תודה קרן!
הורדתי את הספר השני שלה מהאינטרנט, והיא מדברת על להגיע לעולם השמיני אם אני לא טועה, בכל מקרה, כשקראתי על הדרך לשם, אותה היא מתארת, הרגשתי שזאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת עליה, ממש ראיתי אותה מול העיניים, הייתי בה מבלי לדעת איפה הייתי. בנוסף היא מדברת על קונדליני יוגה, בעבר למדתי קצת מדיטציה ודמיון מודרך, כחלק מהלימודים למדנו גם קונדליני יוגה, אני לא זוכרת הרבה מזה, אולי רק את התנוחות, מה החשיבות שלהן?

אני אנצל פה את השרשור לעוד 2 נושאים.
האחד אנרגיה חומה. יצא לי השבוע לתקשר, ובתקשור שמעתי מישהו מדבר, מילים שלא הבנתי וגם התדר של התקשור היה לי מוזר, זה ממש הרגיש לי כאילו האנרגיה של הישות חומה, או המילים שלה כאלו (הוא דיבר וראיתי מולי מילים בג׳יבריש מוארות בצבע חום). זה מוזר כי תקשרתי עם מי שאני מכירה (והתחלתי גם לדאוג שבתקשור עם יגיעו מאנרגיית הבריאה, אבל אז היו 2 קולות שהגיעו, האחד הלא ברור שהרגיש שהביא איתו אנרגיה חומה (זה מה שעולה לי מהאנרגיה) והשני הוא המוכר)

דבר נוסף שהייתי רוצה לשאול הוא בקשר למדיטציה. בזמן מדיטציה היום ראיתי דברים, ראיתי את עצמי בזוגיות עם בחור, וראיתי גם את החתונה שלנו. איך אפשר לדעת אם מה שרואים בזמן מדיטציה הוא משאלת לב או אמת? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל כשאני רואה דברים בחלום אני מבחינה בלי בעיה, וגם במציאות אני יודעת ואם לא אני בודקת מה השפיע יותר הרגש או האינטואיציה, אבל במקרה של מדיטציה בה אני מנקה את הראש מכל מחשבה, איך אני מצביעה על ההבדל?