שלום! הייתי רוצה לסרוג "תינוכיס"

Yokatan

New member
שלום! הייתי רוצה לסרוג "תינוכיס"

אבל בלי שזה יהיה פרוייקט חיים
מכירות תינוכיס? בד 95% כותנה ו-5% בד גמיש, שקושרים מסביב לגוף ומשחילים תינוק על ה-X. בקיצור - דרישות המערכת: גמישות, אבל מועטה (לדעתי גמישות הצמר מספיקה). 6 מטר אורך... שלא יתיש! שיהיה מאוורר, שלא יחמם. למישהי יש רעיון? לחומר? לתבנית? יש למישהי דוגמא של עבודה דומה, או משהו שניתן לצאת ממנו? (נ.ב - אני סורגת מאוד מתחילה. בשלב הגרב וחצאית קפלים מצמר סינטטי
) תודה, טלי (אני בת, הניק מטעה, אני רגילה...)

ifmi

New member
אני מציעה לך לקנות ולא לסרוג

מכמה סיבות: 1. זה עולה רק 200 ש"ח ושווה כל שקל (יש לי מינשארי שזה אותו דבר) 2. הצמר לא גמיש כמו הבד. 3. הבד ניתן לכביסה ויוצא ממש כמו חדש. 4. בד הרבה יותר נעים למגע במיוחד בימי הקיץ שבהם בילתי אפשרי להכניס ילד למינשא צמר דרך אגב גם אם תיקני בד כזה זה יעלה אותו סכום אז עדיף לקנות בד שיש לו כבר גימורים וגם דוגמא יפה עם כיס.

Yokatan

New member
יש לי תינוכיס - זה סתם בשביל ה"כיף"

את ממש צודקת, בנוגע למגע, וגם בנוגע לכביסה (מעניין מה השפעת הפליטה על צמר
) אין חוט נעים שאפשר לעבוד איתו?

ifmi

New member
יש צמר מיוחד לתינוקות

בכל חנות צמר. אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא רך ונעים. הוא עולה גם קצת יותר מצמר רגיל. ואם כבר החלטת לסרוג אז עדיף בצורת פטנט כדי שיהיה גמיש.

ליאתו

New member
אפשר גם בחוט כותנה

שיהיה לך טוב לקיץ וקל לניקוי. אני סורגת שמלות לביתי (בת שלוש) רק בכותנה מהטעמים האלה. אין לי דוגמא, אבל נשמע לי רעיון מגניב. הייתי אולי סורגת הכל בדוגמת פטנט, אבל משאירה ריבוע באמצע של סריגה רגילה, עם ציור, למשל מפה.

למעלה