שלום.. הרבה זמן שנעדרתי.

akavishon

New member
שלום.. הרבה זמן שנעדרתי.

אבא שלי נפטר, הייתי עסוק מאוד והיום סתם משהו שהביא לי את הסעיף: לפני מספר שנים קנינו מיטה לבת הבכורה בשילב. גם הבן השני ישן בה ועכשיו השלישי. למיטה ארבעה ברגים אשר אותם צריך מדי פעם לפרק כדי לשנות את גובה המיטה (כאשר התינוק גדל). עם השנים, הראשים של הברגים נשחקו וביקשתי בשילב ארבעה ברגים חדשים. כנראה, שהברגים עשויים מזהב, אחרת אין לי הסבר לחוצפה של רשת שילב לגבות עשרים שקלים (20!!!) עבור ארבעה ברגים. חוצפה שאין כדוגמתה. משהו שהייתי מצפה לקבל חינם, כחלק משירות על קניית ריהוט לחדר שלם (לא רק המיטה), אבל כנראה ששילב החליטו לעשות עליי קופה. אם אתם או מכרים שלכם הולכים לקנות ציוד בשילב, קחו בחשבון את השירות הגרוע של הרשת!. פשוט בושה. אם אני הייתי בסניף במקום אשתי, הייתי עושה להם בלגאן מול כל הקונים.

gils33

New member
דבר ראשון - משתתף בצערך

דבר שני - בהחלט מוכר,גם אני שילמתי על הברגים האלו,לא בשילב אמנם אבל שילמתי כמו גדול. פשוט חוצפה לשלם על 4 ברגים כ"כ הרבה כסף

משתתף בצערך.

קראתי גם בבלוג ולצערי לא היה לי זמן להגיב עד היום. לגבי שילב. לדעתי, זה תלוי בסניף. אני נתקלתי בשירות טוב בסניף שאני הולך אליו. לגבי מיטה של שילב או דומיה. מדובר בברגים סטנדרטים יחסית (למרות שנראה שהם מיוחדים). לפני כמה חודשים הייתי צריך כמה ברגים כאלו לטובת ארונית שפירקתי ואבדו הברגים. הלכתי לדרום ת"א באזור אלנבי/העלייה לחנות ברגים וקניתי 20 ברגים ואומים במחיר שאתה קנית 4 ברגים.

hirshfe

New member
לשילב יש לי רק מילים רעות לשירות

אבל הצרה שנתקענו איתם. לנדב קנינו עגלה שמשתה, שהגיע הזמן לעבור לעגליה בלי עריסה היה קיץ אצל דור זה היה הפוך ורק אז גילנו שהמן גשם לעגלה - לא תקין. לקח לנו חודש של ריבים בשביל לקבל חדש - ועוד שבועיים לקבל אותו בסכום סימלי (בשלב מסוים ויתרתי על זיכוי מלא - ראבאק גשם)

למעלה