שלום. התייעצות קלה

אריה2009

New member
שלום. התייעצות קלה

יש לי בשר בקר מס' 10 צוואר. אני מעוניין להכין ממנו גולש הונגרי עם פפריקה, קימל ועוד דברים טובים. אני מתכוון לחתוך אותו לקוביות, להשחים אותו ולבשל במים. ושאלתי היא כמה זמן צריך לבשל את הבשר כדי שהוא יתרכך? תודה מראש.
 

א פרח

New member
כ - 3 שעות על אש קטנה

מידי פעם לבחוש ולבדוק שלא חסרים נוזלים, לאחר כשעתיים אפשר להתחיל לבדוק פשוט אם התרכך, אם לא להמשיך ולבשל עוד כשעה פלוס או עד לריכוך, לפעמים לוקח גם יותר זמן תלוי באיכות הבשר. בתיאבון
 

פוקסי99

New member
כמו שכתבו כ3 שעות

זמן הבישול תלוי גם באיכות הבשר ולכן במראה ולא התאכך לאחר כ3 שעות אני מעביר רק את הבשר עם מעט מהנוזלים לסיר לחץ לחצי שעה ואז מחזיר עם הנוזלים חזרה לסיר הגולש
 
למעלה