שלום הילה וחברי הפורום

V e n e r a

New member
שלום הילה וחברי הפורום

הבנתי שלכל אחד יש מלאך מדריך, ולא יכלה שלא להציק המחשבה שזה נוטל מאיתנו את האחריות לעצמנו, מאוד נעים ומרגיע לחשוב שיש מי שיהיה שם להדריך אותנו, כמו הורה בילדות ומורה/מחנך בצעירות. אני מניחה שהתשובה היא שרק מי שרוצה ללמוד יכול להיעזר במדריך ולהתקדם, אך בכל זאת אם תוכלו לפרט את משמעות ה"ליווי" הזה. תודה, ויום נפלא

מלאכים מדריכים יש לכולנו

והם מלווים אותנו בחיינו. יש מאיתנו שבוחרים לתקשר איתם, ולקבל מהם מידע ויש שלא - אבל הם בכל מיקרה שם. עיקר תפקידם לעזור לנו להתפתח. מסיבה זו הם לעולם לא שוללים מאיתנו את הבחירה. התיקשור לא פותר לנו את ההתמודדויות והבחירות - הוא מאפשר לנו להבין טוב יותר מערכות יחסים, סיטואציות, קשיים - אבל כשנגיע לשאלת האם לבחור כך או אחרת - בדרך כלל לא נקבל תשובה בתיקשור. יעזרו לנו להבין מה תביא כל בחירה, להבין מה מניע אותנו ועוד - אבל עדיין נצטרך לבחור. באותו אופן, מסיבה זו, תיקשור אינו חיזוי עתידות.

V e n e r a

New member
תודה על התשובה

אם כך, אנחנו לא לבד, וגם אם הבחירה היא שלנו יש משהו נשגב מאיתנו שיעזור להמשיך את הקיום ואנחנו לא אחראים לגורלינו כציוויליזציה. מנסיון, כשאני יודעת שיש איתי עוד מישהו אני פחות פוחדת ופחות מתאמצת להצליח מאשר כשאני לבד. זה לא סותר את עניין הבחירה, אבל נותן מן גיבוי ותחושה שיש למי לפנות לעזרה והדרכה וזה בהחלט גורע מהאחריות המוחלטת... שאלה נוספת אם אפשר... האם ניתן לקבל מסרים ממלאכים ללא תיקשור ממש, כלומר דרך חפצים או אירועים?

מסרים ניתן לקבל בכל דרך

דרל סימנים, שירים, קלפים - מה שתבחרי - בתנאי שיש איזושהי כוונה שלך. שאת בלב מבקשת לדעת. שאת פתוחה למסר. אפשר ממש לעשות בקשה מסודרת. משהו כמו "אני מזמנת את המלאך המדריך שלי והכוחות שרוצים בטובתי לעזור לי למצוא תשובה: האם...." ואזאחרי שבלב את מתכווננת על השאלה לראות איזה קלף מגיע, איזה שיר, איזה חלום בלילה וכו'.

V e n e r a

New member
../images/Emo13.gif תודה

ואם אין כוונה שלי? אני מרגישה לפעמים שקורים דברים קטנים שהם מן "רמזים מטרימים" למשהו שהולך לקראת, כמובן שאני חושבת על זה רק אחרי שהדבר קרה... ולא מדובר פה בדברים משמעותיים אלא יום יומיים... יכול להיות שזו רק השלכה של הדימיון כמובן. יכולים להיות מסרים ללא בקשה מפורשת?

למעלה