שלום ואהבה
לכולם

yosef 30

New member
שלום ואהבה ../images/Emo23.gif לכולם

אני חדש כאן בפורום, ואני מגיע לכאן מאחר ויש לי שאלה, בדקתי כמה הודעות לאחור בכדי לראות שאני לא שואל משהו שכבר נשאל, ומאחר ולא מצאתי אז אני אשאל
. לאחותי יש בכף הרגל פיטריה הרבה זמן, כף הרגל יבשה ויש לה מין "קשקשים" נתתי לה שמן עץ התה. השאלה שלי באיזה תדירות מומלץ להשתמש ולמרוח על כף הרגל, פעם ביום? פעם בשבוע? אשמח לקבל הסבר. תודה
יוסף.

yosef 30,ברוך בואך,ושלום ואהבה../images/Emo23.gif

גם לך. שמן אתרי עץ-התה האוסטרלי=טיטרי ניתן להשתמש בו ללא הגבלה,מתי שיש צורך. הטיטרי ושמן אתרי לבנדר,הינם שמנים ששמים אותם ישירות על העור ללא שמן בסיס. יש עוד תערובת נהדרת ויעילה לפטריה,בכפות רגליים,וצפורניים, בבקבוק זכוכית כהה,של 10 סי.סי ,לשים 50% שמן אתרי טיטרי, ו-40% שמן אתרי לבנדר,ו-10% שמן אתרי-גרניום, אין צורך בשמנים מוליכים=שמן בסיס,השמנים האתריים, הלבנדר ,והטיטרי משמשים כשמני-בסיס. לערבב היטב את כל השמנים האתריים יחד ,ולטפטף על המקום.

yosef 30

New member
ברוכים הנמצאים

תודה על ההסבר אביבה, נתתי לאחותי שמן עץ התה, והיא כבר מדווחת שזה הפסיק לגרד לה. בפעם הבאה אני אוסיף כמה טיפות של לבנדר. שיהיה סוף שבוע רגוע ונעים יוסף.

ebony

New member
טוב אני הייתי ממליצה על פעם ביום

לפחות או אפילו אחרי כל מקלחת הייתי אבל מנסה לשלב את זה עם עוד שמנים כמו לבנדר ולימון
כדי לחזק אותו מנסיון זה עובד יותר טוב בשילוב עם עוד שמנים...

למעלה