שלום הייתי רוצה להתייעץ עימכם

alonnavon

New member
אתר שמסביר בדיוק מה צריך לעשות בעני

אני מצרפת לך כאן אתר שמסביר בדיוק מה זה תאונת עבודה ומה צריך לעשות ממה שקראתי במהירות הבנתי שביטוח לאומי צריך לשלם אבל לא בטוח. תקרא ותבין

meravsabag

New member
שלום הייתי רוצה להתייעץ עימכם

אחי בן 21 סיים צבא והתחיל לעבוד כמאבטח באחד מקניוני ירושלים ויום אחד במהלך עבודתו התעלף וחברת השמירה אשר משרדה באותו קניון הזמינו אמבולאנס למקום ובשיחה טלפונית עם הוריי נאמר להם שזה על חשבון החברה. מס' ימים אחרי הוא קיבל משכורת ושוב גילה שגבו ממנו קנס על קרוב ל 500 ש"ח כמעט חצי משכורת ולכן הוא התפטר. 3 חודשים אחרי- כיום. הגיע לביתנו תשלום עבור האמבולאנס ובשיחה עם מנהלת החשבונות במקום נאמר שאינם יודעים על דבר כזה ואין להם ביטוח על דברים כאלה. האם זה חוקי? הלא הוא פונה לביה"ח ממהלך עבודה ומי שהזמין את האמבולנס היה המעביד. איך קורה דבר כזה ומה ניתן לעשות?

meravsabag

New member
אחי בסדר תודה אבל עו"ד זה קצת מוקדם

אני מנסה קודם בנועם להגיע לתשלום החוב.

alonnavon

New member
זה נקרא תאונת עבודה

עד כמה שידוע לי זאת תאונת עבודה והעבודה היא שצריכה לשלם על כך

meravsabag

New member
את צודקת אבל...

העבודה החליטה שאינה יודעת מה עושים ואולי זה ביטוח לאומי ומצד שני ביטוח לאומי החליט שהכתובת הנכונה היא העבודה.

meravsabag

New member
זקוקה לעצה פעם 2 יש התקדמות לרעה

לאחר קריאה מעמיקה באתר שהצעתם הבנתי שעלינו לפנות לחברת הביטוח של אותו מקום עבודה, וכך עשינו אך פתאום גילינו דרך חברת הביטוח שאין על העובדים במקום העבודה המדובר בכלל ביטוח חיים או ביטוח לתאונות עבודה אלא על ציוד ומבנה בלבד. כעת נשאלות השאלות: מה עושים? כי אין לנו מושג והאם זה בכלל חוקי? אשמח לעצות.

למעלה