שלום ובוקר טוב לכולםםםםםםםםם

MAGIC39

New member
שלום ובוקר טוב לכולםםםםםםםםם

חזרתי !!!! קצת חו"ל קצת עבודה קצת עסוקה אך תמיד שמרתי מרחוק, עוקבת, מציצה, רואה חבר'ה, מדהים פה, דרור וקיקונה, התגעגעתי אליכם, אני פה, פה ושם, אך מבטיחה שאני תמיד מציצה ושותפה פסיבית. נשיקות.

MAGIC39

New member
איך היה?

היה טוב ומועיל ומהנה, ומעורר הרבה מחשבות, עכשיו יש לפעול, ליזום, זה הזמן האמיתי של העשיה, מקווה שהיקום יהיה איתי, או יותר נכון בשפת הסוד, מאמינה שהיקום קשוב וערני לכל בקשותייי, ואני מצידי עושה את מקסימום הפעולה הנדרשת כדי להשיג את מטרותיי, כך שלפי תפיסת עולמי, בזה הרגע ממש הדברים מסתדרים בשבילי ולטובתי כפי שהם צריכים להיות. יש לפעול מצד אחד, ומצד שני להרפות, לשלוח את רצונותיי והיקום קשוב, ועוזר, החשוב ביותר הוא לשמור תמיד על הרוח האופטימית, הרגש החיובי והאמונה שהכל מסתדר כפי שצריך להסתדר והכי טוב שאפשר. חיבוק דרור נשמה. ממני.

kikona126

New member
ברוכה השבה!!!

יאללה שתפי בחוויות

MAGIC39

New member
היי מקסימים !!!

א. דרור- לך זה הכי נחשב, אתה יודע זאת ! קיקונה- תודה על קבלת הפנים גילס- אוהבת אותך, עוקבת אחרי כתבייך, ניכר שמסתתר מאחורי מבוע של עוצמה ורגשות. וכולם- החוויה השיתופית העיקרית היא שכאשר אדם יוצא למסע, ולא משנה מאיזה סוג, אם זה פיזי או רוחני, החשוב הוא לשים את ההתבוננות על התהליכים, על ההתפתחות, ואני מבחינתי חשה שעברתי מסע ענק וחתיכת דרך כבירה בשבועות האחרונים, ולא, ממש לא חציתי יבשות וגבולות, בעיקר הייתי עם עצמי, עשיתי הרבה מאד עבודה ולמידה לצורך ההעצמה אישית, חקרתי, נברתי, בדקתי עם עצמי, והכי חשוב, כפי שאמרתי בתחילת דבריי הייתי במצב מודע ושימת דגש על התבוננות של כל התהליכים הללו שעברתי, ולמדתי לאורך השנים שזו דרך הלמידה והצמיחה האישית הטובה ביותר שאני יכולה להעניק לעצמי. חוויות ותובנות יותר ספציפיות אשמח לשתף ולהביא כאן לתועלת כולם בהמשך. אוהבת אתכם . יום מבורך !!!

למעלה