שלום.הייתה לי היום הארה

r o i 1 9

New member
שלום.הייתה לי היום הארה

שמעתי היום את Kashmir בפעם הראשונה בחיי (ואני כבר בן 21!הבושה) ואני פשוט מאוהב.מעטים השירים שאני מגדיר כמושלמים והנה הוא כבר אחד מהם (עוד ברשימה שלי:דה אנד של הדורס, דנסין טו דה מונליט נייט של ג`נסיס , אלפנט וומן של בלונד רדהד וכו`).ממש היו לי דמעות בעיניים. בכל מקרה,רציתי לשאול על מה מדבר השיר?ממה שאני מבין זה על איזו פנטזיה/הזיה. אני צודק? חוץ מזה איזה עוד שירים יש ללד בסגנון? אני מתכוון ארוכים,שמימים ונוגים . כמובן שאת ``סטירוואי טו הבן`` אני מכיר שנים. שיר כמו ``גוד טיימס באד טיימס`` אני פחות אוהב.תודה.

SaintJohn

New member
The Battle of Evermore

זה השיר הראשון שעולה לי לראש כשאתה מדבר על סוג כזה של שירים. מה שהייתי עוד יותר ממליץ לך לעשות, זה לקנות את האלבום הכפול והנהדר Physical Graffiti. לא רק שיש בו את Kashmir, אלא גם תוכל למצוא בו שירים ארוכים ומקסימים כמו In My Time of Dying, Ten Years Gone ו-In the Light שמתאימים לדעתי למה שאתה מחפש, והם נמצאים שם יחד עם שירים אחרים וטובים לא פחות של לד זפ. אני ממליץ לך גם לקנות את האלבום Presence, שם תוכל למצוא את Achilles' Last Stand ואת Tea For One, שגם הם נכנסים לקטגוריה שלך. באלבום הרביעי של זפלין יש גם את Stairway שהזכרת וגם את Battle of Evermore, וגם שיר נהדר נוסף שאני בטוח שתאהב, When the Levee Breaks. בטוח שאפשר להמליץ לך על עוד שירים, אבל אלה ההמלצות שלי. תהנה לך ותחזור לספר איזה מהשירים אהבת במיוחד

עזוב שטויות..

מהאלבום הראשון, "ביי אי יגונה ליב יו", ובמיוחד "דייזד אנד קונפיוסד"... מהשני, "דה למון סונג", "הארטברייקר" ו"ת'נק יו" מהשלישי, "סינס אייב בין לובין יו" ומהרביעי כבר המליצו לך.. את האוסס אני לא אוהב, ואת השאר לא שמעתי..

הצתה מאוחרת מה שנקרא../images/Emo3.gif

אני ממליץ גם בדיוק על מה שידידינו "SaintJohn" המליץ, אחלה של שירים שכדאי לך לנסות.

למעלה