יש לי בשר בקר מס' 10 צוואר. אני מעוניין להכין ממנו גולש הונגרי עם פפריקה, קימל ועוד דברים טובים. אני מתכוון לחתוך אותו לקוביות, להשחים אותו ולבשל במים. ושאלתי היא כמה זמן צריך לבשל את הבשר כדי שהוא יתרכך? תודה מראש.
מידי פעם לבחוש ולבדוק שלא חסרים נוזלים, לאחר כשעתיים אפשר להתחיל לבדוק פשוט אם התרכך, אם לא להמשיך ולבשל עוד כשעה פלוס או עד לריכוך, לפעמים לוקח גם יותר זמן תלוי באיכות הבשר. בתיאבון
זמן הבישול תלוי גם באיכות הבשר ולכן במראה ולא התאכך לאחר כ3 שעות אני מעביר רק את הבשר עם מעט מהנוזלים לסיר לחץ לחצי שעה ואז מחזיר עם הנוזלים חזרה לסיר הגולש