שלום ובוקר טוב!

kikona126

New member
שלום ובוקר טוב!

יוצא לי לראות לאחרונה הרבה פרסומות הקשורות לתטא הילינג.
מישהו מכיר, יודע מה זה?

הבנתי שמדובר בהאטה של גלי המוח עד מצב שינה, מה ההבדל בין זה לבין חלומות צלולים? האם הגיוני שבן אדם יודע או יכול לעשות את הדברים האלו מבלי ללמוד את זה?

תטא הילינג

תטא הילינג היא שיטת ריפוי שיוצרת שינויים בתת המודע (פינוי אמונות חוסמות) ומטמיעה מידעים מקדמים על ידי התחברות לתדר הבריאה, באמצעות האטת גלי המוח לתדר תטא. זהו תדר שמתחבר לאנרגיית הבריאה וביכולתו ליצור שינויים בכל היש ואף להוריד ריפויים מיידיים מהבורא.
לגבי השאלה האם הגיוני שאדם יכול לעשות זאת מבלי ללמוד זאת. הכל אפשרי, רק שלדעתי ייקח לו המון זמן. למייסדת השיטה יש המון ניסיון טיפול (יותר מ20,000 קריאות בשנה), בהרגשה שלי יותר קל ללמוד את זה מאשר לפתח את זה מחדש. אבל כאמור, הכל אפשרי.

kikona126

New member
תודה קרן!

הורדתי את הספר השני שלה מהאינטרנט, והיא מדברת על להגיע לעולם השמיני אם אני לא טועה, בכל מקרה, כשקראתי על הדרך לשם, אותה היא מתארת, הרגשתי שזאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת עליה, ממש ראיתי אותה מול העיניים, הייתי בה מבלי לדעת איפה הייתי. בנוסף היא מדברת על קונדליני יוגה, בעבר למדתי קצת מדיטציה ודמיון מודרך, כחלק מהלימודים למדנו גם קונדליני יוגה, אני לא זוכרת הרבה מזה, אולי רק את התנוחות, מה החשיבות שלהן?
&nbsp
אני אנצל פה את השרשור לעוד 2 נושאים.
האחד אנרגיה חומה. יצא לי השבוע לתקשר, ובתקשור שמעתי מישהו מדבר, מילים שלא הבנתי וגם התדר של התקשור היה לי מוזר, זה ממש הרגיש לי כאילו האנרגיה של הישות חומה, או המילים שלה כאלו (הוא דיבר וראיתי מולי מילים בג׳יבריש מוארות בצבע חום). זה מוזר כי תקשרתי עם מי שאני מכירה (והתחלתי גם לדאוג שבתקשור עם יגיעו מאנרגיית הבריאה, אבל אז היו 2 קולות שהגיעו, האחד הלא ברור שהרגיש שהביא איתו אנרגיה חומה (זה מה שעולה לי מהאנרגיה) והשני הוא המוכר)
&nbsp
דבר נוסף שהייתי רוצה לשאול הוא בקשר למדיטציה. בזמן מדיטציה היום ראיתי דברים, ראיתי את עצמי בזוגיות עם בחור, וראיתי גם את החתונה שלנו. איך אפשר לדעת אם מה שרואים בזמן מדיטציה הוא משאלת לב או אמת? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל כשאני רואה דברים בחלום אני מבחינה בלי בעיה, וגם במציאות אני יודעת ואם לא אני בודקת מה השפיע יותר הרגש או האינטואיציה, אבל במקרה של מדיטציה בה אני מנקה את הראש מכל מחשבה, איך אני מצביעה על ההבדל?

שבעה מישורי קיום והתעוררות הקונדליני

איך לא אמרנו שמה...? :)
ויאנה סטייבל (Vianna Stibal) היא מייסדת שיטת התטא הילינג.
והיא מדברת על שבעה מישורי קיום. המישור השביעי של הקיום הוא המישור אליו אנו שואפים להתחבר בשיטת התטא ממנו נעשים ריפויים מידיים, הגשמות מיידיות ובו נמצאת האמת הגבוהה ביותר.
לגבי הקונדליני, ויאנה טוענת שכל החושים האינטואיטיביים (שנמצאים בתוך הצ'קרות) והצ'קרות בעצמן צריכים להיות פתוחים, מאוזנים ומאוחדים, דבר שמכונה "קונדליני".
תרגילי היוגה שאת מדברת עליהן, לפי התפיסה הבודהיסטית, נועדו לפתוח/לעורר/לרומם את הקונדליני.
בתטא הילינג אנו פותחים את הצ'אקרות ללא תרגילים פיזיים כי אם באמצעות ציווי בשילוב תנועת יד עם כיוון השעון על כל צ'אקרה.

kikona126

New member
הרבה אינפורמציה בקצת שורות

אני חושבת שזה לא היה רעיון טוב להתחיל מהספר השני מבלי לקרוא את הראשון. אני אחפש את הראשון ואתחיל מהתחלה.
&nbsp
ציווי בשילוב תנועות יד עם כיוון השעון על כל צאקרה, גם את זה למדנו, עם זאת אני לא זוכרת מזה יותר מידי.

ניסיתי להעביר רק את הרעיון שעומד מאחורי זה

ניסיתי להעביר בכמה מילים רק רעיון, לא דרך מדויקת של התטא. הבנה טובה יותר של התטא ניתן לקבל בלימוד של לפחות קורס היסוד, הוא הקורס הבסיסי של התטא.

kikona126

New member
כן, הבנתי את זה

אני אתחיל מקריאת הספר לראות אם אני מתחברת לזה. בינתיים הספר השני ניראה מעניין
אבל כדאי שאני אחפש את הראשון כדי שלא יהיו לי חוסרים בדרך. (בחיים אין קיצורי דרך).
תודה על התשובה שלך, היא עזרה לי להתמקד.

וכדי שיהיה לך יותר קל

שני הספרים הראשונים של ויאנה סטייבל תורגמו לעברית.
מומלצים בחום!

תודעה עם אנרגיה חומה

לגבי שאלתך השניה, אני רואה שהייתם בתדרים שונים. הוא בתדר גבוה ואת בתדר נמוך. כל מה שהיית צריכה לעשות זה לעלות למעלה יותר מזה ואז הדברים שאמר היו מובנים. לחלופין את תמיד יכולה להגיד למי שמנסה לתקשר איתך שאת לא שומעת אותו טוב וברור ומה הוא מציע לעשות. אבל בכל מקרה תמיד תנסי לעלות למעלה.
כשתהיי במישור הקיום השביעי את לא תקבלי כמה קולות. אלא פרספקטיבה אחת שלמה וגבוהה ביותר.

kikona126

New member
כן אני מודה שאני לפעמים עצלנית בדברים האלו

ונשארת דיי למטה בזמן תקשור בעוד שאם הוא מופיע בזמן חלום, הוא כל כך חזק ומובן הוא כולל קולות ואני ממש רואה דברים.
ננסה את זה בפעם הבאה
תודה

kikona126

New member
דרך אגב

זאת הפעם הראשונה אצלי שאנרגיה מקבלת צבע.
יש משמעות לצבע?

שאלה אישית

תלוי אם את נותנת לזה משמעות, או אולי זה באמת הצבע של האנרגיה שלו :)

חזיונות שעולים בזמן מדיטציה האם ניבוי עתיד או משאלת לב

לא ניתן לעשות הכללה לגבי חזיונות שכל אדם רואה בזמן מדיטציה, לכן אתייחס למקרה שלך באופן אישי.
באופן שאני רואה אותך , לדעתי בזמן שאת עושה מדיטציה את רואה נקודות בזמן שטרם הגיעו. אבל אל תשכחי שאלו נתיבים אפשריים. כלומר אם תפעלי להגשמתם הם יתקיימו. והם יכולים שלא להתגשם אם תחליטי שלא.
יש לי סיפור אישי על זה, גם אני ברגע רוחני עוצמתי ראיתי עם מי אתחתן ארבעה חודשים לפני שהתחלתי לצאת עם מישהו בכלל. זה כבר היה כנראה כתוב מלמעלה כי גם קיבלתי ידיעה שאתחתן אותה שנה עוד לפני שיצאתי בכלל עם מישהו והידיעה הזו נשמעה הזויה לחלוטין באותו הרגע.
אז לדעתי מה שאת רואה זה משהו שעתיד להתרחש.
תעדכני אותנו :)

kikona126

New member
זה מוזר אבל אחרי המדיטציה

היה לי מעין דחף שכזה לחדש חשבונות שלי באתרי הכרויות...
&nbsp
נעדכן אם יהיו התפתחויות

למעלה