שלום ואם אפשר שאלה.

אלכס1234

New member
שלום ואם אפשר שאלה.

שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול שאלה שמאוד מעניינת אותי (עם הקדמה מחיי הפרטיים). לפי הבנתי אסקסואל לא מרגיש שום משיכה מינית כלפי אנשים אחרים. אני סובל ממחשבות של משיכה מינית בתדירות כלפי נשים (תלוי בגירוי חיצוני אך גם פנימי). המחשבות על המין הנשי גורמות לי לחוסר ריכוז אם זה בעבודה או בשעות הפנאי (לראות סרט בשלמותו ולהיות מרוכז בנושא ללא הפרעות, לקרוא ספר או סתם טיול בחוף). העניין הוא כזה: אני מבין שמשיכה מינית כלפי נשים היא חסרת משמעות לגבי כי אין אני מעוניין לעשות דבר בנידון ולכן היא הופכת למטרד רציני כאשר אני מנסה לגרום לעצמי להיתפתח. ככלל אני רואה במשיכה מינית כחייתיות מסויות שהאדם עדיין לא התגבר עליה בהייתו שלב היתפתחות. אני מוצא את עצמי נילחם בצד החייתי והמיותר הזה שבי. והלחימה הזאת מבלבלת, מוציאה מהריכוז ובאיזשהו אופן מדכאת. אני נהנה להיות לבד, נהנה משיחות עמוקות, אך מוצא את עצמי (במודע או לא במודע) יוצר מצבים שבהם אני יהיה קרוב לבנות המין הנשי (שבדרך כלל צריכות להיות בעלות נתונים פיזיים אשר מאוד סלקטיביים) ולאחר הזמן הזה שאני מבלה איתן אני מבין שבעצם ביזבזתי את זמני ועניין זה מדכא מאוד. בעצם אני מרגיש אסקסואל אשר נילחם ביצריו החייתים. השאלה היא כזאת: האם האסקסואל התפתח כאדם אשר אין לו צורך ביצר החייתי (מין)? אם כן, מה עושים על מנת להתבגר על החיה? (אני לא מתכוון לחתוך לעצמי את הזין או לעשות ניתוח מסוג אחר אבל בכול זאת מה ניתן לעשות בנידון כי הביזבוז הזמן הזה של משיכה מינית הוא חסר חשיבות וגורם לסבל) מעניין לדעת אם קיימים עוד אנשים כאן בפרום אשר מרגישים כמוני...

gabriel1349

New member
אני חושב

שכדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע כל מה שאתה מספר כאן נשמע כמו הדחקה, שזה הדבר הכי נורא שאתה יכול לעולל לעצמך. אל תנסה להיות מישהו שאתה לא. אתה מוצא רק דברים שליליים במין ולכן בוחר לא לעסוק בזה על פני השטח וזה לא בגלל שאתה באמת א-מיני (לפחות ככה הבנתי מדברייך) במין יש גם דברים יפים במיוחד אם נמצאים בתוך זוגיות טובה- אז זה חלק ממנה. אין טעם לברוח- בגלל זה אתה מוטרד, כי אתה כ"כ מנסה להיות משהו שאתה לא וכ"כ לא מעוניין לעשות דברים שאתה כמהה להם, בגלל שאתה רואה בזה משהו חייתי- זה גם יכול להיות חלק מאהבה ומרוחניות... תלוי בך..

אלכס1234

New member
תודה על התשובה...

איזה כיף לכם - חסרי משיכה מינית!! אתם אלו שבאמת מפתחים את הנפש. אני לא רואה שום דבר רוחני במין (אהבה זה דבר אחר לגמרי ואפשר לאהוב ללא מין), המין לדעתי הוא נטל המונע מאיתנו להתפתח (ניתן להיתרבות כיום בעזרת פתרונות טכנולוגיים), רק מפריע לי שהיצר לפעמים שולט על מחשבותי ומוציא אותי מהריכוז. רציתי את האמת לדעת האם לדעתכם אני אסקסואל התקוע בגופו של סטרייט? ייעוץ מקצועי לא יעזור כי את המין עצמו אני לא מדחיק בלא מודע. היו כאלו שהתנזרו או תירגלו שליטה במחשבות אך כול זה היה כרוך באמונה גבוהה באל, מה שלא קיים אצלי. מין בשבילי זה כמו מזון, אני רוצה לאכול כי הגוף זקוק לאוכל, רק שהיום האדם אינו זקוק למין בכדי לשרוד, אך היצר קיים. ממש כמו תוספתן, שרירי האוזן או שערות על הגוף. שרידים של החיה ממנה היתפתח האדם.

gabriel1349

New member
גם אנשים מיניים יכולים לפתח את הנפש

אני לא יודע מדוע אתה רואה במין משהו שמונע להתפתח... אבל לא יכנס לך לוריד בכדי לנסות להבין, או לחלופין לנסות לשנות את דעתך
אני חושב שכל אדם אשר זקוק למשהו (כל עוד זה בגבול הטעם הטוב ולא עובר על החוק או פוגע במישהו אחר)- אין שום סיבה שבעולם להימנע מכך.. על כל פנים שיהיה לך סופשבוע טוב נטול דאגות ואתה מוזמן להשאר אם אתה מוצא לנכון להשאר בפורום

AL212

New member
היי

מזדהה איתך. אני אדם מיני שחושב שיצר המין מאד מטריד. מכיוון שגם קשה לי להשיג את זה, היצר גדל פי כמה וכמה והפך לסוג של דכאון. וכל זה שברור לי מבחינה לוגית שלעולם אי אפשר לספק את היצר הזה, שהיה מוטב בלעדיו, ושהוא מפריע לכל התפתחות מנטלית וטהורה יותר. אני לא חושב שההרגשה הזאת קשורה לאסקסואליות, זה פשוט סוג של תפיסה או הבנה שבמין אין דבר ממשי או בעל ערך רב.

לשני הכותבים שרוצים לוותר על מין

זה נשמע כאילו שהומו יגיד "הייתי נורא רוצה להמשך לנשים, אני חושב שנשים הן יותר מוצלחות מגברים, אבל לצערי אני נמשך לגברים " או סטרייט שיגיד "הייתי נורא רוצה להמשך לגברים אבל זה לא עובד אצלי". כמו שכתב גבריאל בתגובה קודמת בחוכמה רבה. לשניכם כדאי לפנות לייעוץ מקצועי, לא בגלל שמשהו לא בסדר אתכם חלילה, ההפך, זה נורא יפה שאתם רוצים להיות רוחניים ולא פיזיים, אבל טיפול יכול לעזור לכם למצוא דרך לחיות עם הקונפליקט הזה, שנשמע שהוא תוקע אתכם בחיים.

jhzbd

New member
תשמע....

קודם כל - אתה לא "א-מיני שכלוא בגוף של סטרייט" (מה זה בדיוק "גוף של סטרייט"?). שאיפת היסוד של כל תרבות אנושית היא להפוך את העתיד לנצפה. הפיכת העתיד לנצפה מחייבת מישטור קפדני של היצר, בבחינת אויב מבית או גייס חמישי. הפחד מפני המיניות מתעצם במיוחד משום שרובנו ככולנו חיים בחברות פטריאכליות שבהן היצר מזוהה כ"נשי" למול השכל ה"גברי". תחשוב רגע מה אתה מציע - עולם שבו ילדים מיוצרים במבחנות על פי תכניות מוגדרות מראש? עולם שהכל בו מחושב ומתוכנן עד זרא? אולי כדאי שבמקום להסתתר מאחורי רציונליזציות פשוט תנסה להבין למה העסק הזה כל כך טראומטי עבורך. שים לב - רוב האנשים הרבה פחות אובססיביים ממך בקשר למין, והם אפילו לא מתנזרים! בהצלחה

אלכס1234

New member
אין לי שום אובססיה לגבי מין

אני פשוט חושב שכיום המין הוא מיותר... העסק לא טראומתי עבורי הוא פשוט מייצג עבורי חבל טבור המקשר אותי לחיה....

jhzbd

New member
האמנם?

"המחשבות על המין הנשי גורמות לי לחוסר ריכוז אם זה בעבודה או בשעות הפנאי (לראות סרט בשלמותו ולהיות מרוכז בנושא ללא הפרעות, לקרוא ספר או סתם טיול בחוף)". איך אתה קורא לזה אם לא אובססיה? ובקשר לחייתיות: אנשים משתמשים במלה "חייתי" כדי לתאר את הצדדים הפחות אטרקטיביים של האנושיות שלהם. בדרך כלל אין שום קשר בין מה שמתואר כ"חייתי" לבין חיה ממשית כלשהי (מלבד החיה הדו רגלית, כמובן). כך גם במקרה שלך: חיות לא עוסקות ככל הנראה במחשבות על מין. זה עניין אנושי לגמרי, אז בבקשה תעזוב את עולם החי בשקט
תעשה חיים (אבל לא תינוקות, כמובן)

p019

New member
קיימים עוד אנשים כמוך

הם קוראים לזה אנטי-מין (anti-sex) או משהו בסיגנון. מישהו הכניס פעם קישור לאתר ופורום בנושא. אולי כדי שתחפש פורומים בנושא זה ויהיה לך יותר נאים לדבר אם אנשים שחווים את מה שאתה חווה. א-מיניים ככלל מתמודדים אם סטואציות שונות לחלוטין, כיוון שאין לנו שם "יצר מיני" או "משיכה מינית" להדחיק או לא להדחיק - היא פשוט לא קיימת.

פרק ב

New member
אלכס, הצחקת אותי

אנני נכנס איתך לויכוח על "הבעיה" שלך כפי שאתה מציג אותה. אבל צורת החשיבה שלך מצחיקה אותי. אתה כותב "האם האסקסואל התפתח כאדם אשר אין לו צורך ביצר החייתי" לא ידידי, האסקסואל לא התפתח, הוא התנוון ואיבד את היצר החייתי הבריא שדואג להמשכיות הגנים שלו כמו הבדיחה הידועה (בהתאמות קלות) על ההוא שמספר : אני בן למשפחה ידועה של אסקסואליים, כבר דורות רבים שאף אחד במשפחתנו לא קיים יחסי מין. לגבי השאלות הספציפיות שלך בעניין האסקסואלי, תאלץ לקבל תשובות מהקרובים יותר לתחום.

למעלה