חומצות אמינו יש הרבה במזון
חומצות אמינו הם תוצרי פירוק של חלבון.
כל חלבון שאתה אוכל מכיל בתוכו חומצות אמינו.,
שזה אומר: בשר, עוף, דגים, ביצים, מוצרי חלב, קטניות.
הקבוצה הזו מכילה חלבון בכמויות גדולות.
גם לחם מכיל חומצות אמינו. (12% מהרכב הקמח זה חלבון שזה אומר חומצות אמינו)
הבעיה בתוספים של חומצות אמינו שאם אתה עובר את הגבול אתה יכול לעשות נזק לכליות.
יש יחסים קבועים וידועים בין מסת גוף לבין כמות החלבון.
היחס מדבר עד 2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף.
אז בזהירות עם התוספים בכלל ובויכוח זה שאמר שיש מספיק חלבון באוכל
צודק בתנאי שאוכלים נכון ומספיק חלבונים וזו ממש לא בעיה.