שלום הMP שלי רוצה שאני יאתחל אותו במה לבחור בfat32 או fat?
G gt-master New member 29/10/05 #3 תלוי בנגן כעיקרון רב הנגנים הנורמלים יעבדו עם FAT32. MUVO TX FM במקור לא תומך אבל אחרי עידכון הוא כן. איפוד ואיריבר עובד מצויין. יש נגנים שעדיף לפרמט אותם דרך התפריט הגדרות שלהם או דרך התוכנה שלהם במחשב.
תלוי בנגן כעיקרון רב הנגנים הנורמלים יעבדו עם FAT32. MUVO TX FM במקור לא תומך אבל אחרי עידכון הוא כן. איפוד ואיריבר עובד מצויין. יש נגנים שעדיף לפרמט אותם דרך התפריט הגדרות שלהם או דרך התוכנה שלהם במחשב.
W weird dust New member 29/10/05 #4 תפרמט אייפוד והוא לא יפעל בשיל זה יש ריסטור. תפרמט נגן ג'נרי ו50 אחוז שהנפח שלו יקטן בחצי. מסוכן יחסית לעשות פרמט לנגנים כי יש עליהם מערכת הפעלה שגם היא נמחקת!
תפרמט אייפוד והוא לא יפעל בשיל זה יש ריסטור. תפרמט נגן ג'נרי ו50 אחוז שהנפח שלו יקטן בחצי. מסוכן יחסית לעשות פרמט לנגנים כי יש עליהם מערכת הפעלה שגם היא נמחקת!
G gt-master New member 29/10/05 #5 פירמטי איפוד יותר מפעם אחת אפילו ניסיתי לפרמט ללינוקס וזה באמת הרג אותו(כמובן שסידרתי). זבל סיני לא פירמטי כי לא היה ולא יהיה לי.
פירמטי איפוד יותר מפעם אחת אפילו ניסיתי לפרמט ללינוקס וזה באמת הרג אותו(כמובן שסידרתי). זבל סיני לא פירמטי כי לא היה ולא יהיה לי.
D Digital Infection New member 29/10/05 #6 אייפוד יפעל כמו גדול.. פשוט אחרי הפירמוט מפעילים אפדייטר ומתקינים מחדש את הOS. אחת מהדרכים המוצעות באתר אפל לכאלה שסובלים מבעיות זיהוי היא פירמוט מלא דרך הווינדוס.
אייפוד יפעל כמו גדול.. פשוט אחרי הפירמוט מפעילים אפדייטר ומתקינים מחדש את הOS. אחת מהדרכים המוצעות באתר אפל לכאלה שסובלים מבעיות זיהוי היא פירמוט מלא דרך הווינדוס.