שלום (ובוקר טוב)

שלום (ובוקר טוב) ../images/Emo13.gif

שלום לכולם! שלוש שאלות שעלו לי בעקבות הביקור הקצר (השני) שלי בפורום. אשמח אם תנסו לענות.. 1) מה הקשר בין "חלומות\דמיונות בהקיץ" לבין דמיון שהוא לא "בהקיץ" אם בכלל? 2) בנוגע ל"צורה" שבה אני מדמיין דברים - בעקבות שרשור ישן יותר שבו הסברתם שישנה התפלגות בין האנשים לגבי החוש שבו הדמיון מתבטא בצורה החזקה ביותר, האם זה הגיוני שאני מסוגל להשתמש בכל החושים שלי בזמן הדמיון (לשמוע, להריח, לראות, להרגיש) בצורה ברורה, ואולם חוש "הראיה" בדמיון הוא מאוד מוזר, מרגיש יותר כמו מצב של זכירת חלום מהלילה הקודם מאשר "ראיה".. ז"א.. אני מייצר תמונה אבל אני לא ממש רואה אותה אלא יותר.. יודע אותה? יש לכך הסבר והאם יש אפשרות "לשפר עמדות" ולהגיע למצב של ראיה ברורה (ז"א יותר ראיה מאשר ידיעה)? 3) האם חרדות הן לא סוגים של דמיונות שווא? בהחלט ייתכן שהרגשתם\ן בלבול מה במהלך קריאת השאלות, הן קשות להסבר.. תודה!

שלום למלכוש הקוסם! ../images/Emo13.gif

שאלות מצויינות העלית כאן. אני לא כל כך בטוחה שאוכל לתת תשובות מדוייקות. אז בוא ננסה לחשוב יחד: 1) חלומות בהקיץ הם חלומות שמגיעים אליך כאשר אתה רגוע ונינוח אבל ער לחלוטין. החלומות האלו מגיעים בצורה של מחשבות מקריות ולא בהכרח קשורות ביניהן שכשם שהן מגיעות כך הן עוזבות ואז מגיעות מחשבות חדשות... דמיון מודרך הוא בעצם גם סוג של חלום בהקיץ אם כי המחשבות שמגיעות הן לא מקריות. הן מגיעות כתוצאה מ"הדרכה" של הדמיון. בין אם אתה מגיע עושה דמיון מודרך לעצמך, או מישהו אחר מדריך אותך, המחשבות שיעלו לך בראש יהיו מכוונות לנושא מסויים וממוקדות במטרה מסויימת (משהו שתרצה להשיג או לשנות בעצמך). 2) אם אתה מסוגל לחוות דמיון בכל החושים אבל הראייה לא ברורה, אולי זה פשוט בגלל שחוש הראייה הוא לא החוש הדומיננטי שלך. מנסיוני האישי אני יכולה לספר לך שהרבה מאוד פעמים כאשר מנחים אותי בדמיון מודרך אני לא רואה תמונה ממשית אלא מרגישה אותה ואז לפי מה שאני מרגישה אני מייצרת תמונה. זה דומה למה שאתה מתאר כאן. הייתי ממליצה לך פשוט לנסות לבחון את החושים שלך, לנסות לעשות דמיון מודרך כל פעם עם חוש אחר (סה"כ חמישה טראנסים שונים) ולפי זה לבדוק איזה מן הטראנסים היה הכי עוצמתי עבורך. כך גם תדע אם אתה ראייתי, שמיעתי, תחישתי או שאולי החוש הדומיננטי שלך הוא חוש הטעם או הריח.... ואם אתה מנסה, מעניין יהיה לשמוע לאילו מסקנות תגיע... רעיון נוסף שעולה לי בראש כדי לחדד את הראייה (שכבר הצעתי פה קודם) הוא לנסות להרכיב משקפיים דמיוניים שרק לך יש שליטה על עוצמת החדות שלהם וכאשר אתה "מרכיב אותם כדי לראות דברים יותר ברור, אתה פשוט יכול לבחור לכוון אותם לפי רצונך. 3) ייתכן בהחלט שחרדות הן סוג של דמיונות שווא... לי יותר נראה שחרדות הן תוצאה של דמיונות שווא שהם חזקים עד כדי כך שהגוף מגיב להם באופן פיזי... האם ההרהורים שלי עזרו לך? הגר

וברכות ../images/Emo137.gif../images/Emo9.gif

קודם כל תודה על ההתייחסות! לעניין, אני אנסה את הדמיון על כל אופניו בנפרד ואדווח בשמחה על התוצאות, אני רק צריך למצוא סיטואציה שמשלבת את כל החושים ופשוט להפעיל אחד מהם בכל פעם על אותה סיטואציה.. או שמה כדאי לבחור סיטואציה אחרת בכל פעם והאם זה משנה באיזה חוש מתחילים? כמו כן רציתי לציין שגם אם אני רק "מרגיש" או "מריח" תמיד יש לכאורה לראיה תפקיד, ז"א אינסטינקטיבית אני תמיד מנסה לראות בדמיון. ננסה ו"נחוש"

בכל סיטואציה

אם אתה יכול לענות על השאלה: "מה הצבע של...." (משהו שאתה מרגיש ששם) אם יש לך תשובה, סימן שיש מרכיב ראייתי כלשהו.. שיכול מאוד להיות שאתה עדיין לא הכי מודע אליו. מיק.

למעלה