתכל לך בעינים. אני לא מתעסק עם דברים כאלה של בנות. נשבע לך. לא זה לא לק סגול שיש לי על הציפורניים פשוט צבעתי את הקיר לאחותי ויצא עלי קצת.. כן כזה מדויק על הציפורן מה אני אעשה יצא ככה.. נשבע לך שזה לא בשבילי חמודון", " 'חמודון'? ", "סליחה התכוונתי "גבר" להגיד", "אה..", ואז אני נותן לו חרוז סגול שקוף רק כדי שיהיה בשקט. [מבוסס על סיפור אמיתי פרי דמיוני]. ואז עומר בא והתחבקנו הרבה וקראנו ספרים של לסביות. ואז בת דודה שלי באה [גרסה לא ברורה של אפרת גוש] ורקדה לצלילי שירי שנות השמונים כשמסביבה אני ועומר תוהים מה נסגר איתה. ואז בא ילד שרצה לקנות שרשרת לאמא שלו וחשבתי שיש לו 10 שקל ואז הוא פתאום אומר "משהו בסביבות 500-600 ש"ח, אגב זה יהלום אמיתי? ויש לך משהו 24 קראט", ואני רציתי להגיד "חמוד אתה בן 9 לא עדיף שתקנה סוכריות ומסטיקים ומכתביות בכסף הזה?", אבל במקום זה שתקתי והבטתי על עומר שהחזיר לי מבט תוהה בעצמו. כשהילד יצא אני ועומר הסכמנו פה אחד שכשהילד השמנמן הזה יגדל הוא ירזה ויהיה הומו רגוע. עכשיו אני חוזר לעבודה כי נגמרה לי ההפסקה. עד כאן, חוויותי מעולם החרוז.

darling2

New member
חרוזים חרוזים...

איזה כיף היה.. החרוז שלי הכי חמוד..... העיקר שקיבלתי ברכה ושקית קטנה ורודה

0mroosh

New member
אופס! שכחתי את השקית הורודה.

אהההההההההההההההההההההההההה! מר גורלי והעולם אכזר. מישהו אמר זהבה בן?

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif .שלום, הגעתם לקייטנת אקי"ם.

"ביום הולדת יהיה לי 430 שקל ואקנה חרוזים בהכל!". ממ..חלום שהתגשם.. ניקיטה!
תודות לאילושקי על התכנית האומנותית. לא אומר שום דבר, אני רק יגיד [והנה אני מגיד], שאני בטוח שכשדודתך הייתה ילדונת קטנטונת ושאלו אותה מה היא רוצה להיות כשהיא תהיה גדולה,היא לא אמרה שליבה חפץ בניהול חנות חרוזים. זה כמו שאף כושיעברי|פיןגדול| כשהיה קטן לא רצה לצבוע את הפסים הלבנים שעל הכביש שהיה קטן או אף אחת לא רצתה להיות מנהלת אדמינסטרטיבית בחברה לייצור חלקי טנקים.
דודה שלך מוזרה, היא לסבית [מה?! גם לי מותר! נבואות שמגשימות את עצמן
..
.כן.מוזרה]. אבל כיף בחנות חרוזים, יש לסביות,קונים הזויים [הומואיות בעיקר] ו..חרוזים! קוב, תעשה לי חרוז. 178 תעשה לי ילדים
.

bזוהר

New member
Trying to change some of the"

".monsters in my head There are a straight children in the streets. קוב אני אוהבת. תודה תודה תודה
עומר? עומריקו? עומרון...? עומרוני קוצ'קוצ'וני!!!

קוֹבּ

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo118.gif../images/Emo13.gif

עשיתי סטיקר. "זוהר עם ו' - אני מאוהב".

galvin

New member
למרות שאת מתעלמת ממני בעקביות ...

להלן פינת ה
להפעם. קסיוס, הלוא הוא קסיוס קליי המאגרף הידוע, היה ידוע בפניני החוכמה שהפריח לאוויר, למשל: "אם יכולים לעשות פניצילין מלחם מעופש, בטח יצליחו לעשות משהו גם ממך...."
חינני. חיננית.
מישו אמר 178? (את הפירוש והקשר למילים, בטח תביני לבד אחרי שתקראי את קורותיו, להלן).

galvin

New member
חיפשתי נורא,

ואני יודע שזה לא 190, אבל באף שאלון לא כתבת! אני אנתק. אניח את השפורפרת, ואחייך חיוך גדול.

0mroosh

New member
../images/Emo2.gif

גלוין מחמדי, גלוין מחמדי. הרי תשמע עורבים עד סוף ימיך.
שלום, קוראים לך תום? אתה צבעי?

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

אכלתי שניצל ופירה עכשיו. אחותי הכינה
. 190 בהתהוות!

galvin

New member
../images/Emo3.gif

בארבעת הימים שחלפו מאז ששמתי את ההודעה ... למשל.

0mroosh

New member
מתנחל! ../images/Emo3.gif

[שומע שילה פרבר במופע אקוסטי.היא מצחיקה נורא ומיללת..
הו הו].
.

0mroosh

New member
מישהו ניתק את החוט

והשחיר ת'תמונה. אני קמה בוכה, מחלום משונה..

למעלה