שלום ובוקר טובבבבבבבב

שלום ובוקר טובבבבבבבב

אשמח ואודה לקבל תשובה לפריסה - לשאלה..."מה קורה ומה יקרה בעתיד הקרוב במערכת הזוגית בינינו". קצת רקע - מדובר במערכת זוגית בת 4 חודשים , אני גרושה והוא עומד לקבל אוטוטו את הגט... הוא- מזל סרטן, אני - מזל אריה הפריסה לפי קלפי ריידר - פריסת הזוגיות סיכום פוטניציאל -18 - מלך הגביעים 1 - המחשבות שלו עליה - המרכבה 17 - עתיד - אס המטות 2 - המחשבות שלה עליו - נער החרבות 7 - תגובה לקלף 3 - אביר המטבעות 11 - רגשותיו כלפיה - 9 מטבעות 5 - תגובה לקלף 9 - נער המטות 16 - מה חוסם או מפריע למערכת היחסים - העולם 8 - תגובה לקלף 4 - אס הגביעים 12 -רגשותיה כלפיו - 8 גביעים 6 - תגובה לקלף 10 - מלכת המטות 3 - גורמים חיצוניים המשפיעים עליו - הכהן הגדול 9 - מה הוא קולט ממנה - האיש התלוי 15 - מה עוזר למערכת היחסים - שני גביעים 4 - מה היא קולטת ממנו - שמונה מטות 10 - גורמים והשפעות חיצוניות עליה - נער המטבעות 14 - הווה - אס המטבעות 13 - עבר - הנזיר וואו....זה ארוך...אני מודה מראש על כל תגובה שיהיה לכולם יום נהדר

יווווווווווווו...זה אומר שאני צריכה

לשאול שוב את הקלפים? חבל...כי לפי ההרגשה שלי ומהמעט שאני מבינה...זו אמורה להיות פריסה מה זה טובה. טוב...אני כנראה אצטרך לעשות זאת שוב תודה לך

צ ל י ל 8

New member
היי

את יכולה לעשות פריסה קחטית בת 10 קלפים ושאול מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלך ושל X בשלושת החודשים הבאים (או כל זמן אחר שתבחרי..).

היי צליל, תודה על תגובתך ובכן......

שאלתי כפי שהצעת בפריס קלטית מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלי ושל .... בשלושת החודשים הבאים וזה מה שעלה: 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שש חרבות 10 - יכולת, כיוון הרוח - ארבע מטות. 5 - עבר קרוב כ-4 חודשים - 7 חרבות. 1 - מה עוזר או בעד - מוות 6 - עתיד קרוב כ-4 חודשים - שמש. 9 - רוצה- אבל פוחד - אס המטבעות. 2 - מה חוסם או נגד - מלך המטות. 8 - זווית הראייה של החברה - שמונה מטות 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - שני מטות 7 - דימוי וזווית אישית - אס המטות. אני מקווה שעשיתי זאת נכון בתודה מראש

צ ל י ל 8

New member
היי לביאה

מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלי ושל .... בשלושת החודשים הבאים : 1 - מה עוזר או בעד - מוות 2 - מה חוסם או נגד - מלך המטות. 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - שני מטות 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שש חרבות 5 - עבר קרוב כ-4 חודשים - 7 חרבות. 6 - עתיד קרוב כ-4 חודשים - שמש. 7 - דימוי וזווית אישית - אס המטות. 8 - זווית הראייה של החברה - שמונה מטות 9 - רוצה- אבל פוחד - אס המטבעות. 10 - יכולת, כיוון הרוח - ארבע מטות. עברת שינוי בחייך האישיים (הגירושין) ועכשיו את מחפשת אדם אדם שיסעיר אותך. האם גרושך עדיין רודף אחרייך? כדי להצליח עם X, את צריכה לקחת על עצמך שליטה. אולי כדאי שתסעו לחופשה ביחד. זה יעשה לכם טוב. אין ספק שהפוטנציאל שלכם ממש יפה, מאושר ואולי אפילו יתבסס. רק מה, את צריכה לקחת את היוזמה ולהניע את מערכת היחסים אם את רוצה שהיא תזרום הלאה. הוא כרגע נמצא עדיין בשינויים שיסתיימו מהר מאוד (הגט שלו). את רוצה התחלה מחודשת, קשר מבוסס (אולי גם כספית), ושוב אני מדגישה כמה יש לכם פוטנציאל מעולה. אז המתיני לו, סעו לחופשה ביחד ושיהיה לכם

batgalim

New member
לירוקת העיניים../images/Emo105.gif

הפוטנציאל של היחסים ביניכם חיובי ביותר ונראה כי בעקבות קבלת הגט תוכלו לבסס את הקשר ביניכם מעבר למה שקיים היום. נראה כי את מצפה שיקבל את הגט בכדי שתוכלו להיות ביחד... ובכן - הסבלנות תשתלם לך, גם אם הדברים לא יזוזו במהירות עפ"י ציפיותיך, בסופו של דבר נראה שתהיו מאושרים מאד אחד עם השני.

וואו../images/Emo25.gif תודה לשתיכן..צליל ובת

גלים......שתיכן חיזקתן את הקיים. צליל... לא, אני לא נרדפת ע"י הגרוש שלי, הוא כבר נשוי תודה לאל והכל טוב איתו.. ובת גלים- צדקת ...סבלנות זו מילת המפתח לגבי.. זה לא זז מהר לפי ציפיותי. תודה לשתיכן.

למעלה