כמה הבהרות..
אני לא יודעת כמה אתה מבין בענייני הפוריות..עושה רושם שלא הרבה, אבל אסביר לך קצת. יש זוגות שנקראים "לא מוסברים" אין בעיה רפואית ידועה.. לא אצל הגבר ולא אצל האישה וגם אם יש בעיה קלה היא בד"כ נפתרת על ידי זריקות/ כדורים. יש כאלו שמסתפקים בהגדרה לא מוסברים ויש את אלו הטוענים שזה נובע מלחץ, חסימה אנרגטית וכו' וכו'.. כל האחד והאמונות שלו. אני מנסה להיכנס להריון מזה שנתיים.. במהלך השנתיים האלו עברתי הפלה אחת ומאז אני לא מצליחה שוב. כשאתה אומר לפנות לאימוץ או לפונדקאות זה קצת מלחיץ, לשלבים אלו פונים זוגות עם בעיות חמורות ביחס אליי. שמיצו כבר את כל עניין הטיפולים והרופאים לו נותנים להם סיכויים להיכנס בעצמם להריון. זוגות "לא מוסברים" יכולים לנסות מס' רב של שנים בטיפולים עד שהרופא בכלל יעלה את האפשרויות שאתה הצעת. אני לא יודעת מדוע אמרת את הדברים שאמרת, האם זה תקשור? קראת את הפרטים שלי במסר ששלחתי להילה? זאת דעתך האישית? אני לא יודעת על סמך מה דברים אלו נאמרו אך אם הם סתם בגדר הצעה או דעתך האישית אני חושבת שאתה צריך לשקול בכובד ראש בפעם הבאה שמילים כאלו יוצאות ממך למישהי שכל מה שמטריד אותה במשך שנתיים זה קצה חוט של תקווה. אני אשמח לקבל הבהרה.. ודרך אגב השאלה שלי הייתה לגבי התזמון של ילדים בחיי. לא לגביי פרשנות למה אני עושה טיפולים. אם יש ביכולתך לענות על שאלה זו אני אשמח לשמוע אבל אם לא אז כל השרשור הזה מיותר.