שלום, הנני כאן

אולה *

New member
שלום, הנני כאן ../images/Emo24.gif

שמי אולה, אמא לשירז בת שנתיים וחמישה ורון בן שבועיים ויומיים
רציתי לפתוח הודעה ביום חמישי האחרון, אז כל מה שיכולתי לכתוב באותו יום היו רק יבבות. זה לא קל להיות אמא, זה לא קל להיות אמא לשניים וזה לא קל להיות אמא מניקה. אני לומדת, מקווה שבקרוב אוכל להגיד, שאני בסדר גמור! בינתיים הכי קשה לנו עם שירז. היא כנראה כראה את כל הספרים על האחים קטנים/גדולים ופועלת לפי מה שכתוב שם - היסטריות, התפרצויות, עלבונות. לא קל לה בכלל (ולנו יחד איתה), מקווה שזה יעבור מהר. מחר הברית, שנדחתה בגלל הצהבת. האפרוח עדיין צהוב, אבל לדברי הרופא כבר אפשר לחתוך. אני מבועתת. ד"א, הגאון הקטן יודע להתהפך מהבטן לגב!!!!! טוב, מקווה שהפורום יצטרף לרשימת המועדפים אצלי. יום טוב לכולנו!

בימבילי

New member
ברוכה הבאה!

הילידם מקסימים ובהצלחה בברית (רק שרון לא יתהפך באמצע החיתוך!). אכן לא קל להיות אמא לשני ילדים אבל יש אור בקצה המנהרה (הארוכה).

אולה *

New member
ברשותכם, שתי שאלות על רופאים ../images/Emo35.gif

דרושים: 1. אורטופד ילדים - רצוי עם US בקליניקה 2. רופא נשים טוב ואנושי עם מכשיר US בקליניקה קופת חולים מאוחדת אנחנו בהוד השרון, אבל ת"א והשרון באים בחשבון. תודה.

מירבושש

New member
אורטופד ילדים בפ"ת טוב לך?

יש את ד"ר כץ קלמן שעושה אולטראסאונד פרקי ירכיים, אם לזה את מתכוונת. הכל אצלו הולך בסרט נע, אבל בשביל זה הוא מצוין.

רופא נשים - דר שמעוני ברח' השחר

נחמד ואנושי עם א.ס. בקליניקה (וגם מקבל מהמאוחדת). איך אני בשבילך? הבעיה העיקרית - הוא באמת נחמד ועונה בסבלנות על כל השאלות, אז תמיד מחכים בתור... ועיקר שכחתי - ברוכה הבאה

עמית@

New member
כמה שזה קשה בהתחלה..

מוכר עד זוועה (חוץ מעניין החיתוך, לא מסוגלת אפילו לדמיין את זה) מתהפך? 0-: גאון אינדיד..

אולה *

New member
ידעתי שתוכלי להזדהות ../images/Emo3.gif

אני רק מקווה שהתקופה תחלוף ושירז תחזור להיות כפי שתמיד היתה - ילדה חייכנית ומאושרת.

hagitag

New member
זה בהחלט עובר ומשתנה. והופך לפלוס.

זה הופך להיות גאווה והנאה מכל רגע. אני כבר אחרי החלק הקשה (אחת בת שנתיים וחצי ואחת בת 10 חודשים) ארצה מרפי. ואני פשוט מתמוגגת מכל רגע (בלחישה שקטה אני אגיד לך שכבר מדגדג לי לעשות עוד אחת! ש.......) החיבוקים, הנשיקות, צהלות השימחה זו לזו כשהן קמות בבוקר, האמבטיות המשותפות, ההצחקות ההדדיות, חלוקות הרכוש המתקתקות ("זה שלי זה שלך"), ההרדמויות המשותפות ("אני שמה ראש - את שמה ראש"), האכילה והמריחה המשותפת, החקיינות ההדדית (הקטנה רוצה לעשות כל אבל כל מה שהגדולה עושה כולל לשתות מכוס רגילה וללכת בלי חיתול, והגדולה חוזרת לזחול מדי פעם ולדבר ב-גגגגגגגגדדדדדד) ובקשר להנקה, כל פעם שהגדולה חושבת שהקטנה במצוקה היא רצה אלי בצהלות של: אמא נועה צ'ה ציצי! או שהיא גוררת אותי אליה ומרימה לי את החולצה.. בקיצור-יש למה לצפות! תחזיקי מעמד.

נונינקה

New member
ברוכה הבאה. מזל טוב להולדת רון

שהברית תעבור בשלום. אני לא כל כך יודעת לתת עצות כי אני אמא לאחד בלבד וטרם התנסיתי בחוויה, אבל אולי לבלות איתה קצת זמן לבד. אם לא את אז האיש או סבתא, כדי שהיא תרגיש שהמקום שלה עוד שייך לה ונשאר כזה? לא יודעת מה עושים. בכל אופן, מאחלת לכם שזה יעבור מהר וההרמוניה תשרור. זה בטוח ליקרה, זה נראה לי כמו עניין של זמן והסתגלות

למעלה