שלום...החלטתי לכתוב כאן

שלום...החלטתי לכתוב כאן ../images/Emo141.gif

הפורום נשמע לי מענין ואיפשהו כולנו עוברים משברים ומנסים להתחיל מחדש ולהתאושש מהם. אני כבר שנתיים נמצאת בקשר עם בחור, מה שנראה On and Off והוא בחור באמת בסדר וכשאנו נפגשים הכל בסדר והוא נחמד עם אופי טוב ורגיש אבל כשמגיעים הביתה (כל אחד לביתו) מתחילות הבעיות תקשורת, הבנה וכו' וזה ממש מבאס. קשה מאוד לצאת מזה, כמה פעמים נפרדתי ממנו וגם חזרתי אליו וההתנתקות קשה ביותר כי אני יודעת שאני יפסיד דבר טוב אם אאבד אותו אך מצד שני אני גם לא מרגישה שלמות נפשית איתו. אז נכון...בכל זוגיות יש את הפלוס והמינוס אבל המערכת יחסים שלי איתו כ"כ מורכבת ועם זו אני סובלת ונפגעת בגלל שטויות אבל שלא נגמרות וקורות כל פעם מחדש. לפעמים בא לי פשוט לשים את זה בצד ולהמשיך הלאה בחיים. לא רוצה להיות תקועה
איך לעזאזל עושים צעד משמעותי בלהמשיך הלאה בלי להסתכל אחורה? לקחת נשימה ארוכה או חופש מהעבודה לא יעזרו כרגע. הבחור גר לידי ויש לנו חבר'ה משותפים אז רק אם אני יעבור דירה לחו"ל זה יעזור....ואין סיכוי

noa128

New member
היי לך חוזרת ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה
קראתי וקראתי וחשבתי, על כמה מבולבלים ומסובכים יכולים חיי זוגיות להיות כשהתקשורת משובשת ומלאת קצרים. וזה לא שמישהו מכם "לא בסדר" - פשוט שני אנשים שונים שמדברים כנראה בשתי "שפות" שונות. אז אם בהתחלה חשבתי לשאול אותך על בן הזוג הזה - האם אהבה שורה ביניכם? כמה רציני הקשר הזה ועד כמה תהיו שניכם מוכנים להשקיע בריפוי תקלות התקשורת ביניכם - עברה איזו שעה והבנתי שאין לזה קשר דווקא לשניכם או אליו - יש לזה קשר אלייך. אני חושבת ששיפור מיומנויות תקשורת בכלל, ועם בן המין השני בפרט - זו מתנה שאת בהחלט יכולה להעניק לעצמך. אני לא ממש יודעת לומר לך איפה אפשר לשייף מיומנויות תקשורת בין אישית, יש ודאי סדנאות או קורסים שמתמקדים בקטע הזה, הזוגי - אבל מאמינה שזו מיומנות שאם תשפרי אותה לעצמך, אם "יהיה לך את זה" - תהיה הדרך לזוגיות עם הבחור הזה או עם אחר - קלה יותר לעתיד. ואת בהחלט מוזמנת להשאר כאן איתנו

לא מבינה משהו

ראשית - ברוכה הבאה. ושנית, להודעה שלך: כתבת שכשאתם ביחד הכל בסדר אבל כשלחוד - יש בעיות. אני לא מבינה - איך ומה יכול להיות לא בסדר כשאתם כל אחד בביתו? מהן בעיות בתקשורת בעיניך? אחרי שאבין אוכל לענות יותר לענין, כך מקווה. עד שתעני, אזכור שאת לא מרגישה שלמות נפשית עם אדם ממנו את לא יכולה להתנתק. תלתל-מבולבל

וואו, קשה לגדיר

למה לא טוב לנו כשאנו לחוד. אני יכולה להגיד לך שפשוט יש בעיות של אי הבנה בעיקר. כשנפגשים הכל "פוצי מוצי" אבל פתאום נראה כאילו הקסם לא עובד כשכל אחד חוזר למחילתו. איך אפשר לחלוק חיים משותפים במצבים כאלו? האם נריב תמיד? האם יהיה קשר טוב יותר? הרי לא תמיד מוצאים את המושלם - כי אין. אני עם כל הרגישות שלי ממש מתפוצצת מהדברים האלו והוא ממשיך להיות מאופק איתי. הוא בסדר אבל למה צריך להגיע למצבים כאלו שלפעמים כל כך טוב..ולפעמים כל כך לא טוב...אבל אי אפשר להתנתק

ממשיכה להתבלבל..../images/Emo4.gif

ולכן, אני חושבת שכל עוד את לא מצליחה להגדיר לעצמך את הבעיה, יהיה לי קשה להבין אותה ולהתייחס אליה. אולי כדאי לעשות סדר במחשבות והציפיות לפני שאת ממשיכה בקשר הזה או פונה לקשר אחר. כי בלי היכולת להגדיר גם הבחירה הבאה שלך עלולה להיות מוטעית. באשר להתנתקות - אם כולם היו בורחים לחו"ל כדי להתמודד עם ההחלטות שלהם להפרד, היתה רוטציה בכל מדינות העולם...
אפשר גם באותה שכונה וזה תלוי רק בנו. אני למשל טיפוס שבחיים לא חזר אחורה. אפילו שקשה. זה בגלל שלא נראה לי אפשרי להכניס את החיים ל'רברס' כשהשעון הולך קדימה.

noa128

New member
את יודעת כמו מה זה נראה לי?

מהצד? שמשהו יושב שם מתחת לפני השטח. שיש לכם כעסים אחד על השני שלא ליבנתם, שאתם אוהבים ולכן הפוצי מוצי, אבל לבד, כל אחד עם עצמו - צצים להם הכעסים על בן/בת הזוג וגורמים למתח... זה רק ניחוש, מה דעתך?

גריפון

New member
ולפעמים זה האדם הנכון - אבל לא הזמן

הנכון... קורה שאדם פוגש את ה"נשמה התאומה" שלו, אבל הזמן המנטלי/רגשי שלו (או של האדם מנגד) אינו מתאים עדיין לקשר הספציפי הזה... כך זה קרה בחיי, מכל מקום, ואולי גם אצל עוד אנשים.

אז מתי הזמן?

מסכימה איתך. וגם חושבת שאנשים נפגשים בדיוק בזמן הנכון לאותן נשמות. הבעיה היא שזה לא תמיד עומד בציפיות שלנו כי אנחנו רוצים ע ו ד! המשימה היא ללמוד מהחוויה ולהפנים את הלקח בפרק הבא. כך חושבת. וזה עזר לי להבין איך זה שלא פגשתי את הפרטנר לשעבר כל השנים האלו למרות הקירבה הגיאוגרפית וחברתית ( אז - זה לא היה הזמן). דווקא עכשיו נפגשנו כשלכאורה זה כן הזמן והנה זה לא עזר במאומה (לכאורה) כי הנה הוא הלך לאיבוד...
אבל אני למדתי עוד משהו, חדש, והולכת עם זה הלאה. איזה יום יפה היום, אה?

למעלה