שלום הייתי רוצה לדעת כמה עולה לעצב כרטיס

N יxוe כלל

New member
שלום הייתי רוצה לדעת כמה עולה לעצב כרטיס

לה'ו ביקור.. אבל רק העיצוב כי אני יודעת שעולה להוציא כרטיס ביקור שכולל: עיצוב גרפי + 500 כרטיסי ביקור 200 שקל..

ארטית

New member
תווך המחירים מאווווד גדול

האם יש לוגו מוכן או שגם את זה צריך לעצב? לאיזה חברה/איש מקצוע? עיצוב כרטיס ביקור ע"י בית דפוס הוא לא מושקע ומותאם לקוח באמת. אם כבר להשקיע בעסק רציני, אז לעצב משהו רציני אצל מישהו רציני. התשלום גם יהיה קצת יותר רציני מ200 ש"ח כולל "עיצוב גרפי"... אתה יכול גם לשאול בפורום "גרפיקה ודפוס" http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=81 בהצלחה

באמת שאלה טובה..

אני עיצבתי לאחותי את הכרטיס ביקור הזה ואני תוהה כמה העבודה הזאת שווה,בתור מעצבת מתחילה? והאם יש סיכוי שבית דפוס יעסיק אותי על סמך תיק עבודות בלבד? (אין לי תעודה או הסמכה מקצועית אבל יש לי עין טובה ומשיכה טבעית לתחום העיצוב והמחשבים)

ארטית

New member
כמו שאמרתי הטווח גדול מאוד

זה תלוי כמה את מעריכה שעת עבודה שלך, רמת המקצועיות שלך וזמן העבודה. לגבי העסקה, תלוי במקום העבודה. יכול להיות שיש סיכוי, אני יודעת שרב המקומות מעדיפים נסיון על פני לימודים, אבל תמיד כדאי שיהיה לפחות את הידע הבסיסי. לדוגמא: בכרטיס שעיצבת עשית שוליים צרים בקצה הכרטיס. כמישהי שיודעת קצת דפוס ועיצוב, אני לא הייתי מתקרבת לשוליים באופן כזה מכיוון שהחיתוך בקצה אף פעם לא כזה מדוייק שיבטיח לי שהשוליים יהיו שווים והמסגרת תצא שווה מכל צד. סיכון שלא לוקחים.

ועוד משהו..בקשר לשכר בבקשה.

מה המינימום שאני יכולה לדרוש על עבודות שלי,בתור מתחילה? יש שכר מינימלי מקובל? אין לי שמץ בזה :(

ארטית

New member
אין דבר כזה

יש כאלה אפילו, לצערי, שמוכנים לעשות עבודות חינם בשביל להכניס לתיק עבודות או בשביל לשים קרדיט. עדיף למקומות כמובן מוכרים ומוערכים. אני לא הייתי בשום אופן עובדת חינם, רק בשביל משפחה. מה שכדאי לעשות, הוא חישוב של כמה כסף את חושבת ששווה שעת עבודה שלך, להכפיל בשעות הזמן שאת משקיעה בעיצוב ובביצוע ולהוסיף הוצאות. זהו.

למעלה