שלום...הייתה לי היום הארה...אשמח

שלום...הייתה לי היום הארה...אשמח

לדעתכם... ככה, היום על כוס בירה הצעתי לחבר שלי ללכת להיות ברמן. הוא אמר שהוא לא יודע אם הוא ימצא עבודה, ואני אמרתי בטענה "אתה גבוה, בלונדיני עם שיער ארוך, ואתה לא רוסי". הוא צחק על מה הקשר של זה, וידידה שלו קפצה גם ושאלה מה הקשר לזה שהוא לא רוסי. אני עניתי בטענה "תגידי לי שם של מקום אחד נורמאלי שיש בו ברמן רוסי". היא התחילה לחשוב...ובו זמנית גם אני פתאום התחלתי לחשוב...ואז אחרי כמה דקות של מחשבה זה פתאום הכה בנו...אף אחד מאיתנו (למרות שנים של בילוי בפאבים מועדונים וכו') לא נתקלנו אפילו פעם אחת בברמן רוסי. מה הקטע, שאני רוסי בלאי..אין לי מה לחפש במקום של רוסים כי שם אני אהיה גם משונה כזה...יותר מדי ישראלי לטעמם. ועכשיו אליכם...כמה ברמנים רוסים ראיתם עד היום במקומות נורמאליים?

רק הבהרה קטנה...

אני לא בא חס וחלילה לבכות או להתלונן או להאשים או משהו בסגנון. ממש ממש לא. אני פשוט נמצא על פרשת דרכים כרגע, שדרך אחת זה התעקשות על עבודה כברמן, והדרך השניה (שהיא הרבה יותר קלה) היא חזרה לתחום של עבודות משרד שגרתיות כמו שרות לקוחות מכירות וכו'. וההתייחסות שלכם לנושא תתרום לי בקבלת ההחלטה. כי נגיד, אם המצב הוא כזה שיש מלא ברמנים רוסים ורק אני לא פגשתי אותם...אז אני אמשיך להתעקש ולחפש. ואם מצד שני גם אתם לא נתקלתם כמעט בברמנים רוסים (אם בכלל) אני אחשוב ברצינות אם להפסיק את זה ולרדת מהעניין.

gingit123

New member
דעתי

אתה מעלה כאן משהו שהוא די עצוב לשמוע, וכשאני חושבת על זה, באמת לא נתקלתי בברמן עם מבטא כבד כלשהו (לאו דווקא רוסי)- אני לא יודעת למה התכוונת כשאמרת "רוסי"- המבטא זה הדבר היחיד בעיני שעלול להוות בעיה בדרך למציאת עבודה כברמן (אם מישהו נראה טוב יחסית ויודע את העבודה, אז אני לא רואה שום סיבה לא לקחת אותו, המוצא לא ממש מעניין). לא יודעת גם אם יש לך מבטא כבד או לא, אבל אני אישית מציעה לך לא לוותר, וכן להמשיך לחפש, ואם יש מבטא שהוא לדעתך בעייתי, אולי כדאי להתחיל במקום קטן, בו העבודה שלך מסתכמת בעיקר בהגשה לפי "בונים", כזה עם מלצרים, מקום שאתה לא צריך להיות האדם העיקרי שבקשר עם הלקוח. אולי משם, אם תוכל כבר להוכיח שיש לך אחלה נסיון- תוכל כמו כל ברמן מתחיל כמעט- להתקדם הלאה למקומות רציניים יותר.

Schnaps

New member
יש שני רוסים לפחות ברוב הפאבים...

white russien ו-black russien... (-;

nov97

New member
ברמן רוסי

או קיי... העלתה דווקה משהו ממש מעניין... אני רוסי. אני ברמן. אני עבדתי גם במקומות ומועדונים רוסים וגם במועדונים ישראלים וכרגע אני התחלתי לעבוד בבר די פלצני. תראה זה שאני ואיך שהבנתי גם אתה רוסי נותן לנו איזה שהוא חסרון. אני יודע את העבודה ואני לא נראה רע (לפחות כך אמרו לי
) יש חלק מבעלי המקומות שיכולים להרתע מהקטע הזה אבל בסופו של דבר זה תלוי בך ואיך שאתה מציג את עצמך. לדעתי יש אם זה איזו שהיא בעיה אבל היא לא עד כדי כך קריטית... וכן גם אני לא ראיתי הרבה ברמנים רוסים במקומות איכותיים

חח אני מרגיש כמו בקבוצת תמיכה

א. אין לי מבטא כבד. יש לי ממש בקושי מבטא, ולא תמיד אפשר להבין שזה רוסי. ב. אין לי מושג אם אני נראה טוב או לא, שמתי פה כמה פעמים תמוננה, נראה לי היא אפילו מופיעה בעמוד הזה, אז אתם תשפטו ג. אחרי הכל....ת'כלס, אין ברמנים (חוץ מממש יוצאי דופן) רוסים. לא יודע איך להסביר את זה...אבל זה פשוט הכה בי ממש חזק...זה כזה כמו ניפוץ בועה פיתאומי...ולא נחמד. חבל שהיא (ואיתה עוד כמה שהתנפצו) לא התנפצה לפני הקורס ברמנים...

lior135

New member
יש ברמנים רוסים

במקום הראשון שעבדתי בו, האחראי בר היה רוסי. הוא זה שלימד אותי איך לעבוד בעצם. לא הקורס עשה את זה. אמנם לא היה לא מבטא בכלל, אבל הוא היה רוסי. ויש עוד הרבה חוץ ממנו. הבעיה נוצרת כאשר יש מבטא כבד. זה מקשה על הקשר עם לקוחות, ויכול להיות שזה מרתיע בעלי בית מלקחת את הברמן לעבוד. כאשר אין מבטא, אני לא רואב בעיה. בכל אופן, אל תתן לזה לייאש אותך. אין מה לעשות. שוק הברמנים מוצף בימינו. קשה מאד למצוא עבודה במקום טוב.

דיקלה21

New member
צא מזה,זו לא הסיבה!

יהיה בסדר, אולי יקח קצת זמן עד שתמצא עבודה,אבל זה יקרה בסוף, ודי עם השרשורים על זה שאין עבודה,זה מדכא אותי
(אני מתחילה מחר קורס ברמנים..)

מצאתי אחד ואפילו שתיים

באילת יש מקום שנקרא הפריוולג את המקום מנהל ציף ברמנים בשם יורי הוא אחד האנשים הכי מוכרים באילת יש מקום שנקרא ה די בר שגם שם עובד ברמן רוסי למהדרין וזה אחד המקומות השווים באילת

nunimon

New member
../images/Emo31.gif

אל תתן ליאוש לך לחפש תרוצים.... הנה , קח
אני מכיר שני ברמנים רוסיים תותחים אמיתיים, חברים שלי שנים , ובמקומות חזקים. חוץ מזה - יש עוד כמה שאני יודע שהם ברמנים. נכון, זה לא בכמויות של ברמנים ישראלים - אבל - אני לא מכיר שום מקום שעושה סינון לפי מי שרוסי ומי לא. זה קישקוש בגרוש. ואם יש מקומות כאלה - מייד צריך להחרים אותם. אפילו לי בבר יש ברמנית רוסיה. אז תתעודד, ואל תתיאש. בכל מקום שעבדתי בו עד היום היו רוסים איתי בבר.

maxfain

New member
גם אני רוסי!

אוקראיני, אבל אותו דבר (או שלא, אבל לא נכנס לזה)
בכל אופן, אולי אני לא עובד במקום הכי שווה שיש, אבל זה בהחלט בר אלכוהולי ולא בית קפה או מסעדה. ובתור עבודה ראשונה, אני מבסוט. אני יודע שיש הזדמנויות במקומות שווים, אם אני אפסיק להיות עצלן ולהזיז קצת ענינים אולי זה יצא לפועל.. בכל אופן, היום היתי באיזה מועדון באזור שלך (חיפה), מה הולך שם?! כמה ערסים!!!

חחח רוסיות זה לא רוסים...

יש הבדל בין רוסיות לרוסים. ברור שיש ברמניות רוסיות (רוסיות יש בכל מקום). רוסים זה כבר עניין אחר. אני באמת שמח לשמוע שיש באזור המרכז ברמנים רוסים...פה עדיין לא ממש נתקלתי בכאלה. וכן, חיפה מפוצצת בערסים וערבים, צריך פשוט לדעת לאן לצאת. יש מקומות שלשם הם לא רוצים לצאת כי זה רוק וזה מרתיע אותם כמו אש...לרוב גם המקומות האלה לא ממש מכניסים אותם (אני מדבר על מועדונים), אבל חוץ מהמקומות האלה זה באמת מלא בהם.

greg500

New member
נו באמת...

יש "רוסים" שמקומות "נורמליים" מוכנים לעשות הרבה בכדי שיברמנו אצלם. ובתשובה לשאלתך... תגדיר "רוסי" תגדיר "ברמן" תגדיר "מקום נורמלי" אז אולי אוכל לענות לך .......

למעלה