שלום ובוקר טוב

שלום ובוקר טוב

אשמח ואודה לקבל תשובה לפריסה - לשאלה..."מה יהיה במערכת היחסים הקיימת שלי ושל חבר שלי בשנה הקרובה קצת רקע - מדובר במערכת זוגית בת 5 וחצי שנים הוא- מזל טלה, אני - מזל בתולה ואנו אמורים להתחתן בעוד 4 חודשים הפריסה לפי קלפי ריידר - פריסת מערכת יחסים סיכום פוטניציאל -18 - שמונה גביעים 1- המחשבות שלו עליה - אביר המטבעות 17 - עתיד - עשרה גביעים 2 - המחשבות שלה עליו -3 חרבות 7 - תגובה לקלף 3 - גלגל המזל 11 - רגשותיו כלפיה - 9 גביעים 5 - תגובה לקלף 9 - שתי מטות 16 - מה חוסם או מפריע למערכת היחסים - מלכת הגביעים 8 - תגובה לקלף 4 - קיסרית 12 -רגשותיה כלפיו - אביר המטות 6 - תגובה לקלף 10 - ארבעה גביעים 3 - גורמים חיצוניים המשפיעים עליו - נער החרבות 9 - מה הוא קולט ממנה - נער המטות 15 - מה עוזר למערכת היחסים - ירח 4 - מה היא קולטת ממנו - אביר החרבות 10 - גורמים והשפעות חיצוניות עליה - אם החרבות 14 - הווה - יום הדין 13 - עבר - שלושה מטות אני מודה מראש על כל תגובה שיהיה לכולם יום נהדר

סליחה ושוב בוקר טוב

שוב בוקר טוב לאחר שקראתי את הודעת המנהלת הבנתי שהפריסה שעשיתי לא מתאימה לפורום הנ"ל. אז עשיתי פריסה קלטית לגבי השאלה מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלי ושל x בחצי שנה האחרונה. מה שיצא לי זה : -10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח- יום הדין -4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- ירח -9- רוצה אבל פוחד- שש חרבות -6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים-ארבעה מטות -1- מה עוזר או בעד- חמישה מטבעות -5- עבר קרוב, כארבעה חודשים-גלגל המזל -8- זווית הראייה של החברה - שלושה גביעים -2- מה חוסם או נגד ? - נער הגביעים -7-דימוי וזווית אישית - מלך החרבות -3-שיעור רוחני לשואל בהווה- אס המטות תודה מראש על התשובה.....

?????../images/Emo7.gif

כתבתי את השאלה כבר בבוקר למה אף אחד לא ענה לי?

צ ל י ל 8

New member
קצת סבלנות ../images/Emo13.gif

לפעמים היא משתלמת.. מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלי ושל x בחצי שנה האחרונה. -1- מה עוזר או בעד- חמישה מטבעות -2- מה חוסם או נגד - נער הגביעים -3- שיעור רוחני לשואל בהווה- אס המטות -4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- ירח -5- עבר קרוב, כארבעה חודשים-גלגל המזל -6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים-ארבעה מטות -7- דימוי וזווית אישית - מלך החרבות -8- זווית הראייה של החברה - שלושה גביעים -9- רוצה אבל פוחד- שש חרבות -10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח- יום הדין אני מאוד אשמח לענות לך, אבל נראה שחסר לי רקע מאוד משמעותי. תוכלי בבקשה לתת רקע לגבי מערכת היחסים שלך עם X? כמה זמן אתם ביחד ומה הבעיה בינכם?

שלום

אני וx כמעט 6 שנים יחד.. אנחנו עומדים להתחתן ורציתי לעשות פריסה ולראות מה יהיה איתנו בחצי שנה הבאה.. תודה על התגובה אשמח לקבל תשובה על הפריסה.

צ ל י ל 8

New member
אני חייבת לשאול:

האם יש לך חששות מסויימים לגבי הנישואין? האם יש משהו שגילית בזמן האחרון שגורם לך חששות ולבטים?

batgalim

New member
מבקשת להוסיף לשאלה של צליל

האם יש לך חששות כלשהם לגבי העתיד הכלכלי?

תשובה

אין לי חששות לגבי הנישואים , פשוט אנחנו נצטרך לגור אצל ההורים שלו ורציתי לדעת אם הכול הסתדר שנחייה שם כי בכל זאת לגור עם חמה זה לא הכי טוב בעולם. בקשר לעתיד הכלכלי הייתי רוצה דעת מה יהיה אם זה כתוב בפתיחה כי העתיד הכלכלי חשוב לי כי ככל שיהיה טוב יותר ככה נקנה בית מהר יותר

דאגה...

האמת שקצת הדאגתם אותי עם השאלות. האם הפריסה יצאה לא טובה? צליל ראיתי ששלחת לי מסר אך בטעות מחקתי אותו האם תוכלי לשלוח לי אותו שוב???? שוב תודה על התשובות

batgalim

New member
הי בייבי מותק

אנא אל תדאגי יותר מידי... אני לא עונה כרגע כי אין לי זמן... מבטיחה לפרש את הפריסה בקרוב מאוד...

צ ל י ל 8

New member
ובכן ../images/Emo13.gif

-1- מה עוזר או בעד- חמישה מטבעות -2- מה חוסם או נגד - נער הגביעים -3- שיעור רוחני לשואל בהווה- אס המטות -4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- ירח -5- עבר קרוב, כארבעה חודשים-גלגל המזל -6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים-ארבעה מטות -7- דימוי וזווית אישית - מלך החרבות -8- זווית הראייה של החברה - שלושה גביעים -9- רוצה אבל פוחד- שש חרבות -10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח- יום הדין 5 מטבעות מעיד על החוסר שלכם כרגע במזומנים. הדבר שעלול לפגוע בזוגיות שלכם היא המריבות הקטנות בעקבות המגורים עם ההורים של בעלך (מכירה את ה יפה מאוד). אני חושבת שמאוד כדאי לכם לקחת יוזמה, ולנסות אולי בכל זאת לגור לבד, אחרת זה עלול להיות קשה. חייבת לציין שעפ"י גלגל המז ו-4 מטות רואים עד כמה אתם מתאימים זה לזה, כאילו נועדתם אחד לשני ואין ספק שתהיה חתונה. התשדלי את להיות פחות צינית וקשה. הביני שזו תהיה תקופה קשה, אבל היא תעבור. אני חושבת שחמותך אפילו שמחה שאתם תגורו איתה קצת, לא? אל תפחדי לבקש עזרה, אם במשכנתא ואם בכלל בהלוואות. עשי מאמץ, גם אם הוא יהיה זמני כי בסופו של דבר שהיו לכם חיים יפים ביחד.

תודה

המון תודה לך צליל.. וכן היא שמחה שאנחנו עוברים לגור איתה אבל בכל זאת תמיד יש חיכוכים. מה שקורה הוא שאני כבר גרה שם וכבר עכשיו מרגיז אותי שאחותו מחטטת לי בדברים ושהם נכנסים לי לפרטיות. אני מקווה שיהיה בסדר. ושוב תודה על הפירוש

שאלה נוספת

יש לי עוד שאלה אחת האם רואים מתי יסתיימו הבעיות הכלכליות?

צ ל י ל 8

New member
לא ../images/Emo4.gif

אנו לא "מגלי עתידות" ואין לנו היכולת לאמר לך שבתאריך כך וכך תשתחררי מבעיותייך הכספיות. אני חושבת שזו שאלה שניתן להפנות לאסטרולוגיה

למעלה