שלום.. הצעה למשחק..

שלום.. הצעה למשחק..

היי.. אני די חדש. כתבתי פה כמה פעמים אבל לא יותר מדי.. מי שמסתובב בפורום פינק פלויד בוודאי מכיר את הפרוייקט ביקורת שירים שלהם.. עכשיו, חשבתי שזה יהיה נחמד אם נעשה כזה דבר גם פה, בפורום הזה... מה אתם אומרים? אתם בעד?

דבר ראשון ברוך הבא גבר../images/Emo9.gif

ובטח, אני בעד כל משחק שהוא בפורום, ואם הוא עוסק בלד זפלין מה טוב

afon

New member
זה לא משחק

קח שיר אחד, אחד, ותנסה לנתח אותו... לד זפלין זו לא להקה שאפשר לנתח את השירים שלה.

Liorking

New member
קודם כל ברוך הבא

מה שאתה מציע זה לא ממש משחק, רעיון אחר למשחק זה החוליה החלשה, כמו שיש בפורומי פרל ג'ם וגאנז.

SaintJohn

New member
../images/Emo31.gif

החוליה החלשה זה המשחק הכי נטחן בפורומי המעריצים, ואם זכור לי נכונה אז הוא כבר הועלה כאן בפורום בעבר. עם קצת מאמץ מוחי משותף אפשר להריץ משהו חדש ומקורי.

hodaya17

New member
../images/Emo45.gif

המשחק הזה כבר עלה בפורום לפחות פעמיים לפי מה שאני זוכרת...

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

וזה שזה היה פה פעמיים אומר שאסור שזה יהיה שוב? כל פעם האוכלוסיה בפורום משתנה, זה גם אפילו משחק נחמד, עם גישה כזאת של "לא צריך את המשחק הזה אבל שמישהו יחשוב על משהו אחר (ולא אני)" אנחנו לא נגיע רחוק... קיצר אם יש מישהו שרוצה לעשות "חוליה חלשה" הוא יותר ממוזמן.

afon

New member
כן

זה שהוא היה אומר שלא צריך לעשות אותו עוד פעם. חוץ מזה שהוא לא באמת תורם ידע או עניין לפורום סתם "משחק"

SaintJohn

New member
ברור שאפשר לעשות שוב

וזה גם יכול להיות מעניין ומשעשע, לא אמרתי שלא. לדעתי פשוט יכול להיות יותר מעניין ומהנה עם משהו שעוד לא היה בפורום. אין לי גם בעיה להציע רעיונות משלי, הנה למשל משהו שלא נראה לי שהיה פה בפורום עדיין - טורניר אלבומים בשיטת נוק-אאוט. במשחק הזה יהיו התמודדויות בין אלבומים שבהם צריך להחליט איזה מביניהם אתם מעדיפים, האלבומים המנצחים עולים שלב ומתמודדים מול שאר המנצחים עד שמגיעים לאלבום האחד שיזכה בטורניר. אלבומי הסטודיו של זפלין מתאימים לזה בול כי יש סה"כ 8 ככה שאפשר להגריל את כולם לשלב של רבע-גמר, 4 האלבומים המנצחים יעלו לחצי-הגמר, ושני המנצחים בחצי הגמר יתמודדו ביניהם על הזכיה בטורניר. לא חסרים גם רעיונות אחרים שאפשר להציע.

Anuerysm

New member
אם כבר אז שירים

זה הולך ככה עוברים אלבום אלבום בכל סיבוב כל אחד בוחר איזה שיר הוא רוצה להוציא והוא גם יכול לתת חסינות לשיר אחד, השיר שמקבל הכי הרבה הוצאות יוצא מהמשחק והשיר שמקבל חסינויות לא יכול לעוף בסיבוב הבא בסוף כל שמונת השירים שנבחרו מכל אלבום מתחרים

למעלה