שלום .השם אלון .

red cars

New member
שלום .השם אלון .

אני אוהב את חיפה כל שאני מגיע מחדש לעיר אחרי נסיעה לכמה שעות במקום אחר רני מרגיש בבית כם אם אני אהיה ברחוב. חובב מכוניות. אוהב לטייל בים אם חברה שלי מזה 3 שנים. אוהב קצת כדורגל (הפועל חיפה) ולא כל כך עוקב מאז רובי שפירא ז"ל. להינות מהנוף אשר נשקף מטיילת לואי. לא חובב ניידות משטרה ששוטפות את העיר אבל בכל זאת ובלי קשר לא נוסע יותר מידי מהר. ויש עוד.מועדונים או יותר נכון מועדון ווריטגו שמחוץ לחיפה . סיטי לא מגיע חורבה חרשתי אולטראסאונד ביקרתי ועל השאר שמעתי.

היי אלון......WELCOME!!../images/Emo24.gif

מקווה שתהנה בזמן שהותך פה..........
המשך שבוע מדהים!!! LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
היי אלון

ברוך הבא ואני שמח לראות שאני לא היחיד כאן שאוהב את הפועל חיפה... בשבילי לא משנה באיזו ליגה נהיה חיפה תמיד תהיה עיר הפועלים האדומה....

oshy5

New member
היידה מכבי../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

חברה איך אתם מדברים ברור שמכבי חיפה היא הסמל של חיפה והיא הקבוצה של חיפה הרי כולם יודעים שחיפה ירוקה חבל שגרנט עכשיו עוזב אותנו תנחומי להפועל חיפה על הירידה בליגה ואני תקווה שתחזרו מהר כי פעם הייתם יריבים טובים והיה קצת מעניין פה ולא משעמם בליגה כמו עכשיו

אני רואה ירוק בעיניים?!../images/Emo13.gif

או שזה רק צבע העיניים שלי?
חיפה ירוקה
(תרתי משמע) למרות הפאשלה הגדולה של ג´ובאני..............(לא רצוי להגיב). LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
מכביסטים יקרים...

מאז ומתמיד חיפה היא עיר של פועלים... גם בשיר של דויד ברוזה הוא מספר על חיפה-עיר הפועלים תמיד ההסתדרות שלטה כאן ויחד איתה הצבע האדום אין מה לעשות... חיפה זאת עיר אדומה...

oshy5

New member
הפועל עולה?

יקירי חיפה שהייתה עיר הפועלים (ובתור שמאלנית) חיפה הפכה להיות יותר ירוקה אפילו ההסתדרות כבר לא של הפועלים (הם נפרדו) חיפה כרגע היא ירוקה (שנה שנייה ברציפות) וגובאני גם עם הפאשלה שלו אנחנו מאוד אוהבים אותו הוא היה חלק בלתי נפרד מההאליפות המתוקה שלנו רק דבר אחד אני רוצה להזכיר לכולם (בעצם שניים): 1 - האוהדים של מכבי הם הכי ברברים שיש 2- אמיר רנד הילד שנפצע שנה שעברה במשחק האליפות עדיין שוכב חסר הכרה הוא צמח ילד בן 15 שחייו הסתיימו בגלל אהבה לקבוצה חבל שככה אנחנו נראים

למעלה