שלום, הצטרפות לפורום, ושאלה

along

New member
שלום, הצטרפות לפורום, ושאלה

שלום. שמי אלון ואני בן 24. לפני שבועיים סיימתי את הפרוטוקול של הטיפולים היה לי יואינג סרקומה באגן, עברתי את הטיפולים בשניידר. עכשיו אני נמצא בשלב של כל ההדמיות בסיום טיפול - נקווה שהכל יהיה תקין.. רציתי לשאול אם ידוע לאנשים כאן בפורום על טיפולי השיניים המגיעים לחולי סרטן. הכתבה שהייתה ב Ynet לא הייתה ברורה כ"כ למי זכאי, וגם בתגובות הדעות היו חלוקות. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מניסיונו האישי. תודה, אלון

factor

New member
תשאל את שגית (המתאמת) שם

או את אחת מהעובדות הסוציאליות (עדיף את ענת), הן יודעות.. אבל - עד כמה שידוע לי, הטיפול שיניים הוא רק על תקן שיקום למי שנפגע בשיניו מהטיפולים (הקרנות לראש-צוואר, ואולי גם סוגים שונים של כימו' וניתוחים מסויימים שם).

היי אלון

קודם כל מזל טוב על סיום הטיפולים. עכשיו - לגבי טיפולי שיניים, הזכאות היא למי שעבר הקרנות לאזור וכימותרפיה. כל קופת חולים נותנת את ההטבות שלה. אם יש לך כללית מושלם או מכבי זהב אז אני חושבת שמגיע לך יותר. הכי טוב זה לפנות לשרות לקוחות של קופת החולים שלך ולברר אצלם בדיוק מה הם נותנים. יש באגודה למלחמה בסרטן חוברת "זכויות ושרותים" שם מפורט למה זכאים חולי סרטן בכל קופת חולים. אפשר להתקשר ל 03-5717888 וישלחו לך בדואר. בהצלחה גלי

למעלה