שלום, החלטתי להתחיל...

thugryder

New member
שלום, החלטתי להתחיל...

מחפש גלשן למתחיל, במצב סביר וזול (יד שנייה) עדיף באזור הצפון, יש חנויות יד שנייה של גלשנים?? גובה 1.70 משקל 65 תודה מראש לכל העוזרים

אלון333

New member
אינטרסרף דופקים מחירים....

אבל יש יתרון אחד, שיש שם מבחר ממש גדול של גלשנים... אפשר ללכת ולבחור את מה שהכי מתאים. אני קניתי שם את הגלשן שלי (יד שנייה) שמה, דפקו לי מחיר 1450 (אבל תאמת שזה גלשן די טוב)... זה בגלל שהם קונים את זה במחיר יד שנייה אבל רוצים רווח אז מוכרים את זה בכמעט פי שתיים.

aniki man

New member
חברים שלי קנו באינטר סרף

דפקו אותם שחבל לך על הזמן יותר זול עם הם היו קונים דלת וגולשים עליה דפקו להם מחירים של 1400 על גלשן מפוצץ שקעים וזה גלשן שב600 שקל לא היתי קונה הוא שוקע מרוב המים שיש בו דרך אגב אני מוכר גלשן למידות שלך אבל זה גלשן חדש לגמרי אז אני רוצה 1600 ואני גמיש יש גם ליש ואסטרודק מתנה

amirusus

New member
1400 שקל לגלשן יד שנייה??? ועוד במצב לא טוב..

פשוט יקר בטרוף,

אלון333

New member
לקחו לי אותו מחיר

אבל הגלשן די טוב, היו רק כמה שקעים וכל החלק התחתון הייה מפוצץ, תיקנו לי את זה בחינם+ליש+אסטרודק, עדיין יצא יקר... יד שנייה עדיף לקנות ממישהו לא מחנות, אבל מה לעשות שבמקום לבדוק 100 גלשנים (ויקח לי איזה חודש) אני הולך 20 דק' לאינטרסרף ורואה את מה שהכי מתאים לי, יאללה עוד 700 שקל... אה.. ורק קניתי את הגלשן שלי לפני חצי שנה אני לא מחפש, אולי לקיץ הבא למה הגלשן שלי עבה לאללה וקשה לזוז איתו..

thugryder

New member
מה?!! חשבתי שגלשן חדש מחנות עולה ככה....

אוף חשבתי שיהיה קל ומהר למצוא גלשן יד שנייה... עוד חודש צבא רציתי להתחיל לפני

thugryder

New member
../images/Emo53.gifאוקיי שאלה חדשה...../images/Emo53.gif

איזה גלשן אני צריך(מבחינת הגודל)?? אני 1.70 שוקל 65 קילו.. בחיים לא גלשתי, אממ וגולש סנובורד דיי טוב.. עוזר?

guy65

New member
לגודל הגלשן.. לא.

למתחיל (לא קשור מה עשית קודם) אתה צריך בערך 20 ס"מ ומעלה מעל הגובה שלך. אני אומר שבין 190-205 גג (!) (אולי אפילו זה יותר מידי) זה מה שאתה צריך. חשוב שיהיה רחב ועבה להתחלה. ככל שהוא יותר עבה,ככה ציפה יותר טובה, ככל שהוא יותר רחב, ככה יותר קל לעמוד והאיזון עליו. גלישת הסנובורד לא עוזרת כרגע, היא תעזור כשתתחיל לעמוד כבר על הגלשן,אז תבוא היציבות והחדות של הסנובורד, אבל, נכון שבעיקרון סנובורד וגלישה דומים, אבל זה בעצם שונה אז תבוא כאילו אין לך נסיון בכלום ואל תנסה שהסנובורד ישפיע כי לפעמים זה יכול להרע

למעלה