שלום הפורום הזה נפל לי מהשמיים...

עליגל

New member
שלום הפורום הזה נפל לי מהשמיים...

אני צריכה להכין קורס על NLP לפני 3 שנים למדתי במסגרת לימודי תואר שני קורס בנושא אבל אינני רואה עצמי כמומחית. אבקש סיוע. 1. חומר לקריאה מומלץ. 2. רעיונות להוראת הנושא מדובר בקורס לתלמידות המתכשרות להוראה בחינוך המיוחד. 3. למה מרכז המסלול שלנו חושב שזה כל כך חשוב?

ברוכה אלינו עליגל!

אני מקווה שאוכל לעזור. בתור התחלה הייתי מפנה אותך לשני מקורות עיקריים בעברית: 1) האתר של מרכז רטר, שהקישור בראש העמוד מוביל אליו. 2) הספר של דפנה ואמיר רטר "תקשורת עם התת מודע", שם יש הסברים על NLP וטכניקות. 3) אם תלכי לקישור המאמרים שבראש עמוד הפורום, תוכלי למצוא כמה מאמרים שמסבירים מה זה NLP, ביניהם גם קישור לאנציקלופדיית ה-NLP השלמה. לגבי רעיונות להוראה, כדאי שתתייעצי עם אמיר ודפנה רטר, משום שהם מדריכים קורסים בנושא. למה מרכז המסלול שלך חושב שזה כל כך חשוב? שאלה טובה, אני רק לא בטוחה שאני יכולה לענות במקומו. נראה לי ש-NLP, בהיותו מודל תקשורת שמסייע להיטיב את התקשורת בין אנשים יכול להיות ישים מאוד לעבודה עם ילדים בחינוך המיוחד, משום שהתלמידות ילמדו בעזרת המודל איך להתאים את יכולת התקשורת הבינאישית שלהן לילדים שאיתם יעבדו.... בהצלחה! ואם את צריכה עוד עזרה... אנחנו פה
הגר

למעלה