שלום הילה

noa20041

New member
שלום הילה

זקוקה לעזרה באופן נואש. סובלת מכאבי גב קשים מזה כחודשיים. אני עדיין מחכה לתור,שייתנו לי זריקה לעמוד השדרה לשיכוך כאבים. .ועכשיו בנוסף,יש לי כאבי צוואר קשים. חוליה אחת ממש בולטת החוצה. עשיתי שני טיפולים שיאצו ורפסולוגיה באופן פרטי. יש לי תחושה לא נעימה ,מבחינה נפשית. הסובבים אותי יודעים,שאני אדם חרוץ,הוגן וישר. הכאבים האלה, מוציאים אותי מדעתי. הרופאה שלי בקופ"ח לוטשת עיניים,כאילו מה? אני מנסה להוציא חופש מחלה? זה גורם לי לעצבנות,ולתוקפנות. הנני עובדת כ 30 שנה כאחות והתוצאה של כאבי הגב,זה עבודת פרך. עכשיו, שאני זקוקה לעזרה, מפנים אותי מפה לשם. אם הייה באפשרותי, הייתי עושה הכל באופן פרטי. אני לא רגילה להיות "חולה" אנא ממך מה את יכולה לעשות למעני? איזה מסר ממך שיכול להשקיט את נפשי. שמי רות 17.8.52 שם אימי אסתר תבורכי רות

רותי 11

New member
נועה יקרה אני יכולה לשאול אותך משהו ?

איפה את לא גמישה עם החיים שלך ? כי עמוד שידרה מעיד על הגמישות שלנו עם החיים וברגע שהוא מתחיל לכאוב או שיש בו בעיה זה מעיד על כך גם צוואר מעיד על עקשנות מסויימת משהו שאצלך לא מתגמש תבדקי את זה ולגבי תקשור אני משאירה את זה להילה.

noa20041

New member
תודה לך על תשובתך

שמי רות שם ביתי הוא נועה. באוגוסט יימלאו לי 55. עובדת קשה ומהלב כבר 30 שנה. כאבי הגב,זה כתוצאה מעבודה קשה. כאבי הצוואר החלו לפני 10 ימים והם הולכים ומחמירים. את צודקת. אני טיפוס שחייב להשיג את מה שהוא רוצה. לא סובלת זלזול וחוסר כבוד ולא משנה מי עומד מולי. ,הכי מחליא אותי, זה שקרים ונפיחות עצמית. החיים לימדו אותי לסמוך על עצמי. אני מאוד אוהבת בעלי חיים,חייה בצניעות רבה. כסף לא מדבר אליי. כל שרוצה זה שקט נפשי. אבל כל יום זה התמודדות תודה לך רות

רותי 11

New member
מתוקה את צריכה להבין

שמי שמשקר זה כי הוא לא חי באמת עם עצמו וזה שלו ומי שחי בנפיחותעצמית לרוב זה דווקא ממקום של חוסר של חוסר בטחון עצמי ושוב זה שלו לא שלך את צריכה ללמוד לדעת לעשות את ההפרדות האלה וכל עוד הדברים האלה יציקו לך את תראי אותם הרבה כי זה כנראה אחד השיעורים שלך בחיים. לא סתם זה מציק לך

noa20041

New member
תדה רותי

האם אני יכולה לקבל תיקשור מהילה? תודה רות אני באמת מנסה להיכנס לרגיעה. מדליקה שמן במבער,מוסיקה שקטה,כל החתולים לידי. קוראת ספרים בנושא מודעות עצמית. אבל אני מרגישה, שכרגע אני בפרשת דרכים. הכל התהפך לי עם המצב הבריאותי החדש. הכל לוטה בערפל,מה יהייה איתי מבחינת העבודה?.

Elite159

New member
רות היקרה

איזה עזרה את מבקשת........ מהרפואה הקונבנציונאלית , בשיטת "הזבנג וגמרנו"? אז שייתנו לך כל יום זריקת סטרואידים ומשככי כאבים ואולי לאט לאט תוכלי לחיות עם זה בשלום. או שאת מבקשת עזרה להבין כיצדהתוצאה הפיזית משקפת את דרך החשיבה וההתנהלות שלך בעולם מזה 55 שנה. אין קיצורי דרך להגיע למודעות עצמית, את יכולה להמשיך לסבול ולהתעלם מהשיעור שלך, או להגיד ," או קיי מה אני צריכה ללמוד מזה....." ולבקש עזרה אמיתית ממישהו שילווה אותך בתהליך איטי וקשה בדרך למודעות. ואז תוכלי להשוות מה כואב יותר הכאב הפיזי או הכאב הנפשי אבל בסופו של המסע אם תהיי אמיצה ותעשי אותו.... את תזכי בעולם ומלואו . אני יודעת כי חוויתי את זה על בשרי. את בטח אומרת תפסיקי לקשקש את השטויות שלך...... אחד הדברים שזכינו בחיים האלו היא אפשרות הבחירה. אז במה את בוחרת: 1-לטמון את ראשך בחול ולבלוע עוד משכך כאבים? -או- 2-להיות אמיצה ולהתחיל לשאול את השאלות הנכונות. עשית כבר 50% מהדרך ביקשת עזרה, וזהו כבר צעד אדיר !! אני שולחת לך אהבה וכוחות ריפוי עלית

noa20041

New member
בוודאי שאני מבקשת את הדרך שאת מציעה

לא סתם נכנסתי לפורום הזה. אני לוקחת נגד כאבים, שממש כלו כל הקיצין. אני לא מאמינה ברפואה קונבקציונאלית. עובדה שיותר מחודשיים,מטרטרים אותי לפה ולשם. בוודאי שהכאב הנפשי הוא הגדול. ובייחוד שחיים בתחושה שהכאב והסבל שלך זניח,וכל מה שמעניין זה מתי את חוזרת לעבודה. אנא הראו לי את הדרך איני י פוחדת משינויים ואני אישה אמיצה תודה רות

Elite159

New member
רות

אני מצטערת אם הייתי יותר מידי קשה. רציתי לזעזע אותך ואני מרגישה שהוצאתי את הצד הרך שלך הרגשתי אותו דרך האנרגיה של המילים שלך. מכיוון שבעיתי הייתה מאוד דומה לשלך, אני ממליצה לך לפנות למטפל אלטרנאטיבי לבעיות שלד. אבל תדעי שזה טיפול לאורך זמן, אני אישית פניתי לשיטת אלכסנדר, אבל יש גם פלנדקרייז שהיא מאוד טובה ואולי יש עוד שיטות אחרות, אני בטוחה שיהיו פה עוד אנשים שימליצו לך. רות, אני למדתי מחדש כיצד ללכת ,לשבת, לעמוד, להתכופף,כמו עולל שמתחיל את צעדיו הראשונים ויחד עם התהליך הזה, למדתי מאיפה הכאב הנפשי השליך על הגוף הפיזי. יחד עם זה השתמשתי בטיפולים שקופת החולים הציעה, כמו: אולטרסאונד,פולסים חשמליים וכו'(כל מקרה לגופו). לי לקח שנה, להגמל מהכאבים ועוד חצי שנה להגיע למצב תפקוד נורמאלי לחלוטין, אבל זה רק בזכות התהליך הנפשי שעברתי במקביל.ולכל אחד יש את הקצב שלו. תהיי סלחנית עם עצמיך , אל תכנסי להאשמה עצמית בנוסח "אני הבאתי את זה על עצמי" אלא,תחזקי את עצמיך עם העובדה שאת על הדרך למודעות חדשה ובדרך לחיים מאוזנים ומאושרים יותר. אני אשמח לעזור לך עוד, בבקשה תבקשי, עלית

noa20041

New member
עלית את משהווווווווו

אני לא מרגישמה אשמה. ההיפך,הגעתי לגיל שאני שלמה עם עצמי. ויש לי שלוות נפש.טוב לי במה שיש לי. מסתפקת במועט,ושלמה עם האמת שלי. .עד שהתחילו הכאבי גב ועכשיו צוואר. את לא קשה בכלל. זה יפה מצידך שאת מנסה לעזור. אני כרגע מחפשת טיפולי אלטרנטיבי. אבל אני מתוקצבת חזק. כי החתול שלי הייה חולה ועלה לי המון כסף. הוא שהה בבית חולים 10 ימים. לצערי הוא נפטר,וגם זה מוסיף לכאב שלי. בברכה רות אשמח לקבל ממך המלצה למישהו שגר במרכז מקווה שאתאזן עד אז מבחינה כספית.

Elite159

New member
בחירת מטפל

רות, כל קופת חולים משתתפת בטיפולים אלטרנטיבים כך, שזה לא יעלה בשמיים. אבל את צריכה לקחת בחשבון שזה יהיה לאורך זמן. תבדקי איזה מטפל עובד בשיתוף עם הקופה ובאזור שקרוב אליך. אני מאמינה שבחירת המטפל זה חלק חשוב. את צריכה להתחבר אליו, לכן אני ממליצה לשוחח עם כמה מטפלים בטלפון ותראי מי הכי "מדבר" אליך. צר לי על החתול שלך, גם אני איבדתי לא מזמן חתול שליווה אותי 17 שנה. אשמח אם תשתפי אותי איך דברים מתקדמים. בהצלחה עלית
נ.ב.-את יכולה לשלוח לי מסר אישי

תיקשור לרות

רות יקרה, הקושי של הגב, עמוד השידרה אינו חדש לך. מדובר על קושי מסויים שהגוף שלך סוחב איתו דווקא מהמקום של הפרפקציוניזם שלך והקושי שלך לשחרר שליטה. בכל פעם שאת מחזיקה חזק שליטה, מסרבת לקבל את מה שהחיים מביאים ונאחזת בפרפקציוניזם - בגישה שהדברים צריכים להיות בדיוק כפי שאת רוצה - שם את נופלת, והנפילה מתבטאת בגב. ראשית את נמצאת בשנה של למידה ותובנות - לכן דעי להסתכל על הדברים, להבין למה זה קורה, מתי זה מתרחש. החודש הקודם הביא איתו קשיים רבים כאלה, וניכר כי בקרוב יחול שיחרור והטבה מסויימת. עלייך ללמוד גם להפסיק להסתכל על החיים דרך קושי. משהו בתפיסת החיים שלך תופס הכל כקשה, כנטל. יש שם כובד מסויים. הכניסי קלילות לחייך, שימחה, הנאה. והרשי לעצמך את זה! הטיפול שעשוי לעזור לך מאד הוא דווקא כירופרקטיקה. לא יודעת אם בקופות החולים יש כירופרקט. אני מכירה מישהו טוב - אשלח לך במסר. בנוסף נדרשת כאן עבודה רוחנית מעמיקה - טיפול מסוג כלשהו - כדי לשנות את הדברים יותר לעומק. רק בריאות!

noa20041

New member
הילה תודה לך

אני בחרתי במקצוע שצריך לתת ולתת. אשריי וטוב לי שאני אוהבת את עבודתי. כל הרגישות הזאת והחמלה שיש בי כלפי אנשים ובעלי חיים,ינקתי את זה משחר ילדותי. אימי ז"ל ,הייתה שולחת אותי,לעזור לשכנה הזו שאין לה ילדים. לקנות לחם לקשישה ההיא(בימי שלג), אני ירושלמית דור רביעי. ועשיתי זאת בשמחה של ילד קטן. גם היום אני עושה דברים,וממש לא מתוך מחשבה "שייצא לי מזה משהו". הרבה אומרים לי שאני "רגישה מידי". אני קוראת לזה אנושית. אני צמודה לאמת שלי,לא יכולה ולא רוצה להפוך את עורי. אני רואה את הטוב,מסתכלת על אנשים כמוכם שכן עוזרים לזולת שכן אכפת להם מאחרים. אבל לצערי.אני רואה המון אגואיסטיות ורוע לב כלפי אנשים וחיות. לא שאני מנסה להיות מאמה תרזה. אבל אני שלמה עם דרכי. ואני מאוד מאמינה במשפט. "איזה הוא המאושר השמח בחלקו" בברכה רות

למעלה