שלום, הייתי רוצה לדעת מה דעתם

Ever ~After

New member
שלום, הייתי רוצה לדעת מה דעתם ../images/Emo41.gif

היי! יש לי שאלה, שאותה אני שואלת את עצמי כבר זמן רב, והיא מאוד מטרידה אותי, ואפילו קצת מתסכלת לפעמים....אז ככה- בהרבה מקומות כתוב, והרבה אנשים בעליי ניסיון אומרים שככל שחיי המין רבים יותר בקרב בני הזוג, אז הקשר שלהם יותר טוב...וזה מאוד בריא. חשבתי לעצמי- מה דעתכם? יותר סקס משפר את התקשורת, ואת הזוגיות? או שבעצם.....פחות סקס, ויותר תקשורת, אהבה מנטלית...? לדוגמא- "הם" מקיימים פעם בשבוע לכל היותר יחסיי מין, אבל יש בינייהם שיחות נפש עד השעות הקטנות של הלילה, הוא אוהב את המגרעות שלה, והיא למדה לקבל אוב את כל ה"מנהגים" המטופשים שלו...הקשר שלהם מסתכם באהבה, לא פחות ולא יותר. אהבה. אני מקווה שהבנתם את שאלתי...ואשמח אם תחלקו איתי את דעותיכם...

מיכללב

New member
תלוי בבני הזוג ובציפיות שלהם

יכולה לכתוב רק מה אני הייתי מעדיפה- פחות סקס ויותר אהבה מנטלית ותקשורת.. אבל גם זה מנסיוני עפ"י תקופות... כמובן שסקס הוא גם סוג של תקשורת וזה עניין של מינונים, עפ"י הצרכים של כל אחד מבני הזוג.

Ever ~After

New member
מיכללב

את צודקת שזהו גם סוג של תקשורת, ועניין של מינונים....אבל....האם עדיף לוותר בשלב כלשהו על סוג התקשורת הזה.....? *אגב: יש דוגמא נורא טובה, בסרט עם ברברה סטרייסנד שהיא מתחתנת עם גבר שלא רוצה לקיים יחסיי מין ונמנע ממשיכה...מישהו ראה??

מיכללב

New member
בשום אופן לא לוותר

על אף ערוץ תקשורת...ובטח לא על מין. אבל בשגרת היום יום-ילדים,כביסות,עבודה,נקיונות ותשלומים...ערוץ הסקס נפגע ואין ספק שזה לא כמו בהתחלה....אבל בשום אופן לא לוותר עליו. אגב,ראיתי את הסרט..ובכיתי עם ברברה ...ועובדה-שזה לא החזיק מעמד. וזה מוכיח מה חשיבות הסקס בזוגיות.

isn

New member
מוכר עד כאב

כאלה גם אנחנו כמעט אין זמן לסקס. יש הרבה עבודה, משפחה, ילדה וסקס...פעם בשבוע. השגרה הורסת... אבל יש אהבה, וחוסר רצון לוותר על הקשר למרות הקשיים היומיומיים בחיים ובחיי המין מחברותי הבנתי שזה די שכיח ולא חריג בכלל הרבה אנשים במצב זהה וממשיכים לחיות יחד ולאהוב. שאלת שאלה שאני רציתי לשאול לפני יומיים ועדיין לא העליתי אותה ועל כן אמתין יחד איתתך לתשובות בידידות: חברתך ל"מצב"

isn

New member
כתבי לי יותר על עצמך ../images/Emo92.gif

אפילו למייל אם בא לך. נראה לי שיש לנו נושא מאד משותף ואשמח לדבר עם משהו ניטראלי בעניין. הכל כמובן אם זה מתאים לך. אני מאד סובלת מהסיטואציה (בדיוק כמו שתיארת אותה) וחשוב לי גם לשמוע ממך ואולי לקבל לגיטימציה שהמצב לא כל כך רע...

Ever ~After

New member
מותק רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo8.gif

אין את האי מייל שלך בפרטים האישיים....בכל מקרה, את יכולה לכתוב לי ואני אחזיר לך

isn

New member
שלחתי לך מייל

ואכן שמתי לב שאין את פרטי המייל שלי. יתוקן לאלתר !!

Ever ~After

New member
העניין הוא בעצם...

לקום בבוקר ולתהות....האם הקשר מתבסס רק על הפעמיים ביום שאנחנו שוכבים?? יכול להיות יותר טוב מזה......? תחשבו על זה בכל אופן, זה ממש מתסכל אותי.

shmupi

New member
זו שאלה שאלתית מאוד

אומרים ככה: אם הכל בסדר אז הסקס מהווה 20% מהזוגיות ואם כבר לא כל כך בסדר אז הסקס הופך להיות בעית הבעיות... או במילים אחרות, כמה שיותר סקס ככה הסיכוי ליחסים טובים ומתמשכים יהיו יותר גבוהים. כמובן ש"יותר סקס" משתנה עם הגיל אבל זה הדבר הכי "מדביק" נישואין לפי דעתי ונסיוני .

אלה_ה

New member
אני חושבת שהשאלה היא לא המינון

האובייקטיבי אלא כמה המינון יחסית לרצון. ובני הזוג צריכים להיות מתואמים ברצונות שלהם. אם לשניהם טוב ומספק פעם בשבועיים האהבה והנישואים יפרחו יחד אבל אם אחד מבני הזוג רוצה פעם ביומיים והשני פעם בשבוע אז יש בעייה. ואז צריך למצוא איזה פתרון שיספק את שני בני הזוג. ואם לא אז יש בעיה רצינית כי אחד מבני הזוג יהיה מתוסכל והתיסכול יקרין על כל מערכת היחסים.

אלה_ה

New member
והנושא הזכיר לי משהו ../images/Emo8.gif

בהרצאה על זוגיות ומיניות פנה המרצה לקהל וביקש שאלו שמקיימים יחסי מין 5 פעמים בשבוע ירימו יד. כמה הרימו יד. עכשיו הוא ביקש מאלו שמקיימים 3 פעמים בשבוע. כמה הרימו יד. עכשיו פעמיים בשבוע. הורמו ידיים רבות. פעם בשבוע. עוד ידיים. פעם בחודש. עוד ידיים. פעם בשנה. יד אחת הורמה וכולם רואים שהאיש מחייך מאוזן לאוזן. "למה אתה מחייך?" שואל המרצה. "כי זה היה אתמול" הגיעה התשובה.

למעלה