שלום.. (הודעה של מישהי חדשה..)

שלום.. (הודעה של מישהי חדשה..)

מה שלומכם? אני סליפ, בת 18 וקצת, ולמרות זאת- אוהבת בין השאר ספרי ילדים (מטילדה, צ'רלי ומפעל השוקולד וכו'), אבל בכל זאת אוהבת גם ספרים "של גדולים". תהיתי- האם אתם יכולים להמליץ לי על ספרים יפים (גם חדשים וגם ישנים) מהסוג של "הנסיכה הקסומה", "יומני האומנת", "ג'ונו וג'ולייט"? (ושלא יהיה בהם יותר מדי דברים שלא מתאימים לילדים. אחותי הקטנה קוראת את הספרים שלי, וקשה לעשות לה צנזורה..) תודה רבה מראש, סליפ.

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אל תרגישי לא נוח. ספרי ילדים הם לכל גיל לדעתי. ההנאה מהם היא שונה, אבל זו לא סיבה להרגיש לא טוב עם זה. יש לי אחד שלדעתי יכול להתאים ואני מבטיחה לחשוב על עוד: "אבא ארך רגליים" של ג'ין וובסטר. ספר מקסים ורומנטי על יתומה שנשלחת ללמוד בקולג' ע"י תורם עשיר שחושב שיש לה כשרון כתיבה ורוצה לעזור לה להפוך לסופרת. התנאי היחיד שלו הוא שפעם בחודש תכתוב לו, והספר הוא בעצם אוסף המכתבים האלו. מעבר לזה שזה כתוב בחן, אני חושבת שזה ספר שאפשר למצוא בו המון חכמה והומור. אחד החביבים עלי. עוד על הספר יש בלינק

תודה על הקבלת פנים..

הספר נשמע באמת נחמד, אבל- יש לך אולי עוד המלצות? אני מחפשת ספרים שיעזרו לי לעבור תק' קשה.. תודה, סליפ.

Rivendell

New member
הממ

השאלה היא מאיזו בחינה זו תקופה קשה
. את מחפשת משהו רומנטי-תמים כזה, פילוסופי, קליל, מצחיק?

Rivendell

New member
יש כזה - ../images/Emo9.gif

ו"אבא ארך רגליים" מאוד רומנטי לטעמי. אבל אני אנסה לחשוב על עוד כאלה
.

בעקבות..

ההמלצות החמות פה על "אבא ארך רגליים", אתמול קניתי אותו, והיום כבר סיימתי אותו.. הוא מקסים, ותודה, ואני מחפשת עוד. סליפ.

Rivendell

New member
איזה יופי! רוצה לכתוב עליו?

אם תכתבי ביקורת, נוכל לשים אותה במאמרים. את רוצה עוד בסגנון הזה? את "האסופית" קראת?

לכתוב עליו?

מצאת לך את האדם בלי הכישרון לזה..
לא, סתם. אני אנסה, ואם זה יצא בסדר, אני אתן לך אותו. בטח שקראתי את האסופית.. 30 פעם בערך..
(הילדות שלי היתה קצת עשוקה.. זו הסיבה שאני קוראת עכשיו את כל רואלד דאל, אבל זה לא אומר שהיא היתה *לגמרי* עקוקה..) אני אשמח לכל המלצה. עם ההמלצות אני הולכת לחנות ספרים, ובוחרת..

Rivendell

New member
למה לא? בשביל להמליץ לא צריך

כישורים מיוחדים
. תספרי קצת על הספר, על העלילה, ולמה לדעתך הוא טוב.

נראה..

אולי.. (אבל אני מוכנה לנסות להמליץ על ג'ונו וג'ולייט, אם צריך..) סליפ.

b00

New member
אז אני אוסיף המלצה...

תקראי את מאה חורפים!!! לא ממש זוכרת של מי... אם את לא מוצאת תגידי לי ואני אבדוק!

dawn35

New member
חזרתי ...והמלצות

ספרים של מג קאבוט מומלצים: יומני הנסיכה הנסיכה באור הזרקורים-המשך של יומני הנסיכה נערת החלום האמריקאי אגב החיבור אצלי לאינטרנט קרס כמה ימים בזמן שעוררתי תגובות סוערות בענייני צנזורה-אז אם יש טעם להגיב באיחור- אני דווקא ספרנית אהובה ע"י ילדים והוריהם אז כנראה שלא בורחים מפניי בבכי כמו בכמה מהתגובות-אלא שבים לבקש ממני המלצות. אני גרה במושב די קטן ודווקא מכירה כל אחד ואת טעמו בקריאה (מבוגרים וילדים כאחד) שמחה יחד עם זאת שהבאתי בעקיפין הרבה מבקרים לפורום.

dawn35

New member
תודה ריווי

ושמחה שנענית גם את לבלות עוד כאן עימנו
תמשיכי לאתגר בשאלותייך-והתעניינותך לי אישית זה עוזר להגיב-ונקווה שזה שוב יעורר תגובות ועניין כאן בפורום.

Rivendell

New member
../images/Emo140.gif אני בהחלט מקווה!

הפורום הזה מאוד חשוב בעיני.

למעלה