איזה הודעה שמחה העלת...
הלוואי עליי כזאת שמחה בכל הנוגע ללופוס אני תמיד משתדל להיות שמח ואופטימי, אבל מה אני יגיד לכם, כל אחד והצרות שלו, ואני סבלתי מהלופוס המקולל הזה.. זה קשה לגדול כבן לאמא חולת לופוס.. קשה מאוד! אין לכם מושג כמה.. זה קשה שאני צריך להמנע מלהביא חברים הביתה, כדי שלא יראו את אמא שלי במצבה, ואם הם באים כבר אז לחשוב פעמיים אם לתת להם להכנס.. וזה קשה לראות את אמא שלך סובלת, בעוד ששאר האמהות של כולם צעירות ובריאות ומתפקדות. .וזה קשה כשאמא כל שנתיים עוברת ניתוח כזה או אחר, וזה כואב בלב לראות שאמא שלך לא מצליחה לפתוח קופסא או לקלף פרי, כי הידיים שלה פשוט חלשות מדי..וזה לא נעים לראות ערימות של כדורים לעשרים ואחת אלף בעיות בגוף מונחים על השולחן כל בוקר, וזה הכי לא נעים שצריך לשמור כזה דבר בסוד.. 20 שנה אנחנו מנסים לשמור את הסוד.. המחלה הארורה הזאת פוגעת בכל הגוף, עצמות, פרקים, שיער, פשוט הכל! והמצב הולך ומדרדר מיום ליום.. הייתי בכיף מביא את אימי, אבל היא אישה סגורה ולא תאהב את הרעיון של הפורום מלבד זאת אני מעריץ אותה! היא אישה סופר חזקה שעל אף המחלה גידלה אותי, ועדיין גם מתנדבת בעמותה של הלופוס.. וכמה שאנחנו רבים הרבה, (אני מצטער, אבל היא אמא, ואני עדיין טיפש עשרה, והריבים זה כבר בלתי נשלט), אני עדיין מנסה לא לעצבן אותה ותמיד אני עוזר לה בכל דבר הכי קטן שהיא מבקשת... אני מקווה שאתם מבינים כמה זה קשה גדול בצל המחלה של אמא, שצריך תמיד להסתיר ולהתכחש לאמת המרה, במיוחד כשמדובר בילד מתבגר..